tayfa kendini gece hayatına kaptırdı bir daha ikaz etmem gece baskınlarına çıkarım tebdili kıyafet YAKARIM hepinizi ozz büyücüsüne yem ederim tayfa alkol ve gece hayatından uzak duracak sadece RUSLAR serbest toparlanın bakim
ömer ağa
teras
tayfa kendini gece hayatına kaptırdı bir daha ikaz etmem gece baskınlarına çıkarım tebdili kıyafet YAKARIM hepinizi ozz büyücüsüne yem ederim tayfa alkol ve gece hayatından uzak duracak sadece RUSLAR serbest toparlanın bakim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Hoca çoğunluk teras diyor galiba ama ankette neden alsancak önde anlamış değilim.Herkesin bir oy hakkı mı var şimdi merak ettim.
Bu arada sevgili akrep, ömerağa 9 Eylül'ün karşısındaydı evet ama o şubeleri kapandı 99 ya da 00 yılında.
Deniz kıyısı varken Bornova'yı kim ne yapsın. Önümüz bahar Kordon gibisi var mı yaaa!
I'M BACK !!!
ya teras olsun ya lütfen ya ben zaten bilmiyorum alsancağı filan zaten bugün hazırlık yapmam lazım malum yarın yola çıkacağım eğer illada ömerağa diosanız birisi beni alabilrimi aynı zamanda yurda bırakabilirmi gitmeden önce sizlerel bi görüşeyim diyorum malum dünya hali gidipde dönememe dönüpte bulamamamak var eğer alabilecek birisi varsa beni arayabilirmi yada özelden mesaj atsın
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Karakız ben yalnız olursan sana şöförlük yaparım.Ama söz vermeyeyim.
bi an önce birilerinden haber almam lazıım çünkü işimi ona göre ayarlayacağım yinede sağol
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
ben de alabilirim seni. nerde ne zaman olucaksın? Benim bayraklıda bi işim var sonra gelicem verdiğin saatte uyarım. İşten çıkıyorum şimdi. Bana bu numaradan ulaşabilirsin 0535 933 63 00
Merhaba sevgili arkadaşlar.görüşmeyeli çooooooook uzun zaman oldu.bizi özledinizmi bakayım hep geziyonuz valla işiniz iş tabi akşam için fikrimi söylüyorum.ÖMERAĞA Terastan sıkıldım.ya biraz değişik mekanlara gidelim sanki İzmirde cafe kalmadı hep aynı.2006 yılı umarım çılgın geçer ve motorcular yılı olur diyorum Akşama görüşürüz hepinizi çok özledim de....
valla biz seni hiç özlemedik.tiryakim adlı üyeden alıntı
arkadaşlar dün akşam hava mükemmeldi benim çok hoşuma gitti gelen tüm arkadaşlara çok teşekkürler resimleri bekliyoruz
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
bu hafta bensiz nasıl geçti bakiim ???
çok keyifsizdi demi
bende neden bu kadar mutluyuz diye düşünüyordum sen yoktun dimi hadi ya
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
evet kenan abi motor un çok güzeldi evvelden görüntü var dı ses yoktu şimdi ise çalışsa sesi olcak ama olsun sadece gaz verince stop ediyormuş sende gaz verme yanına otur sesini dinle yanınada bir 70 lik aç iç afiyet olsun geçmiş olsun
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
kenan vuracak seni söylemedi deme.egelim adlı üyeden alıntı
Ben ancak gecenin sonuna yetiştim,ama yarım saatliğine bile olsa o güzel ortamdan bi kaç kişiyi görmek güzeldi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)