Hasan herkes yan çiziyo =) gezine sahip çık promasyon falan yap =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Tekirdağ treni kalıyor beyler sakın kaçırmayın,yılışmazsanız içeride promosyonlu ürünlerimiz mevcut.
Selam arkadaşlar dönüşte gelirseniz Silivri'de çay yada tatlı ne isterseniz ısmarlarım
beyler bende katılmak isterdim hatta kesin katılırdımda bugün radyatörü söktüm yenisi gelene kadar(20 gün) bekleyeceğim.. önümüzdeki gazlamalarda görüşmek üzere, götürün köfteleri bakalım...
o gün saat 15 16 gibi tekirdağ sahil özcanlarda bulusalım ardından tekirdağ rıhtıma geçer makineleri çeker bi güzel kahve çay içeriz
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Kafanı yorma ben maliyet ve teknik hesaplamaları yaptım.Beraber 260 görürüz.Yalnız senin arka teker ve zincirler fazla ısınacak ona göre.Olmadı arkadan sellektör yaparsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 ----------
Memnuniyetle yalnız kalabalığız büyükmekan lazım hesapları kırışırız .Teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------
Çaylar şirkettenmi ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 ----------
Beyler içimizde en yaşlı benim galiba,o yüzden arkada kalırsam kusra bakmayın.
Bana nedense çoğunluk yan çizecek gibi geliyor =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Son gelen köfteleri ısmarlasın ;)
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
vay be kadro mükemmel bu hastalık illetinden bir kurtulaydım
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)