AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
enginin tahmini doğru çıkacak galiba,bütün iddiaları tutuyo yağmur yağacak ,rica etsem bana bi kupon yaparmısın hocam
Bence Engin abiyi dinliyelim derim. harbiden oynayanlar doğru söylüyor camurdan düşüp küfür etmekte var
Martın 21 ne alırsanız ben çalışıyorum ogün gelemem
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Hele dene bakalım yanımda hayvan vurmayı bakalım kim kimi kaynatacak..Sen henüz beni tanımıyorsun arkadaş
Bu arada haftasonu kar ihtimali çok artmış durumda gene yatar gibime geliyor paintball işi..
Öbür haftaya kalırsa ben yanımda 3 kişiyle birlikte geleceğim sıkı bir ekip oluşturdum haberiniz olsun
Engin abi napıyoruz arayıp randevuyu erteletiyim mi.
Hehe..
Valla yarını bekliyordum yazmak için ama büyük ihtimalle kar ya da karla karışık yağmur ihtimali önümüzdeki hafta başına ötelenmiş gibi görünüyor..Salı ya da çarşamba belki perşembe..
Neticede bu haftasonu Pazar günü yağmur ya da kar olacağını sanmıyorum ben..Yani erteleme Ama hafta sonu hava soğuk olacak, hatta daha da soğuyacak gibi..
Ama millet hava soğuk diye ık-mık ederse sen bilirsin tabi..
Pazar günü saat tam kaçta buluşulacak
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
14.03.2010 15:00
sabah kahvaltı için toparlanıp Garipçeye gidilebilir.
1. Edii
2. Eray
3. Gunmember
4. Gkn
5. Hasanpinar0537
6. Korkut 250
7. Kycd
8. Osbourne
9. Kkarabidan
10. Canerr
11. Kelon
12.szman!
13.tigermbz
pazar günü çalışıyorum,ben yokum,av işi yattı,inşallah başka bi organizasyonda görüşmek üzere
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Şimdi savaş yokmu.
........................................
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)