10 numara olmuş tebrikler ....
10 numara olmuş tebrikler ....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Süpersiniz Yazın o kayalıkların tepesinden insanlar vay manyağa bak derken denize atlamak gibisi yok valla =)
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Neyse ben bu seloşa taktım kafayı, seloşcum küpeli erkeğim giderini bekliyorum, hemen yola çıkmaya hazırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------
Öyle arkadan denyo, lavuk ve çapulcu demeyi biliyorsan, davetime gelip bu laflarınıda ispatlayacaksın.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Cappo tünay sana da hiç yakıştıramadım, yaşını başını almış adamsın.
ya esas neye takıldım biliyormusun erhan sanal alemde atıp tutmaktan bahsediyorlar söyle delcem boyle delcem diyen arkadaş 1100xx le f800 bile yakalayamadı sorarsan arkadan gelenleri topluyordu ondan sonrada sanal alem şöyle böyler diye ahkam kesiyorlar
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Valla telefon açıp efendi efendi konuşup arkadan denyo dallama çapulcu denmesini hazmederimde... öyle tırt motorcu demişler yaaa çok alındım, bir yola çıksak ellerine vericemi açık seçik beyan ve ilan ederim...
Keşke gitseydim kerpeye yaa.
Ben anlamaz abi gormedigim icin bişi diyemem kimlerle ne konusup ne yasadıgınızı.
Bu iş avcı işine benzemesin
Hani avcının biri kahvede anlatıyormus koskocaman bir geyik vurdugundan ve vurduktan sonra bacaklarını atmıs omuzuna eve goturmeye basladıgından hararetli hararetli bahsederken arada telefon calıyor ve telefonlar konusuyor.
bitince eee diyor kahve ahalisi devam et.
-Adam diyor nerde kalmıstık.
-en son bacakları atmıstın omuzuna...
he ondan sonra ....................
bilirsiniz bu fıkrayı
O misalemi dondu yani olay ?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
cokta güzel bir hava vardı dün kerpede ama biz once kefkene gittik sonra kerpeye gectik ama oyle dalmışlarki ruh hepsi
sende tukkancısın nasıl olsada erkek olan burda söyler orda arkadan tavuk demekle olmuyor bu işler arkadan ahkam kesmek o kadar kolayki birde yani o sitede görmeyecegiz dimi eninde sonunda görülür hem sanal insanlar diyorlar ama kendileri daha sanal başka bir şey demiyorum
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Valla bende ona hayret ettim, burda bizi yapmakla itham ettikleri herşeyi orda misli misli yapıyorlar...
Hayır içlerinde bir tanede motor sürmeyi bilen adam olsa gam yemiyeceğim TIRT GRUBU ne olacak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------
O sitede tükkancılardanda var, hem sanane arkadaş, en son sizden atıp tutanlarıda gördük, atıp tutamadılar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------
Bizde delme gazlama bilmem ne yok yazan adamlar kendi sitelerinde maşallah hepsi gazcıymış, birde capoya soruyolar nasıl deldin mi lavukları diye...
Hee deldi deldiii, capo gelsin diye sağa çekip beklerken 2 paket marlbora bitirdim.
Olm Tukkancılar konusunda ileri geri konusmayın bence.
Allahını seviyorsan oradan hangi insan gelip sizin yogun oldugunuz topiclere siz soyle soylesiniz diyerek alayınızla dalga geciyor yada assagılıyor yada tahrik ediyor ?
Varsa kardesim birisi ile sorunun pm atarsın ne gerekiyorsa cevabını verirsin ama bir grubu icine alan assagılama, alay ve hakaretler hic hoz olmuyor gercekten.
Daha once karsılastınızmı yok !
Oturup iki kelam konustunuzmu.. yok !
Ya iclerindeki insanların cogu pırlanta gibi oturup iki kelam etsen muhabbetler cok keyifli geciyor..
Neden nefsinize uyup bu sekilde hareket ediyorsunuz.
Gelin kardesim bir toplantımızda hep birlikte muhabbetimizi edelim cayımızı icelim..
Size kim ne diyecek ?
sana her ileri geri konuşanı tükkancılardan bilmeye başladın......
yakında gökten bişi düşse tükkancılar attı dicen.....
o dediğin sitenin tükkan grubuyla bi alakası yok.......
bi sorunumuzda olursa arkadan konuşmayız ..bizzat yüzüne söleriz...tabi karşımızda konuşacak bi yüz bulabilirsek....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)