gelmeyi çok isterdim ama cuma günü orduya gidiyorum hepinize iyi eğlencler
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
valla liste süper tam zamanında dönüş yapmışız
hadi bakalım bizde seni görürsek mutlu olacağız
açık ve net anlaşılır tamam.
olmadı diyecem ama benimde kesin değil ki cengüzzz. neyse inşallah görüşürüz. askerde anıları çok konuşamamıştık burda bol bol konuşuruz.
şşş alt devre bak ben tam hesapladım ona göre gittim geldim. sen 2011 sezon açılışına davetlisin. hatta kurdelayı sen kesecen
gel tabi ya utku. sınavdan önce moral depolarsın.
valla kadro çok acaip oldu. desenize bardak oyunu ve langırtta kıyametler kopacak
abicim bizim viper75'in iş temposu belli olmuyor ki.
Sen de pek hafife benzemiyorsun Metehandro, sen de gel...2 ağır nisafir olursunuz aslında ben de pek mearklıyım bu ağır misafirin kim olduğuna
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:18 ----------
Evet epey zaman oldu hep bir arada olmayalı..bu büyünün belini kıralım cuma akşamı...Herkes Terasta olsun kayıpsız firesiz hatta eş dost ahbaplarıda getirsin imkanı olan
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
inşallah ordayım...
hayat okumasını bilene başlı başına bir kitaptır....
Orduya derken askere gidiyorsun heralde,şimdiden hayırlı tezkereler kardeşimBiz buralardayız,döndüğünde eğlence de buluşma da burada seni bekliyor olacak,kaçırdığın bişey yok.Hayırlısıyla git gel hele..
İnşallah En son kordon da görüşmüştük,baya geçti üstünden
Zor ihtimal cumartesi hayati bi sınavım var ama belki bi süpriz olabilir
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Umutus kardeşim benim...hayat mamat meselesi oldumu akan sular durur elbette...önce geleceğin daha sonra özel yaşam ve arkadaşlar
Bizler buralardayız ve her an görüşebiliriz.
Bu arada Manisa tayfasını bir yoklasana sen oradan..havalar düzeldi artık bir araya gelme zamanı, özledik herkesi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------
Orduya derken, askere mi? yoksa Ordu da işin var da ondan mı?
Vatan görevi için ise, hayırlı tezkereler kardeşim...sağ salim git ve dön
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Hayırlı teskereler Metin'im [/QUOTE]
dur abi napıyonuz ya daha eglenmizi yapacagız ordunun fatsa ilçesine gidiyorum hayrlı bi iş için :D
hayırlı biş var özer abim onun için gidiyorum askere daha 3 ay var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------
dur abi napıyonuz ya daha eglenmizi yapacagız ordunun fatsa ilçesine gidiyorum hayrlı bi iş için :D
hayırlı biş var özer abim onun için gidiyorum askere daha 3 ay var[/QUOTE]
bide alıntı yapmayı ve düzgün yazmayı ögrenirsem sorun kalmıcak sanırım
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
yok özer abi işten 10:30 gibi çıkıyom 9- 9:30 gibi çıkmaya çalışacam ;) dynner ı alıp gelicem
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Bende gelmek istiyorum yolu bu taraftan geçen benide artçı olarak alabilirmi..
Kask-mont-eldiven-dizlik-bellik-tulum-pantalon-silah-top-tüfek ne ararsanız hangi ekipmanı isterseniz mevcut
Murat abi dellendirme adamı az kaldı işte moralimi bozma hayatım kaydı zaten 3 gündür mühimmat taşıyorum günlük 500 ton mühimmat gönderdik yamuldummmmm...
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
Bu sene illaki bir İzmir Mt toplantısına denk gelicez ama ne zaman bakalım Herkese iyi eğlenceler, tüm İzmir'e sevgiler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)