mt istanbul 17.04.2010 cumartesi maltepe mangal
Reklamlar
-
mügeyim adlı üyeden alıntı
zaten hep artçı oluyorum yaaa
Ehlıyetı Alıncada Başkaları Artçı Olur (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Reklamlar
-
YAnlız mangalın süper olacağını şimdiden söliiim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
YAnlız mangalın süper olacağını şimdiden söliiim.
Abi Yolda Gelirken Mangalı Yapıyım Mı ? (: Topcase Yerine Mangalı Atarız Yoldada Kömürler Köz Olur(:
"TayGuN"
"GuNControll"
-
banucum ellerine sağlık :D
-
GuNMember adlı üyeden alıntı
Ehlıyetı Alıncada Başkaları Artçı Olur (:
bakalım cesaret edip binen olcakmı bütün arkadaşlrm binmem diyo ama bakcaz artıkın
-
bakalım cesaret edip binen olcakmı bütün arkadaşlrm binmem diyo ama bakcaz artıkın
sen feribot iskelesine gel elbet alan biri çıkar merak etme,
bizde yolda bırakmak olmaz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ----------
Discordian adlı üyeden alıntı
banucum ellerine sağlık :D
sen yaşıyormusun be...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
canercamalan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar avrupa yakası sirkeci feribot iskelesinde buluşup öyle mekana geçeceğiz buluşma saati 18:00 olduguna göre saat 17:30 da sirkeci feribot iskelesinde bulunalım
ben köprüden gitmekten yanayım...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
ya arkadaşlar bende gelmek istesem gelebilirmiyım sadece yuksek ccli motorlarmı gidebiliyo bizler gelemezmıyız bendede yamaha 125 ybr var
-
Banada Diyolardı (: Ama Hala Binmeyenlerde Var Tabi (:
Bu Arada Organizasyona Gelmek İsterseniz Bulundugunuz Yeri Yazın Yakınlarda Olan Arkadaşlar Yardımcı Olurlar
"TayGuN"
"GuNControll"
-
hem maltepede hemi de mangal sucugumu kolamı kapar gelirim bende listeye dahil olmak istiyorum
-
-
travelmate14 adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar bende gelmek istesem gelebilirmiyım sadece yuksek ccli motorlarmı gidebiliyo bizler gelemezmıyız bendede yamaha 125 ybr var
herkez gelebilir cc farketmez bizim için...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
ben ist fatihteyım bende istıyorum gelmek ilk defa böyle bi etkınlıge katılıcam tabı bizlerde kabul edilirsek cc düşük oldugu için
-
Herkez Gelebilir Sonuçta Hepimizinki Motosiklet (:
"TayGuN"
"GuNControll"
-
ben ist fatihteyım bende istıyorum gelmek ilk defa böyle bi etkınlıge katılıcam tabı bizlerde kabul edilirsek cc düşük oldugu için
neresi fatih in bende fatihteyim,
ayrıca merak etme her cc var bizim aramızda...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
-
Abi Yolda Gelirken Mangalı Yapıyım Mı ? (: Topcase Yerine Mangalı Atarız Yoldada Kömürler Köz Olur(:
Gerek yok mangal ve sonrasında süper sohbet ortamı ,Motosohbet ,çeşitli konular ve geyik sohbeti geçn seneki maltepe mangalını kaçıranların çoğu pişman oldu kaçırdık diye.
Seni kimse bırakmaz .Artcı olursun bir arkadaşa
ArWeN_ adlı üyeden alıntı
aaaaaaaa cancazım ne oldu sana
Uçtu uçtu Temel uçtu Nayır nolamaz Silivriye ziyarete gideceğim Temele.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:57 ----------
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
neresi fatih in bende fatihteyim,
ayrıca merak etme her cc var bizim aramızda...
Vallahamı .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Banada Diyolardı (: Ama Hala Binmeyenlerde Var Tabi (:
Bu Arada Organizasyona Gelmek İsterseniz Bulundugunuz Yeri Yazın Yakınlarda Olan Arkadaşlar Yardımcı Olurlar
z.burnunda oturuyorum ama feribot iskelesinede gelebilirim sanırım
-
Bizde cc ayrımı yaş ayrımı olmaz insan olan herkez kardeşimizdir buyur gel.Kardeşim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------
Kask mont falan varmı. Varsa alın lütfen .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------
Mangal organizasyonu tertipleyen arkadaşlar yanımda Mangal organizasyonunun ayrıntılarını konuşuyoruz şimdi.
-
Ben Bır Aksılık Olmazsa Saat 20:45 Gibi İskelede Olucam. Saat Sizin İçin Geç Olmazsa Artçım Olabilirsiniz (:
"TayGuN"
"GuNControll"
-
tamam gelicem bende ben fatih fındıkzade yım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler