20.03.2010 cumartesi tekirdağ'a gidiyoruz...
Reklamlar
-
hell24 adlı üyeden alıntı
ben topik açmadım olay çıkmasın diye...
O kadar güzel manal olucak yanii
Moruk cumartesi günleri patrona ait olduğu için programıda o yapıcak, direk kendisiyle irtibata geçebilrsin çünkü ben akşam 6 dan sonra tasmayı boynuma bağlayıp ipleri eline veriyorum
Reklamlar
-
GKN adlı üyeden alıntı
O kadar güzel manal olucak yanii
Moruk cumartesi günleri patrona ait olduğu için programıda o yapıcak, direk kendisiyle irtibata geçebilrsin çünkü ben akşam 6 dan sonra tasmayı boynuma bağlayıp ipleri eline veriyorum
sen demiştin zaten benim ....................... anla sen
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
i.V.i.B.i
-
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Az önce eşimden yalvar yakar izni aldım. Ct sabahı alışveriş yapılması , çocuğun kursa götürülüp getirilmesi ve pazar günü bütün günümü dizlerinin dibinde oturma sözü karşılığında ct günü 5 saatlik izin aldım... Ancak sizin motorları görünce benim cbf 150 ile gelecek olan arkadaş vazgeçti . Tek başıma geliyorum . Saat 13:40 da otobanda hadımköy ayrımında size katılacağım. Beni farkedersiniz sanırım , günün o saatinde otoban kenarından " ağır işçi " gibi bekleyen benden başka MT-03 lü olmaz herhalde. Çok büyük bir aksilik olmazsa ct günü görüşürüz, bir aksilik olurda gelemezsem beni beklemeyin. Ancak %99 geleceğim. Cebimi hasanpınar kardeşe özelden gönderiyorum.
Bu arada benim yaşım da 37 Galiba hep yaşıtlar gelecek bu geziye
-
Ne bu hanımlardan korkunuz yahu. Benim özel ders almam lazım kanımca.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben buraya gelmeyeceğimi yazmıştım, niye silindiki.
Neyse Hasan, güncel listeyi ekle beni içinden çıkartarak, sonra gelcem dedi gelmedi olmasın...
Benim yüzümden geziye katılamayan çöpçüler varmış(motora bincek benzin paramız yok demiyolarda), kimseyi mağdur etmeyelim.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Az önce eşimden yalvar yakar izni aldım. Ct sabahı alışveriş yapılması , çocuğun kursa götürülüp getirilmesi ve pazar günü bütün günümü dizlerinin dibinde oturma sözü karşılığında ct günü 5 saatlik izin aldım... Ancak sizin motorları görünce benim cbf 150 ile gelecek olan arkadaş vazgeçti . Tek başıma geliyorum . Saat 13:40 da otobanda hadımköy ayrımında size katılacağım. Beni farkedersiniz sanırım , günün o saatinde otoban kenarından " ağır işçi " gibi bekleyen benden başka MT-03 lü olmaz herhalde. Çok büyük bir aksilik olmazsa ct günü görüşürüz, bir aksilik olurda gelemezsem beni beklemeyin. Ancak %99 geleceğim. Cebimi hasanpınar kardeşe özelden gönderiyorum.
Bu arada benim yaşım da 37
Galiba hep yaşıtlar gelecek bu geziye
ok abi...
13:30 da gişelerden hareket edecez... yolda takılırsın bize...
aYe adlı üyeden alıntı
Ben buraya gelmeyeceğimi yazmıştım, niye silindiki.
Neyse Hasan, güncel listeyi ekle beni içinden çıkartarak, sonra gelcem dedi gelmedi olmasın...
Benim yüzümden geziye katılamayan çöpçüler varmış(motora bincek benzin paramız yok demiyolarda), kimseyi mağdur etmeyelim.
listeyi kaldırıyorum artık gelen gelir... :D
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
-
selamlar.. katilan motorlar hep 600 ve ustu cc.. cc sinirlamasi mi var yoksa denk mi gelmis? bende gelmek isterdim ama sanirim sizinle beraber yuruyemem.. iyi eglenceler..
-
ersinpolat adlı üyeden alıntı
selamlar.. katilan motorlar hep 600 ve ustu cc.. cc sinirlamasi mi var yoksa denk mi gelmis? bende gelmek isterdim ama sanirim sizinle beraber yuruyemem.. iyi eglenceler..
Yakışıklı gel cc sınırlaması yok zaten her halükarda 2 grup olunacak
yavaş ve hızlı o yüzden rahatlıkla gelirsin.
-
arkadaşlar c.tesi saat 13:00 te mahmutbey gişelerde buluşuyoruz son hatırlatma,
13:30da en geç teker döner dolu depoyla gelmeyi unuytmayalım kalın sağlıcakla...
hadımköy sapağından katılacak bir abimiz vardı unuttuk sanma oradan alırız senide...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Evet arkadaşlar şimdi uyuyalım yarın yolumuz uzun.allaha emanet olun
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Lamborghini adlı üyeden alıntı
walla radyatörü söktüm çünkü ogün sattım radyatörü, yenisi 15 güne anca gelir.
bu arada sen demiştinya satarsın eski radyatörünü 150 tl gibi
270 tl ye sattım bu kadar hızlı satılacağınıda beklemiyodum. ilanı girdim aynı gün gitti.
bu arada sen gelmeyeceksen şu radyatörünü virsene
ödünç
Yeminle kendime bu kadar faydalı olamıyorum.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
Gkn Marv Aye döndüyse ben de dönerim =) büyük ihtimal gelmem gibi görünüyor iyi eğlenceler herkese
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
son 2 saat kaldı herkes hazırmı... :D
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Biz hazırız kardeş.Şu an halkalıda dayımlardayım burdan direkt geliyoruz
-
CAPANORD adlı üyeden alıntı
Biz hazırız kardeş.Şu an halkalıda dayımlardayım burdan direkt geliyoruz
tamam abi bende 13:10 da oradayım inşallah...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
tamam abi bende 13:10 da oradayım inşallah...
aman abicim ben gelemiyorum ama kazasız belasız gidin gelin inşallah,asılacaksınız gene gaza korkarım başınıza bişey gelmesinden,keyifli,bol güneşli sürüşler,fotoları bekliyoruz artık
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler