İzmit tayfasıyla tanışamadım, bende Kocaelide oturuyorum aslında, dün kadıköyde kalınca gruba ordan dahil oldum. sizinle de MT Kocaeli olarak bir organizasyon yaparsak tanışmak ümidiyle ;)
en azından eve tek başıma dönmem bu seferdeki gibi benim ilk gezimdi grup sürüşü gerçekten çok zevkliymiş derinceye gidene kadar sıkıldım yolda
:queen:
Daha önceden haberleşseydi orda buluşurduk bu sefer kısmet değilmiş,Çarşıda buluşalım bi akşam yaparız bişeyler.
Biz yuvacıktan sonra outlet center da oturduk orda fevziye de çay fln çok güzel bi pazar oldu.
mlheren@hotmail.com ekle beni msn den görüşelim buluşur konuşuruz çarşıda sohbet ederiz..
Herkese teşekkürler çok keyif aldım yeni arkadaşlarla tanıştık nıce gezılere hep beraber..
Sen İp Atla Bende Atlarım,Sen Saklanbac Oyna BEnde Oynarım , Sen El Salla Bende El Sallarım, Sen Gül Bende Gülerim , Sen Camdan Atla Ben Gülmeye Devam Ederim:))
terzi geçmiş olsun.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Terzi34 geçmiş olsun ucuz atlatmışsın..
şimdi haberlerde d100 de motorsiklet kazası haberi gördüm 10 yaralı diyordu, istanbula dönen bizden birileri miydi? :(
:queen:
71hakan71 resimleri at hacı gizlenme
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
hacı gerizekalı 2 pc de algılamıyor foto makinasını deli etti.Yarın başka yere atıp flasla taşıcam benim bilgiseyara.
terzi34 büyük geçmiş olsun.Ucuz atlatmışşın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
Bu arada mlheren[Melih] abiye sabahki çaydan dolayı , Metehan abiye taa dağın başında olmamıza rağmen gidip biryerde kazık fiyatada olsa kola alıp bize ikram ettiği için çok çok teşekkür ederim.
Ben çok keyif aldım umarım herkez memlun kalmıştır.Organizasyonda emegi gecen ve katılan herkeze teşekkürler.
Gezi gayet güzeldi , ilk defa yuvacık ve bu kadar uzun yol yaptım. Fakat güzel olduğu kadar eziyetli bir gezi oldu. Gidiş yolunda neresi olduğunu bilmediğim bir yerde hızım 100 civarı iken lastik patladı ve motor savrulmaya başladı ilk başta rüzgarın etkisi sandım fakat çok savrulmaya başlayınca lastiğin patladığını anladım ve grubun en sonunda sağa çekerek durdum. Eşimin artçım olması lastiği daha hızlı indirdi. Allah razı olsun ne kadar teşekkür etsem az kalacağını bildiğim aargh nickli Tamer arkadaşımız beni bekledi, patlayan lastiği orada söktükten sonra götürdü ve yaptırıp getirdi.tekrar tekrar kendisine çok teşekkür ediyorum. fakat macera bitmedi beraber kamp alanına gittik gezdik gördük . Dönüş yolunda grubu kaçırdığım için tek başıma yola çıktım ve yuvacık köyü içersinde süpriz lastik tekrar patladı. kenarı çektim ve sökmeye başladım tam nasıl lastikçi bulacağımı düşünürken Rizeli olduğunu öğrendiğim Mustafa isimli o bölgede önceden motorsiklet tamirciliği yapan bir arkadaş tarlada işini bırakarak yanıma geldi ve beni arabasıyla merkezdeki lastikçiye götürüp lastiği tamir ettirdikten sonra geri getirdi. Eşimde artçım olduğu için onuda evlerinde misafir ettiler ve yeni pişmiş köy ekmeği ile bahçelerinden erik verdiler.Ve bu iyiliklerini tamamen karşılıksız yaptılar, en azından benim için harcadıkları benzin ücretini almalarını istememe rağnem kabul etmediler. Buradan, Mustafa arkadaşa da teşekkürü bir borç biliyorum. Lastiği taktıktan sonra doğru İST. geldim.bayağı maceralı oldu bu gezi.
lastiği patlayan terzi nickli arkadaşada çok geçmiş olsun.
Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım.
serdar.0405 geçmiş olsun lastik patlaması hakkatten uzun yolda çok cansıkıcı çok neşeli günü zehir edebiliyor.En azından şansın yaver gitmişte lastigi yaptırmakta çok sıkıntı çekmemissin.Benim de lastik havası 25 e filan düştü [hafiften hava kaçırıyor galiba.] tamamen inicek diye diken üstünde gittim birsüre.
Patlamayan lastik istiyoruzzz.
geçmiş olsun diyen ve otobanda selam veren tüm dostlarıma çok teşşekkür ederim..kısmet değilmiş 5. geleneksel yuvacık gezisine gelicem şimdiden ilk beni yazın listeye.
Grenajın yere değmesin , lastiğine taş denk gelmesin...:)
Arkadaşlar gözünüzü seviyim şu fotoğrafları 640*480 boyutundan yüksek boyutlarda yüklemeyin. Ne siz boşuna ugraşmış olun nede biz silmeye ugraşalım
Bu arada güzel gezi olmuş.Paylaşım için özelliklede 640*480 boyutundaki fotoğraflar için çok tşk.
ramço patlamıyor ama kaçırıyor oda.Nese artık sen yeni lastıklerı kaçırmıcak sekilde ayarlarsın
serdar.0405 ve terzi çok geçmiş olsun. terzi verilmiş sadakan varmış Allah korumuş...
By Hirkil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)