günaydın çağlacım sizi özledik...
günaydın çağlacım sizi özledik...
HAYATLA DALAŞMA :)
günaydın millet.
ne vardı sanki azcık 3 - 4 gibi yapsaydınız. taaa Allahın dağından ikitelliden maltepeye 125zn ile tır tır tır birde dönüş var neysesize iyi eğlenceler....
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
mangal 18:00 da hala mesaisi bitmemiş arkadaşlar olucak... bu durumda avrupa yakası iki grup halinde gelebilir.
avrupa yakasından geç gelicek arkadaşlar KyCd ile irtibata geçip onunla geçebilirsiniz bu tarafa...
ArWeN_ hoşgeldin fıstık
sultans abla bende sizi özledim cumartesi görüşürüz inşallah
ünal abi misafirlerinide al gel herkese yerimiz var
arjantinli çekirdeği tek çıtlama getir mangal sonrası birlikte çıtlıyalım (yengeyide getir)
banuuu naberrr
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
çağla bu gün enerji dolusun yine
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
abi mesaj attım sana cepten gelmedimi nasılsın bu arada ıyımısın göruselım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 ----------
herkese gunaydınlar bende işte olucam o gun arkadası kandırabılırsem erken gel dıye gelıcez ınsallah umarım geldıgımızde orda olursunuz
İyi canım, senden..
Arkadaşlar Mangal günü ile ilgili olmasından dolayı mailime gelen bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum...
.................................................. .................................................
"Bu kampanya Ulaştırma Bakanlığı ve Garanti Bankası ile ortaklaşa gerçekleştirilmektedir. " bu yazı yukarıdaki "......." yazan kısımda yazıyor oraya ekleyemedim
:cherry: :cherry: :cherry:
helal olsun bonusa benden aldığı ,yıllık kartı aidatını ve hesap işlem ücretlerini patır patır başkalarının köprü geçişlerine versin....
1- hell24
2- pilot
3- KyCd
4- KuyuCadısı
5- E-M-R-E
6- B-A-N-U
7- RoMeO
8- hlmyk85
9- Akileos
10- Arwen_
11- peoles
12- taytıs
13- north
14- hanedan
15- discordian
16- Ergün + 3
17- Canercamalan
18- edii
19- asubayah+1
20- kelon
21- hasanpinar+1
22- GKN
23- polo34
24- GuNMember
25-AYBERK
26- KML
27-Reşit
28-yesilius2 (kerem)
29-ARSLANFB
30-Stereo
31-johnson
32-Marv
33-ercankarakus
)
Şiddetle kınıyorum BONUS u...
80 ilin aidatlarını 1 ile yatırıyor....
Penim paramla geçenin tekeri patlasın...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)