çok tezekten bir gündü Allah herkezden ceza vermiş
Gelecem diyenler nerdeydi ben göremedim kimseyi
çok tezekten bir gündü Allah herkezden ceza vermiş
Gelecem diyenler nerdeydi ben göremedim kimseyi
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
gelişten çok dönüşten zevk aldım.harbiden çok tırışka bir gündü.neye gittik niye döndük anlamadım bile.gezi organizasyon sahibi hangi ara arakladı kendini anlamadım.Demekki neymiş öyle her gazlıyoruz diyenle gazlanmazmış.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
yok biz halis abi ile gazladık ama sağlam döndük abi kardeş komple otobanı deldik
Bu gün Muratlı'dan geçenler vardı.5-6 Tane SS 'ci ortalığı kaldırıyorlardı?Siz miydiniz acaba?
Muhtemelen bizim deldiklerimiz, korkma rehabilite oldular.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------
Kardeş kardeş ayrı o ayrı abi.
Yav ben ne zaman o yöne gitsem çıkıyor hep kısmetime, bir kerede kıyıköy mü ne ordan dönerken sağlam endurocu abiler denk gelmişti, deliş deşük ettiydik.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
o değilde harbi listeye bakıyorum listedeki iki kişi haricinde başka kimse yoktu.kendi kendimizi deldki olmadı vallahi
Valla ben orasına karışmam zaten gelmiycemi yazmıştım, ama hesap sormak sizin en doğal hakkınız.
Bugün güzel bir abiyle yüz yüze tanıştım onunla 10-15dk gazladım, sonra bir trakyalıyla tanıştım, onlada bi 10dk gazladık.
Trakyalı ybr125'li selam verdi, dur dur dedim gel, bana tekirdağ göster, abi bendede 600rr var kırmızı ama siyaa boyanmış!, tekirda nerde? 2005 model! sağa mı gitçem sola mı! 12'ye bırakırım abi, acil gitmem lazım dostum, abi gel eve bi motora bak öyle gidersin. La abi taam hadi yolu göster diye ar zor ikna ettim de gazladık beraber.
Sonra baktım, hakkının motora taş kuşu girmiş, irtifa kaybetmiş, jeepli abi abla radar cezaları kesilirken yine gelmiş makara yapmış, mert o kadar hızlıymışki radara bile girememiş, capanord abim forumda gazlamakla yolda gazlamak arasındaki ince çizgiyi keşfetmiş... eee dönüştede kısmetimize 8 motor çıkmış...
En komiğide çekici şöförü amca kuşçu tipli şirin biriydi, servise kadar Hakkıya nasihat verip durmuştur, bloke etmiştir Hakkıyı, zaten şu motorlarla it dalaşımız tam çekici içersindeki Hakkı'nın yanından geçerken başladı, moda girip torpidoya yatmış cam koluna asılmıştır.
Valla çok eğlendim abi, ayrıca sizin yüzünüzü görmek herşeye değerdi.
Kanımca bi tek ben keyif aldım.
ben de çok gaz olmuşum ama benim gazım yollara vurmadı, radyatöre vurdu
ya bu 55 yanak çok farkediyormuş murat. motor 299 yapmıyor abi.
1000cc oldu 750cc. 750'ler bile 299 görür.
600 oldu ya. 1000cc resmen 600cc oldu.
6.vites diye bir şey yok zaten. 5.vitesten sonra ha altıya takmışım ha debriyaja basmışım aynı şey
Murat beni ziyaretine çok memnun oldum . kısada olsa gazlamak çok zevkliydi
lastikler biraz daha ısınsaydı . daha keyifli olacaktı ;)
dünüşte psikopata bağladım .TÜV cünün yüzünden . Hesd resmen yalan oldu .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------
murat şu ruhsat işlemleri bitsin . haftaya güzel bir gazlama yapalım lüleburgaza .
yollar güzel ve gazlamaya musait diye lüleburgaz dedim.
zaten gelirseniz ben sizi silivri otoban gişeleri sapağında bekler ordan katılırım .
aslında vakit olsa seni daha güzel bir viraja götürecektim 4 virajı olan süper bir asfalt. tadına doyamazsın. bidaha geldiğinde mutlaka götürürüm .
çorlu yoluda eğlenceliydi ama . bugün birlikte gittiğimiz yol
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)