Mert,
abi sen renk körü müsün yoksa monitörün mü bozuk
gazladık kendimize geldik katılan herkese teşekkürler HALİS abi videoları özelden atarsan sevinirim...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
motosiklete bak be.
çekicinin üstünde bile çok haşin duruyor. hey yavrum gümüş renk 1000rr be. yürü be kim tutar seni
kafadan ben ikiyetmişsekizle girdim radara, aha dedim polis aha kadran aha ayvayı yedik...
geldiğin için sağol MURAT ım...
benzinciden topukladım sebebini bir ara anlatırım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------
Şevkati abi face atta izleyelim... :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 ----------
gelsin canım arkadan farketmez...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:21 ----------
ya MERT ben uzuyorum dedin peşine takılacaktım büyüklere sordum dediler sen devam et bende büyük sözü dinledim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------
msn eklesene...
hasanpinar0542@hotmail.com
DRİFT RELİGİON
Arkadaşlar selamlar MERT_AYE sizin arkanızdan gelen 2 hayabusa ve 1 kawasaki ninja vardı ya onları 15 dakika kadar çıldırttım.Arkadaşlar galiba rodaj yapıyorlardı en son ........km ile süratimi -yazamıyorum- sıkıştırdım o arada benzinim bitti mecburen hadımköy sapağından cıktım benzin aldım geldim tabi bu arada uzamışlardı.Hakkıcığım geçmiş olsun.Bu arada radara 110 la girmenin keyfi başka oluyormuş.Halis ve arkadaşlara tekrar selamlar.
Hasan msn kullanmıyorum sonra açıklarım evde facia olmasın diye.
Bana ceza kesmediler dedimki yahu adamlar 270 le yakalanmış ben 110 ayıp olmuyormu dedim.Memurlar arkadaşlara sordular keselim amam ayıp olur dediler ve cezadan kurtuldum.Arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim ulan 110 la ceza yemek cidden adama koyardı.Bence güzel amam biraz hareketli bir gezi oldu.Teşekkür ederim.Yahu yolda benim makina bile tekere geliyordu zor indirdim.Sevgilerimle....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:48 ----------
Kamyonun arkasında kalırsan tabi yakalanmazsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:49 ----------
Mert sizden arkada kalanlarıda ben hallettim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:49 ----------
Anca çekici tutar bu makinayı
Mümkünmü seni gazcı seni neden benim gibi yavaş gitmezsiniz anlamadım gitti 270 neyinize yetme zhımmmmmmmmmmmmmm
önümüzdeki gazlamalarda aranızda olmak isterim, depo üstü kamera ile kim radara kaçla girmiş izleriz.
Yok kardeşim radar madar bayağı pahalı bir ceza.Yazık arkadaşlara.Hem biz gazlamadıkkiDaha doğrusu arkadaşlar gazladı ben arkada kalanlarla uğraştım.Tabii tem deAllaha emanet olun.
DRİFT RELİGİON
E neyapalım kır atın ya huyundan ya suyundan .Topikte 280 yazmıştım galiba e yaklaştık gibi baksana radar 110 la girdik ulan utandım yahu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:30 ----------
Yakında f 16 alacağım o zaman görüşürüzE ozamanda üçanların topiğinde yazarız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:31 ----------
Memur arkadaş bi bana bi motora baktı içinden demiştirki kesin 280 290 la girmiştir radara diye bir baktık 110 vallaha gülmemek için kendimi zor tuttum.Az öncesinde karşıdan gelen jip sağolsun bana sellektör yaptı,anca 110 a inebilmiştim.Neyse bukonu sakıncalı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:34 ----------
111 den 11o a tabiiii
çok fena gazım vardı. yolda 100'lerce racing delsem iflah olmazdım, o derece. deldiklerimi defalarca deldim yine gazım dinmedi.
o gazla sonunda radyatörü delmişim (taş geldi galiba)
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)