bendede video var
http://www.facebook.com/video/video....v=398827542071
motora bağlamıştım kamerayı
bendede video var
http://www.facebook.com/video/video....v=398827542071
motora bağlamıştım kamerayı
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Kamerayı 1000RR a bağlayıp video çekemeyen senmiydin?
Soda Ayran Cool
depoya beyaz koliyle kamera bağlandığınıda ilk defa gördüm...depoda iz bırakmasın depoda o bant...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Yorumlar icin tesekkur ederim ama banti sakince sokunce nerdeyse iz birakmadi desem yeridir onca banttan sonra kalan az izide bir beze az benzin dokup sakin bi sekilde temizledim hemen cikiyor
Bu arada ewet viedeo kameranin vizorunu acmayi unutan o sapsal benim
Ek olarak
@babaci
Boruyla baglama gibi sansimiz yok direksiyona baglayabilecegimoiz sekilde uygun deil depo ustu her zaman en saglam olanidir hemde
@metehan
Abi motor kiralikti zaten ondan dolayi sorun yok hemde iz miz kalmadi o kadar eryilmazla kelleci sahitler
Son olarak metehan abi kac senedir forumdasin uzun yola cikiyosun o parduso neydi ole yakistimi sana hic insan korumalikli giyinir dimi ?
Videoyu izleyemezseniz aksam dailymotion a da yukerim
Telefondan simdilik bu kadar yazabiliyorum harf hatakari icin affola...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------
Yorumlar icin tesekkur ederim ama banti sakince sokunce nerdeyse iz birakmadi desem yeridir onca banttan sonra kalan az izide bir beze az benzin dokup sakin bi sekilde temizledim hemen cikiyor
Ek olarak
@babaci
Boruyla baglama gibi sansimiz yok direksiyona baglayabilecegimoiz sekilde uygun deil depo ustu her zaman en saglam olanidir hemde
@metehan
Abi motor kiralikti zaten ondan dolayi sorun yok hemde iz miz kalmadi o kadar eryilmazla kelleci sahitler
Son olarak metehan abi kac senedir forumdasin uzun yola cikiyosun o parduso neydi ole yakistimi sana hic insan korumalikli giyinir dimi ?
Abicim inan apaçi olduğumun ve sorumsuzluğumun farkındayım...en acı olan da belki bunun bilincinde olmak...Yani bir kazada ilk darbeyi bedenimin alacağını bildiğim halde her türlü riski göze almaktan utanc duyuyorum..haklısın...sizler görsenizde görmesenizde bu yaz (diğer yazlarda olduğu gibi) sandalet ve bermuda şortumla motora binmeye devam edeceğim...sizleri forumu her konuda örnek alırım ama bu konuda aptal ve inatcıyım...
Ek olarak
@babaci
@metehan
Güzel bir gündü ben çok keyif aldım kendi adıma rüzgarda olmasa tam süper olurdu ama amma da yordu heee dönüş yolunda Coşkun ve amcaoğlu ve eşiyle
yola koyulduk ben onlara pek gazda ayak uyduramasam da 90 dan aşağı hiç düşmeden kurtköy opete kadar gazladım tek gazlamak da hiç sarmıyoo yavff .Baktım Coşkunlar çayları sölemişler biraz
istirahat dan sonra yola koyulalım derken baktım benim motorun altından benzin damlıyo.Opete girerken fullemiştim kontrol ettim orda depo kapağının altından sızma var.
Neyse sonra Coşkun ile yola devam eve geldim depoyu tekrar kontrol ettim kaçak yok no problem.Gezide emeği geçen herkese teşekkürler
Videolardan en uzun olanını yükleyebildim ancak;
Diğerleri zamanla...
http://www.dailymotion.com/video/xdcb37_yuvacyk01_auto
Soda Ayran Cool
toz toprak her bişey vardı walla
yok canım ben almiim saol yeterince gördüm ilk ve son gidişimdi
yaw kardeşim orda da söledim sana formayı giymesen şimdi şampiyon sizdiniz ama helal olsun ikinciliğe bu kadar sevinen camia da hiç görmemiştik sayenizde gördük
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
İlkay: Videoyu izledim. Yolda arkadaşlara yardım etmek adına sizlerden koptum o yüzden gezide esamem bile okunmuyor, sağlık olsun. Sizleri izlemek güzel! :D
Buğra: Bi ton video çektin, sen de tutup yine benim olmadığım bölümü yüklemişsin. Bravo!
= = = Be Aprilia racer! = = =
İlk 3 geziye katılmıştım ve malesef herbirinde kaybolmuştum.Bunada katılmayı çok istiyordum ama olmadı napalım artık kısmetse 5.ye katılırız...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)