İki farkılı saatte mi sınav var? Bir öğlen bir sabah.... Benim sınav dokuzda çünkü.
motosikleti temmuzda aldım 2 ay dinlendi.ehliyeti almadan üstüne binmedim. eylül ekim gibi de ehliyeti aldım. kışın pek süremedim 1400 km yol yaptım. sezonu yeni açtım, geç aranıza katılmış oldum ama hep forumdaydım bu ilk katılımım olacak
@barisayd geçen yıldan 2 tane dersim var o yuzden hem sabah hem öğleden sonra var benim
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
arkadaşlar organizasyonda para toplanmıyacak herkese duyuralım lütfen yiyecek içeceklerimizi kendimiz tedarik ediyoruz kendi yemeğini kendin pişir kendin ye hesabı
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Zeki Mürende katılacakmı Mangala.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ya gökan abi geçen sene alışveriş yapalım mekana geçelim falandı filandı saat 5 -6 gibi anca yemek yiyebilmiştik busene de cem abi gelseydi cem abi getirirdi paraları toplardık erkenden işimiz biterdi yine fakat gelmiyorum dedi bu nedenle herkesin yemek istediklerini kendisi getirmesi ve hazır mangalda pişirmesi daha uygun gibi
ya gürkan abi bide herkes yemek istediğini getiricek senin dediğin gibi sen pirzola yiyorsun ben se sucuk seviyorum yani mesela ? bide sucugu sevenle sevmeyene herkese birden sucuk vermek bence daha adaletsiz ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)