[Mt İstanbul] 09.05.2010 3. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı
-
09 Mayıs 2010, 22:35
WOLKANWOLKAN adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Berbat bir organizasyondu...
Maalesef söyleyecek çok şey var ama, sonuç bu, üzgünüm tam bir hüsran...
Her sene her topicde böle karakadiler oluyo.....
bu senekide sana denkmiş demekki......
olur herkezi memnun etmek mecburiyeti nereden çıkıyo zaten ...bende onu anlamış değilim....
Şahsen ben eğlendim.....seni çıkaramasamda bitek sen memnun kalmadın acaba bir kahvaltıdan daha başka ne bekliyodun onuda anlamadım zaten...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Reklamlar
-
09 Mayıs 2010, 22:39
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
09 Mayıs 2010, 22:50
-
09 Mayıs 2010, 23:55
By_StaR adlı üyeden alıntı
Resim İSteriz
bu günümün özetini geçeyim ben sana...
sabah ehliyet sinavına arkadaşı yetiştirdim oradan kahvaltı noktası oradan anneler günü muhalefeti nedeniyle arkadaşı bıraktım dedim yol yapmak lazım bir ereğli git gel ooda kesmedi bizimkileri gene aradım,nerdesiniz anadaolu kavağı dedim geliyorum,orayada gittim ama zor buluştuk ne zor yermiş,oradan beşiktaş ve ev...
1000RR ve 350 km zor oluyor be.... :D
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
10 Mayıs 2010, 00:27
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
-
10 Mayıs 2010, 00:31
hlmky85 adlı üyeden alıntı
çok güzel bir organizasyon oldu yeni insanlar yeni arkadaşlıklar dostluklar edindik çok eğlendik herkese çok teşekkürlerr...
hayırdır hocam seni üzen nedir anlamış değilim herkes gülüp eğleniyordu sen gerçekten doğru organizasyona geldiğinden eminmisin....????
60 kişiden 59 memnun kişi 1 memnun olmuyan varsa burda sorunu organizasyonda aramak yanlış olur kanaatindeyim. tabiki zevkler ve renkler tartışılmazmış sende haklısın
helim güzel kapak olmuş tebrikler...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
10 Mayıs 2010, 00:49
-
10 Mayıs 2010, 02:05
konu amacına ulaştı kanımca.... mod arkadaşlar konuyu kitlerse sevinirim
fotograflar burada
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2053287
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
10 Mayıs 2010, 02:24
Bugün güzel günlerden biriydi.Çağlacım çok yoruldun ama değdi dorusu herşey harika idi.
Günlerdir uğraşıp emek veren çağlaya çok teşekkürler.Ayrıca ünalbey ve şerife çokkocaman teşekkürler mithatcanı artçı aldıkları için.Gelen gelemeyen bütün dostlara sevgiler saygılar.
hayatta herkes yaptığı seçimin bedelini öder..:cherry:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler