sabredin her yıl olduğu gibi yine yuvacık gezisi düzenlenecek
sabredin her yıl olduğu gibi yine yuvacık gezisi düzenlenecek
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
arkadaşlar her sene geleneksel hale getirdiğimiz YUVACIK gezimiz bu senede havaların düzelmesiyle birlikte sanırım mayıs ayı içerisinde tekrarlanacaktır
bilginize
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
sedat sizi bir şelaleye çıkarsın söyleyin tamam
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
bu seneden itibaren şelaleye inmek yasaklanmıştır
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Yuvacığa çok yakınım eğer bu senede olursa katılırım
[/QUOTE]
şelaleye inen motorlardan görüntüler...
toz toprak olmayan hiçbir yerimiz kalmamıştı...motorları yıkamak zorunda kaldık benzincide
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ben gitmemiştim ama gidip gelenleri görmüş korkmuştum
toz toprak olmuşlardı
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
coşkun benzincideyken gelen üçtane kross'cu vardı hatırlıyormusun?
adamlarala biraz muhabbet ettim indiğimiz yeri anlattım allah akıl fikir versin, biz bu motorlarla inerken zorlanıyoruz siz bunlarla iyi inmişsiniz demişti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 ----------
halis çıkışta mert önümde gazladı o toprak yolda bir anda kocaman bir toz bulutu üzerime geliyor,birde 5 motor 5 motor çıktık hesapta göz gözü görmüyordu
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
valla ben çıkarken herkesten evvel çıkıp yukarıda bekledim,bir kişi kalsa arkadan gelenlere büyük eziyet olurdu.kalkış yapmak debriyaja zülüm.
haa orada fikir ortaya atılır gidelim derlerse ben giderim yine..
ama ss tarzı motorlara hiç tavsiye etmem
inşallah çalıştığım güne denk gelir.....izin alcamda
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
bende orda olacağım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kısmetse bende oradayımm
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)