Beyle Kucağınızdakileri ortaya dökmeyin çok ayıııp.
Beyle Kucağınızdakileri ortaya dökmeyin çok ayıııp.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Kahretsin ayın 5 inde maaş alıyorum
Şimdide katılamadığım için üzüldüm diyebilirim oraya gidip şahane motorların yanında sabaha kadar ustalardan motor muabbetleri dinlemek isterdim, bir yandanda mangalda 2dk sucuk pişer dinlerken kaybettiğim enerjiyi alırdım :D
Bu arada mangaldan ateş yakmasından pişirme püflerinden anlarım orada çok yardımım dokunabilirdi bunlarla uğraşmak istemeyenlere :D
Sağlık olsun bir sonraki buluşmada buluşup tanışıp kaynaşmak üzere, herkese şimdiden iyi eğlenceler bol sohbetler.
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/60750-[kirsehir-mt]-motosiklet-grubu.html
bu sayfadaki yazanlar kırşehirli de dedim herhalde bir hemşeri daha çıktı. @oglumve ben hocam siz kayserilisiniz heralde
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)