Abi denk gelirse yazıyorum ben, saniye saniye f5 nası yapim dimi
Hem hastayım böle dandik sorulara, yok depom titriyo nedendir
Vibratör almışındır kullanmak için baban görmesin die deponun altına saklamışsındır aradan şase alıp çalışıyodur oda vibrasyon yapıyodur
Al sana cevap
Bakarız kardeşim ilk görüştüğümüzde online olarak ne diyim sana
GKN MOTORS
ben kimseyi dellemem arkadan sakin sakin gelirim hiç bir idam yoktur şimdiden belirteyim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
motordan degilse kamera ile ayak arasına yumusak sünger gibi birşey koy belki keser
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
hasan bağlantı aparatın nasıl bilmiyorum ama perşembe pazarında her boy iki ucu vidalı lastik titreşim takozları var onlara bak derim.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Oraya kadar gidip dandik köfte yemeyin.içeri girip merkez camiinin arkasındakine gidin.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
hasan abi cumartesi 1 kadar çalışıyorum beni avcılar girişinden alsanız olurmu
siz gişelerde bir birinizi beklerken ben uzayacağım ve sizden önce tekirdağa gireceğim, varmı bahse giren
not: motorum CBF 150 olacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------
halis abi köftelerde on numara duruyor resimde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)