korkuttun walla beni öyle bi başıma kalıcam sandım
korkuttun walla beni öyle bi başıma kalıcam sandım
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
Bu sefer çay paralarını ben verdim
hee, bu arada unutmadan sölim, onur geldiinvent adlı üyeden alıntı
yeni motoru hayırlı olsun.
bulusma guzeldi yine bogaz turu yaptık
Onur yeni motorun hayırlı olsun
sword resim cekmeyi unuttuk yaa
TÜh ben geç gördüm bu buluşma duyurusunu. Ama bir dahakine gelmeye çalışıcam.
...Oytun...
..Ainador..
sword nasıl unuttuk be resim çekilmedik gördünmü tüh.. ne yapalım.. onur yeni moturun hayırlı olsun sonunda artıkın buluşmalara gelebiliyorsun eheheheh artıkın hep bekleriz sizleri buluşmalarımızda...
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
ee artık resim çekmişinizdir umarım..onur şu yeni motorunun fotosunu bi ra koyda bakalım yahu hayırlı olsun..
onur, gesdirirsin artık çıtır'ı
Sizinle tanışmanın verdiği heyecandan fotoğraf çekmeyi unuttum walla :tongue: . Artık bir dahaki sefere hem daha kalabalık oluruz belki.
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
Onur göremedim ama yeni motorun hayırlı olsun.
Millet Onur binebiliyor mu motora bariiii
DBTYSG
Motor gidiyordu ama onurmu kullanıyor motormu kendi gidiyor bilemiyorum
bi süredir doğru dürüst takip edemedim siteyi. onur motorun hayırlı olsun.özledim valla gezileri. skull gelmiyomusunuz yahu alanya civarlarına?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Abi cok uzak zor yani sen gel bari istanbula
Niye? İstanbul-Alanya arası uzak da Alanya-İstanbul arası yakın mı?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
danger0, istanbul a taşın en iyisi..
Ben zaten İstanbulda oturuyorum da şu an tatildeyim. skull ve leto ile antalyaya motorlarla gelecektik ama bu sene yattı o iş. o yüzden sordum gelmiyomusunuz diye .bedri_somon adlı üyeden alıntı
merhaba arkdaslar..öncelikle tekrikleriniz icin hepinize t.ederim.. Olmayanların darısı baslarına... dolmabahce gezisi gercekten cok guzeldi,cok eglendik..gerci benim kızım biraz kücük kaldı arkdasların motorlarının yanında ama yinede idare ettiler beni Bu gezileri yaz bitmeden sıklastırarak daha kalabalık yapsak dahada renk gelir bence..
No FeaR NeveR
skull saol bee..bu konu hakkında yorum yapmıycam öle olsunMotor gidiyordu ama onurmu kullanıyor motormu kendi gidiyor bilemiyorum
No FeaR NeveR
Şaka yapıyorum onur kızma yaa.skull saol bee..bu konu hakkında yorum yapmıycam öle olsun
Evet yaz bitmeden bulusmaları sıklastıralım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)