İstanuL MT Hadi Mangal Yapalım organizasyonu
-
Arkadaşlar sonunda marmaristen motorumu getirttim ve bi buluşma ayarlamak istedim kafamda şuan için bir mangal etkinliği var bunun için Yeşilköy taraflarını düşündüm nedersiniz? etkinlik tarihi olarakta 13.03.2010 tarihi cumartesi akşamını düşünüyorum katılmak isteyen arkadaşlar yazsınler lütfen
iletişim tel: 0554 977 00 52 Batuhan
Reklamlar
-
-
-
önceki mangal organizasyonları istanbuldan daha uzaklarda olmuştu, şile, tekirdağ tarafları gibi ... yeşilköy çok yakın
ayrıca havalar da uzun yol için çok müsait değil, sen yazı gör, 40-50 motor çok zevkli olacak gene inşallah, hem deniz hem mangal, off offf ...
-
polo34 adlı üyeden alıntı
önceki mangal organizasyonları istanbuldan daha uzaklarda olmuştu, şile, tekirdağ tarafları gibi ... yeşilköy çok yakın
ayrıca havalar da uzun yol için çok müsait değil, sen yazı gör, 40-50 motor çok zevkli olacak gene inşallah, hem deniz hem mangal, off offf ...
çok mu özledin lan mangal deniz kum kızlar...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
hell24 adlı üyeden alıntı
Sen adamın süpermoto ile virajlarda ayak çıkarmayı özlemiş olmayasın
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Sen adamın süpermoto ile virajlarda ayak çıkarmayı özlemiş olmayasın
yok be hacım...
ben bir iki numara gösterdim ona gerisi ona kalmış...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
yok be hacım...
Ben geçen yaz ara ara aldım onu çıktık bir iki tura..
Bu yaz redline ı yapıştırır artık
Ama harbiden yaz gelse de bir yerlere kaçsak senle oturup iki kadeh parlatsak, iki muhabbetin belini kırsak, aklımda hep..
-
yok be hacım...
üye kaydını yaptıktan sonra sürüşüm değişti
o gün iyi tecrübe oldu ama virajlarda yüksek hızlarda yatırmak için biraz daha ders almam lazım ...
-
bence olumsuz bakılacak fikir değil.
cumartesi hava güneşli görünüyor.
mangalla flan uğraşıp aynı yere bağımlı kalmadan.yol yapmak isteyen olursa hep beraber örneğin: taksim-ıslakhamburger
ortaköy-kumpir ordan sarıyer çay nargile alsana muhabet gezi
sayıya göre proğram yapılır
-
evet arkadaşlar illaki mangal yapmak zorunda değiliz bir yol programıda yapabiliriz önemli olan bir araya gelmemiz onun için el ele verip bir program yapalım cumartesi için bu cumartesiyi iyi değerlendirelim
-
yok be hacım...
üye kaydını yaptıktan sonra sürüşüm değişti
o gün iyi tecrübe oldu ama virajlarda yüksek hızlarda yatırmak için biraz daha ders almam lazım ...
sana cem arkadaşımız kayıt yaptıysa ifla etmez bu yaz peşimizden ayrılmassın selim bana öyle geliyor
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
evet arkadaşlar bu cumartesiyi değerlendiriyomuyuz?
-
RiDeR_C@N adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar bu cumartesiyi değerlendiriyomuyuz?
arkadaşım sanırım cumartesikimseyi bulamassın dükkan grubunu takip et derim sana
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
c.tesi programı var sen TÜKKAN ı takip et... :D
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
arkadaşım sanırım cumartesikimseyi bulamassın dükkan grubunu takip et derim sana
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
c.tesi programı var sen TÜKKAN ı takip et... :D
bu tükkanın adresi ne? bakkalın ordan sola mı dönücez?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
KyCd adlı üyeden alıntı
bu tükkanın adresi ne? bakkalın ordan sola mı dönücez?
bakkaldan ilk sağa dön bir daha sağa dön bir daha döner dönmez ilk sağda görürsün... :D
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Market yokmu acep onu takip etsek.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
netede kacak giriyos tukkana nasıl gircess
-
arkadaşlar tükkana baktımda pazar günü kilyosa bi etkinlik düzenlemişler cumartesi için birşey göremedim cumartesi günü olduğundan eminmisiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler