BİZDE GELİYORUZ...
1- Kuyucadısı
2- KyCd
3- hanedan12
4- hlmky85
5- Korkut 250 + 1
6- GKN
7- Ninjet
8- Canercamalan + 1
9- bosnak_semko +1
10-sato87
11- AYBERK + ANNEM
çok istiyorum katılmayı fakat... o tarihte...lüleburgazda olucağım yoksa kahvaltı ve ardından sıcak bir günde riva güzel olurdu...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
arkadaslar bende katılmak istiyorum izmir den yeni transfer oldum istanbula fakat yeri tam bilmiyorum ve motorumda izmirde o yuzden arabayla gelicem.motorsuz katılcak ve yeri bilen bi arkadas varsa alabilirim onuda hem bana kolaylık olur yer konusunda hemde ona ulaşım konusunda yardım ederseniz sevinirim
1- Kuyucadısı
2- KyCd
3- hanedan12
4- hlmky85
5- Korkut 250 + 1
6- GKN
7- Ninjet
8- Canercamalan + 1
9- bosnak_semko +1
10-sato87
11- AYBERK + ANNEM
12-izmirli_ua
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
nasıl ya anlamadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------
neyse arkadaslar bulurum ben bi şekilde daha var nasılsa 9 mayısa kadar öğrenirim .ama tekrar ediyim aracı olmayan ve katılmak isteyen arkadasları alabilirim yardımlar için teşekkurler
bana uyar.. nasıl olsa motor var ben cadıcığımı alırım sende artık artçın yoksa ya arkadaşı alırsın yada varsa artçınla gelirsin canım benim
Geliyorum tabi. hiçbir mazeretim yok (çok samimi bir arkadaşım Turgay evleniyor düğünü var 13:00 - 17:00 arası düğün) banucuk, ama yinede gelirim çünkü kahvaltı daha erken saatte.. ;) ayarlarım bişeyler merak etme sen cadımı oralarda bırakmam bu güzel organizasyonda..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
.......................................
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
Benim artcım vaaaaaaaaaaaaaaaarrrr.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)