Discordian adlı üyeden alıntı Another time, I promise, but not this week tamam sözün olsun madem.. ama bi daha kıvırma delerim
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Discordian adlı üyeden alıntı Another time, I promise, but not this week ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ---------- yediğim en pahalı sucuk olur kesin bedava sucuk mu lazım ))
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır. Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Discordian adlı üyeden alıntı Another time, I promise, but not this week ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ---------- yediğim en pahalı sucuk olur kesin tabi delerim gkn geldi bakıyorum dilin çözüldü çakal seni
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı tabi delerim gkn geldi bakıyorum dilin çözüldü çakal seni kasamam okadar kusura bakmayın :D
hanedan12 adlı üyeden alıntı bedava sucuk mu lazım )) Biz parasını vermediğimiz sucuğu yemeyiz yeğen.. (BKZ: Ezel-Dayı) Ama sana özelde aldık afiyetle miğdene yerleştireceğin içinde boş bir yer bile bırakmayacak büyüklükte uscuk
GKN MOTORS
When breakfast time, waiting for us garipçe
Discordian adlı üyeden alıntı kasamam okadar kusura bakmayın :D ille gkn yimi bekliyeceksin her zaman bizde senin dilini çözerdik canım güzel bir muhabbetle
Discordian adlı üyeden alıntı Another time, I promise, but not this week ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ---------- yediğim en pahalı sucuk olur kesin ucuzlarıda var ama aynı tadı bulamazsın mehmetcim..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
GKN adlı üyeden alıntı Biz parasını vermediğimiz sucuğu yemeyiz yeğen.. (BKZ: Ezel-Dayı) Ama sana özelde aldık afiyetle miğdene yerleştireceğin içinde boş bir yer bile bırakmayacak büyüklükte uscuk What is this, What to do with it
Discordian adlı üyeden alıntı When breakfast time, waiting for us garipçe why .........................
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı ille gkn yimi bekliyeceksin her zaman bizde senin dilini çözerdik canım güzel bir muhabbetle Ona anahtarını takıyosun çözülüyo tamamen mekanik Pembe anahtarı kıllanman yeterli
Discordian adlı üyeden alıntı When breakfast time, waiting for us garipçe sana söz fet ipaşada yedirecem kahvaltıyı ben fetipaşa korusu dil ruba res
Discordian adlı üyeden alıntı What is this, What to do with it eat varrrrrrrr eat var .. ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ---------- OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı sana söz fet ipaşada yedirecem kahvaltıyı ben fetipaşa korusu dil ruba res waaaayyyy adamı korulara çağırıyyorsun hayırrrr dırrrr
Akileos adlı üyeden alıntı why ......................... sorma adama işte hacı gizemliyerleri seviyor çocuk
Akileos adlı üyeden alıntı eat varrrrrrrr eat var .. ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ---------- waaaayyyy adamı korulara çağırıyyorsun hayırrrr dırrrr then you come
Akileos adlı üyeden alıntı eat varrrrrrrr eat var .. ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ---------- waaaayyyy adamı korulara çağırıyyorsun hayırrrr dırrrr yeni çam ormanları nıda gezdirecem ona şile dolaylarında tek teker gkn ile birlikte
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı yeni çam ormanları nıda gezdirecem ona şile dolaylarında tek teker gkn ile birlikte attention, may be surprise
Discordian adlı üyeden alıntı then you come yes I m coming
Akileos adlı üyeden alıntı yes I m coming great idea ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:27 ---------- escaped chickens,
Discordian adlı üyeden alıntı attention, may be surprise hadi len ordan
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Etiketler