15 Mayıs 2010 - Adapazarı/Akyazı - Sülüklü Göl Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
engin hoca güzel yazmışsın ama 16'sında Yuvacık gezisi var.2 gezi birden kaldıracak bünye şu an biraz zor ama .gidenlere şimdiden güzel geziler.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
engin hoca güzel yazmışsın ama 16'sında Yuvacık gezisi var.2 gezi birden kaldıracak bünye şu an biraz zor ama .gidenlere şimdiden güzel geziler.
Yaşlandın sende iyice hee
Ben teklifimi yapayımda..Sülüklü Göl yolu yormaz zaten otoyol çoğunluğu..
-
350 km az bi yol değil, ertesi günkü yuvacık gezisinede katılmak isteyenler icin hem yorucu, hem masraflı bi gezi olabilir cumartesi günü katılımı daha az olur , hala büyük bi çoğunluk çalısıyor çünkü. Yinede gidecek olanlara iyi yolculuklar.
Zorluk Derecesi: 1-2-(3)-4-5
(bunuda neye göre karar verdin anlamıs değilim)
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
350 km az bi yol değil, ertesi günkü yuvacık gezisinede katılmak isteyenler icin hem yorucu, hem masraflı bi gezi olabilir
cumartesi günü katılımı daha az olur , hala büyük bi çoğunluk çalısıyor çünkü. Yinede gidecek olanlara iyi yolculuklar.
Zorluk Derecesi: 1-2-(3)-4-5
(bunuda neye göre karar verdin anlamıs değilim)
Göz kararı verdim
-
Kısmetse 2 ay sonra yeni motorumu alıcam ... Ozamanlarda bir gezi olursa kesin gelirim...gidecek arkadaşlara bol rüzgarlar ve iyi eğlenceler...
:cat:[B]Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir[/B]:cat:
-
slm,merhaba,,
herkes bir sonraki gun yuvacık gezisinde sanırım....
ama benim 1.tercihim bu gezi olurdu..
bana daha uygun gibi,gun olarak...
kesinleştimi acaba,
teşekkürler.
-
taere adlı üyeden alıntı
slm,merhaba,,
herkes bir sonraki gun yuvacık gezisinde sanırım....
ama benim 1.tercihim bu gezi olurdu..
bana daha uygun gibi,gun olarak...
kesinleştimi acaba,
teşekkürler.
Selam,
Kesinleşmese başlık açılır mı hiç..
Ben her halukarda gideceğim..Buluşma günü, belirtilen saat ve yerdeyim..
-
cumartesi 1 e kadar çalışıyorum engin abi yoksa senle seve seve gelirdim sülüklü göle bi önceki gezide zaten cok heveslenmiştim..artık pazar günü yuvacık yaparız
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
cumartesi 1 e kadar çalışıyorum engin abi yoksa senle seve seve gelirdim sülüklü göle bi önceki gezide zaten cok heveslenmiştim..
artık pazar günü yuvacık yaparız
Kısmet..
Gez bakalım Yuvacık'ı..Bende orayı görmek istiyorum ama zaman uymuyor işte
-
selam engin. sülüklü göl çok iyi bir seçim.her yaz bir kaç kez giderim.fakat google mapsda işaretledigin yerde bir hata olmasın?dokurcun dan tavşansuyu na dönmen lazım.yani ben oyle gidiyorum senin yol kestirme falanmı?çalışmak zorunda olmasam kesin katılırdım size.katılıcak arkadaşlara şimdiden iyi eglenceler dilerim.
-
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Kısmet..
Gez bakalım Yuvacık'ı..Bende orayı görmek istiyorum ama zaman uymuyor işte
350 km sana dokunmaz abi pazar günü yuvacık yap bi 250 de öyle yazar haftayı kapatırsın
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
350 km sana dokunmaz abi pazar günü yuvacık yap bi 250 de öyle yazar haftayı kapatırsın
Dur bakalım, bir ihtimal yuvacığa da gelirim
-
Slm arkadaşlar
ya acilen mont aldım ama şimdi satmak istiyorum ilgilenen olursa uygun bir fiyata veririm. Mont daha bir aylıktır.
Mont: Revit kubix deri mont
-
Cumartesi günü uygun olan arkadaşlar bu geziyi kaçırmayın derim...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
Ufak tefek bir sıkıntım var..Halledebilirsem bende size eşlik etmek isterim işin açıkcası..
Yorulmuyum bilmiyorum aslında..
Ertesi günüde eşimle Yuvacığa gidicem...
-
FinalCUT adlı üyeden alıntı
Ufak tefek bir sıkıntım var..Halledebilirsem bende size eşlik etmek isterim işin açıkcası..
Yorulmuyum bilmiyorum aslında..
Ertesi günüde eşimle Yuvacığa gidicem...
Valla yolun büyük kısmı kaliteli asfaltta otobanda geçeceği için çok yormuyor..2-3 motor gidince zaten birbirimize bakmaktan yolun nasıl geçtiği de anlaşılmıyor
Öğleden sonra dönmeyi planlıyorum, akşama kalmayacağımız için cumartesi günü de dinlenme şansımız olacak..
Sıkıntılar nedir merak ettim yav??
-
şu gezilerini pazar gününe denk getirsen engin abi..eminim daha geniş bi kitleye hitap edeceksin ama hep cumartesi hep cumartesi olmuyor
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler