Yarın yola çıkıyoruz tam da yolumuzun üzeri ama tarih uymadı malesef
Ben İzmirden yola çıkıyorum yarın sabah 8 gibi
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Cuma günü akşamüstü Hellstorm ve ben İstanbuldan hareket edicez. Cuma akşamı ordayız inşallah. Görüşmek üzere...
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Cumartesi öğlen cıkacak varmı??????????????
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
bizde Allah izin verirse grubumuzla orada olacağız
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
İnşallah cumartesi öğle saatlerinde oradayım.görüşürüz dostlar.
Cuma günü öğlenden yola çıkacak olan var mı arkadaşlar?
Cuma sabah erkenden yola çıkmayı planlıyorum.
Çorlu dan katılacak arkadaşlarla bulaşabilir veya Cuma istanbuldan hareket edecek arkadaşlar ile yolda buluşabiliriz.
festival başladı arkadaşlar allah nasip ederse yarın bende gideyrum
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
yahu yarın sabah yola çıkmayı planlıyorum ama beraber gidecek kimse bulamadım halen
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Herşey çok güzeldi tam anlamıyla bir festival havası vardı Balıkesirli olarak önce dısardan gelen motorcu abilerime kardeslerime daha sonrada böyle bi organizasyonu düzenliyen 10 riders ailesine cokk tesekürr ederim =)))))
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
Bende balıkesirdeydim gecen 2 hafta boyunca bayağı bir kişi gördüm motorlu sarımsaklıda bır guruba rasladım 5 kişiydiler sanırım ama hiçbirinde koruma vs. yokdu heralde hava almaya çıkmışlarda bir ablanın motoru vardı gözümde kaldı motor çok güzeldi rengi belki onlarda bu sitedendir cbr 600 rr dı sanırım motoru mavı sıyah bırde beyazı vardı çok güzel görünüyordu bi foto cekılebılırmıyım dıcekdımde cekindim keşke çekilseydim
Bu etkinlikten hiç görüntüler yorumlar yokmu
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
www.10riders.com da fotograflar var =))
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)