fotoları bekleriz!!! tez topiğe koyula
fotoları bekleriz!!! tez topiğe koyula
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
fotolar umarım ki en kısa sürede gelecek
doğana kaldıysak ohoooo. . . .
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
doğanmı fotomu zor bence o iş
soz verdıgım halde ozel bır nedenden dolayı gelemedıgım ıcın ozur dılıyorum :((((( cok ama cok uzgunum sızlerı o kadar cok ozledımkı kısmet olmadı en kısa zamanda gorusebılmek dılegıyle dıyorum tekrar ozur dılıyorum :((((((
sevgıler
eski dostları görmek hoş oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:19 ----------
resim yokmu ya o kadarda poz verdik bee
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
selam arkadaşlar gecenin bi körü hala sitedeyim sitede ne var ne yok bakarken gezi fotolarına baktımda 5 yıldır babamın mio yu kullanıyodum banada ondan bulaşmış motor hastalığı küçüktü idare ediyordu . Ama bana yetmedi biraz daha büyügünü aldım.
hep heves ederdim böyle gezilere buluşmalara çok özeniyorum ) tabi yeni motorun heycanıda var.
gezecek arkadaşlar banada seslensin girsin koluma hadi yusuf gidiyoruz desin ) ağaçların arasından onların gölgelerinde yol almak çok zevkli olsa gerek bide otururz şöyle doğayla iç içe serin bende biraz gitar dıngırdatırım gerci motorda o gitarı nasl taşırm bilmiyorum ama
ya toplantıda gördüm fotoğraf makinasını hatta bir poz resmimi de çekti. ama gerisi yok. doğan arazi moduna geçti sanırım
Aaaa hani ama fotolar
Evet foto çeken kardeşim...hani fotolarımız
Ayıp oldu ama..toplantının üstünden neredeyse bir hafta geçti amaaa...bak herkeş foto görmek istiyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 ----------
Valla beklemedik değil.. senin canın sağ olsun bir dahakine gelirsin artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 ----------
Anlaşılan GTS250'ne kavuşmuşsun...iyi günlerde kullan.
bu aralar toplu sürüş var mı yok mu bilmiyorum ancak alınmaman şartı ile bir bilgilendirme yapmak isterim...
Grup/toplu sürüşlere katılacak yeni arkadaşlarımızdan en az 2-3 ve daha fazla haftalık toplantılara katılmış olması şartını arıyor ya da grupta bulunan ve kendisine kefil olabilecek biri olması şartını arıyoruz.
Bu uygulamamızın gerekeçesi; toplu sürüşe ilk kez katılan arkadaşımız ile diğer grup üyelerinin trafik güvenliğini tehlikeye atmamak için dir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:30 ----------
Senin pozun yanmış..sana foto yok
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
fotolar geliyor muuu ?
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
teşekkür ederim kavuştum motoruma rodajdayım şuan biraz sıkıcı ama olsun 400 km oldu daha. bilgilendirmen için teşekkür ederim alınılacak bişey değil tabiiki siz edindiğiniz tecrübelerden böyle bi gereksinim duymuşsunuz bencede doğru bişey ,elimden geldiğincede toplantılara katılmaya calışıcam,teras cafedeki toplantıya geldim aslında ama girmedim cekindim acıkcası kimseyi tanımıyorum diye vaktim de yoktu fazla keşke giripte bi selam verseydim :( tekrar teşekkürler.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Çekinecek ne var kardeşim
ben ve eşim ilk katıldığımızda kimseyi tanımıyorduk ki...
Hepimizin ortak tutkusu olan motosiklet bizleri bir araya ve ayara getirdi...ne de iyi etmişiz....çekinecek bir şey yok buyur gel
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------
Evet kardeşim en kısa zamanda güzel bir yere kuralım çadırları
mümkünse cuma akşamından...cumartesi gününü de deniz ve olta sefası yaparız....ama gölgeli bir yer araştıralım mümkünse ben yanıyorum hemen...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
ben bu hafta çadırı kuruyorum benim sabit mekan belli perşembe çadırı kurarım cuma akşamı kızı okul çıkışı alacağım izmire dönüp gece yine geriye ilk haftanın tadını çıkarmaya
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
izmirden kaçtığımız ilk an yanındayız abi. virajlar beni bekler.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Benim pazar günü İkariam Türkiye buluşmam var.... Bu hafta yokum...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)