yaws kandıra çıkışı doğu çıkışı oluyordu dimi )
karıştırdım ben zannedersem galiba
yaws kandıra çıkışı doğu çıkışı oluyordu dimi )
karıştırdım ben zannedersem galiba
İstanbuldan gelen grup Kandıra gişelerinden çıkış yapacak. İzmit'teki grup ise İatanbul grubu yine orada karşılayacak. İzmit Batı gişeler kullanılmayacak. Lütfen 1. sayfadaki duyuruyu okuyun.
= = = Be Aprilia racer! = = =
evet arkadaşlar izmitten katılcak arkadaşlara sabah opet buluşmesında telefonla bilgi vericez.sıkıntı yok yola devam sabah görüşmek üzere herkese hayırlı uykular ben yatar
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
UZUN Yol çok zor oluyor motora bir şey olacakmı, lastik patalayakmı, bir yere çarpacammı birde kendi aklına göre gitmiyorsun sürekli birilerini takip etmen lazım ben kendi dünyamda gidip geliyorum ...
...
1-alper_tim
2-dalyan
3-babaçi+5
4-deli mavili
5-alketas
6-fthinky
7-esirci01
8-kelleci
9-mhrrmkpnr
10-erdincpolat+1
11-denizcimuzaffer+2
12-cerrahı
13-sedat
14-gkn
15-ninjet
16-arjantinli69 +1( TVS RTR 150 cc)
17-marv +1
18-sadık1453
19-pıni
20-zafersancak1(yakup)
21-TanImsIz +1-
22-< ilk@yy >
23-megadeth
24-skullhunter, damlayı da bekliyoruz
25-ragnosan
26-teror
27-davids
28-mahonyy
29-berkboyar+2
30-ercankarakus+1
31-aargh (tamer)
32-b-a-n-u
33-e-m-r-u
34-ugur92
35-terzi34
36-orc91(orçun serter)
37-mlheren
38-kkorhan
39-tekteker_ramço
40-mahony
41-mete_han
42-starter
43-dıstortedman (+3kişi)
44-71hakan71
45-finalcut (+1)
46-funny salih
47-jelauraus
48-arslanfb
49-thaii_vtec +1 ( v-tech ) =)
50- yalnız_kurt + ikitekerim.com ailesi
51-eryılmaz
52-P34C3
53-�ergy+1
54-lycantrophic
56-altıncı+3
57-pre_lude
58-hazar_1
59-erdi_arikan
60-seymen2005
61-Reşit
62-DB Hondadan Kasımda gelecek...(ps 150)
63-nick84
64-zenon + 1 (Artcı Belki)
65-Mehmetay18 +1
66-Darkeagle
67-JUSTice4all
68-Chronix
69-berk + motoalem.com ekibi
70- Osbourne
71-KAYHAN
72-HAKAN
73-İsmini bilmiyorum hakanın arkadaşı
74- Kadirarseven + 1[/QUOTE]
herkese günaydın...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Size hayırlı yolculuklar kazasız sürüşler.
arkadaşlar biz geziyi iptal etmek zorunda kaldık.BerkBoyar,Terzi34,orc91(ben) geliyorduk.sultanbeyli yolunda terzi34 arkadaşımız 253 km hızdayken arka tekeri patladı.allaha şükür düşmeden durabildi.geçmiş olsun dileklerimi burdan tekrar iletiyorum.motorda alt çamurluk,stop,sinyaller(arka) ve plakalık parçalandı.allah beterinden korusun.tekrar kusura bakmayın geri dönmek zorunda kaldık arkadaşlar...
Arkadaşlar dönseler de fotoğrafları yükleseler...
değerli dostlarım sabah 7 40 sularında kozyatagından e-80 e baglandım bizim yol güzergahına çıktım gişelerden kgs mi okuttum.kocaeli istikametine doğru yol bom boştu o saatte berkboyar ve ben gazladım orc 91 kardeşim temkinli geliyordu .21 . üst geçitte 30 metre kala motor titredi zincirden şüpelendim debriyaja bastım daha sonra two brothers ekzosun 17 000 redline deki sesini bile bastırabilicek bir patlama sesi geldi.gerçeği anladım 6 . viteste yavaşcana debriyajı bıraktım arka freni hiç kullanmadım.motor 253 lerden 195 e lere kadar sorun olmadu düm düz gitti orta şeritten giderken malesef savurma başladı zar zor kontrol edebildim 22. köprüye kadar aşşa yukarı 1 km de anca durdum 60 dan 30 kadar ise inanılmaz savurdu sonra sol şerit ile banket arasında durdum motordan indiğimde plaka arka stop gurubu arka çamurluk ve exup kapağı yoktu 800 merte geriden topladım bu arada lastik komple yarılmıştı jantın içine elimin her yeri değebiliyordu.DUNLOP LASTİK Mİ BİR DAHA ASLA !!! Allah'a şükür birinin duasını almışşım.zor bir gün oldu yanımdan geçerken selam veren ve duran arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim resimleri yollıcam.
Grenajın yere değmesin , lastiğine taş denk gelmesin...:)
Geçmiş olsun terzi34.Gerçekten ucuz atlatmışsın. Bu arada o lastigi kaç km kullandın?
Ekibi İzmitte Bekledik ve Sonunda Beklediğimizin Hakkını Sonuna Kadar Aldık..
Ortalıktan biraz fotoğraf
Dönüş vakti geldi yavaştan,
Ekipteki herkese dönüşte hayırlı yolculuklar.İlk buluşmamdı artık yetişebildiğim gezilerin hepsinde eşlik edicem inşallah..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 ----------
Terzi34 çok geçmiş olsun.Çok ucuz atlatmışsın verilmiş sadakan varmış gerçekten.O hızda motoru kontrol edebilmen fln gerçekten büyük şans.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)