günaydın millet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 ----------
helvayı ısınmak için yiyo herif, akşamları aslan sütü içiyo uyumak için; zarar vermez hoca..
Haaaa akşam aslan sütünü içmez ise ozaman kor işte örümcek gibi tavanlarda gezer heralde.
yaw bu ne bıcım hava heriiii...
gun ne guzel hava vardı....bugun yagmur....
aksam gitmesem mı acaba
helwa ye ısının heri. senki yamurda dağlara çıkan herif asfaltdaki yamurdanmı korkacan?
not
elınde bılgısayar oyunu olan varsa getirirse cok makbule gecer
Hani beyler nerelerdesiniz ben hostanin onundeyim sadece paketci arkadaslarin motorlari var kimseler gorunmuyor ortalikta :-)
abı bulusma 19 da...ama 17 de gelecek 2 arkadas daha vardı...ben de 10-15 dak cıkar 18:30 da orda olurum...
abı sen nasıl msj atıyon..telefondan mı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------
saat 19 da dedık abıı
gelen herkesın ayaklarına saglık...
moto-fuara gıtmeyıp burda kalanlarla pazar gunu ayrıca görüşecez...
abı bulusma 19 da...ama 17 de gelecek 2 arkadas daha vardı...ben de 10-15 dak cıkar 18:30 da orda olurum...
abı sen nasıl msj atıyon..telefondan mı
Evet kardeşim erken gelip de kimseyi göremeyince ferkan gelene kadar oturup internete girdim telden )
Hani fotolar?..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Öyle toplantı mı olurmuş..... İnanmayız zaten...
cektıkya olum foto...dur ekleyım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:00 ----------
foto cektık abı...dur eklıyom...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:00 ----------
[/COLOR]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------
aha resımler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 ----------
baran bugun pc oyunlarını getırmezsen sen de gelme yoksa pazar gunu ormana gıderız
Lem önceki toplantının resimlerini mi koyuyon?....
fatih abi xt den sonra racer pek bi küççük kalmış... )
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)