valla ben motosikletle değil ama arabamla olcam o tarihte Altınolukta uygun olursam geleceğim yinede arabayla
valla ben motosikletle değil ama arabamla olcam o tarihte Altınolukta uygun olursam geleceğim yinede arabayla
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
motorumla beraber ayvalıkta yazlıktayım festivalde görüşmek üzere.....
ben iki gün önce ordan geldim.ayvalık sarımsaklı cunda yaptım.bandırma edremit yolu biraz yorucu
tek gidiş geliş ve virajlı olunca yoruyor.bide hava sıcak oldumu seni bayıltıyor.
[COLOR="Red"]Benzinlikte sigara içmeyiniz. Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı... [/COLOR]
[COLOR="Blue"]Türküm,doğruyum,çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum... [/COLOR]
tanıtım ve acıklamalar gayet yerınde olmuş teşekkürler planımıza ekledık bakalım o tarıhe kadar bır aksılık cıkmaz yada başka bır programımız olmassa 3 arkadaşi yada daha fazla orda olmaya calışırız
arkadaşlar festivale katılım ve çadır alanları ücretlimidir?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hızlı yanıtın için teşekkürler. bu organizasyonu düzenleyen arkadaşlar tüm maddi konulara açıklık getirmelidirler. neticede istanbuldan ve çeşitli illerden katılmayı düşünen arkadaşlar var tabi biler de buna göre maddiyatımız ayarlamalıyız.
istanbuldan katılacak arkadaşlar var mı acaba?
Maddiyat belirtilirse gelmeyi düşünebilirim.
Kenimi festivallere vurucam,artık tutmayın beni.
Arkadaşlar, program harika belirtilmiş, yani bütün açıklamalar çok güzel ve yerinde ancak bazı eksikler var.
1- Çadırları kendimiz mi getireceğiz?
2- Çadırımız yoksa orada temin edebilir miyiz?
3- Çadırlar oradan verilecekse bize bu konaklama ne kadara patlayacak?
4- Girişte herhangi bir ücret var mı?Varsa ne kadar?
Aklıma gelen sorular bunlar. Ben öğrenciyim, bu kadar parayı denkleştirmem çok zor ama denkleştirebilirsem sözlümle beraber katılmayı çok isterim. Arkadaşların da dediği gibi maddiyatı kesin olarak bi ortaya koymamız gerekli
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
ben size şöyle dıyeyım ist. dan motosıkletınle gelıp 3 gün kalıp döneceksen 300 tl gıbı bır bütce gereeklıdır arkadaşlar bunu 150 yada 200 cc motosıkletın 120 krş yakıt yaktığını düşünerek söyluyorum sıgarası yemesı içmesı standart şartlarda bu fıyatı bulur yoksa harcamak isteyen 500 de harcar festıval alanı içinse söz söyleyemem ama diğer festval alanlarını göz önunde bulundurursak cadırını kendın getırıyorsun bır kere giriş ücretı alınıyor o kadar bu ücret festıval yapanların belırledığı ücrettır arkadaaş yazsaymış ıyı olacakmış ama 20 tl yi gecmez sanırım
Arkadaşlar aklınızdaki soruları hemen yanıtlayayım..
Festival alanına giriş ÜCRETSİZ
Çadır alanı ÜCRETSİZ
Konsept kendi çadırlarınız ile ancak biz yinede belli sayıda bir çadır hazır bulunduracağız. Kurulu çadırda kalmak isteyen arkadaşlar Kişi başı 10 TL olarak belirlendi.
Kayıt masasında festival promosyonları da ücretsiz.
Pazar sabahı kahvaltı ÜCRETSİZ
Cumartesi KEŞKEK ücretsiz.
Alanda diğer market ihtiyaçlar ve bira market satış fiyatından alanda yer alacaktır.
Başka kafanıza takılan birşey olursa yardımcı olabilirim.
Özgür CANDAR
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü
Kurucu Üye / Admin -www.10riders.com
eğer eşimi kandırabilirsem eşli olarak katılmak isterim.
baya bir ücretsiz aktivite var
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Merhaba cumadan olmaz ama c.tesi sabahdan yola çıkabilirim. Eşlik edebilecek arkadaşlar var ise haberleşelim 532 674 40 67
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
böle bişi kaçmaz festival adına herşey var orda görüşmek üzere :D
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)