Sevgili dostlar 28/02/2010 günü saat 13:00 motopuls fuarı MT stantı önünde Gaziantep den getirecegim Baklava,şekerpare ve fistik ezmesi ikramında bulunacagım tüm MT ailesi davetlidir...
Şimdiden afiyet olsun...
Sevgili dostlar 28/02/2010 günü saat 13:00 motopuls fuarı MT stantı önünde Gaziantep den getirecegim Baklava,şekerpare ve fistik ezmesi ikramında bulunacagım tüm MT ailesi davetlidir...
Şimdiden afiyet olsun...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Hayırlı olsun abi Antep başkanlığın
ben varım :D
hatta sırf mutfak kültürü için antep gezisi planlıyorum baharda...sonra catlayıp orda kalabilirm :D
ben o fıstık ezmesinden ayrı bir kutu istiyorum ve bu konuda ciddiyim antepe iş için gelmiştim grand antepte kalmıstım kac sene gecti hala tadı damagımda yemeklerinde o ezmelerinde birde kekik cayı gibi bi çay vardı ama adı farklı birseydi unuttum onun
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
off yaaa, akşamın bu saatinde, tam da en acıkmış halimde de bunlar gösterilmez ki... şimdi olsa burda, tepsinin bir tarafından girer, diğer tarafından çıkardım da bana mısın demezdim. tatlı olsun, çamurdan olsun...
İl sorumluluğuna hızlı bir başlangıç
Orada görüşürüz
abi akşam akşam gördük tatlıları şimdi nasıl beklıyeceğiz fuar gününü ya antepte askerlık yaptım tatlıların tadı hala damağımda bu arada il sorumluluğu görevınız hayırlı olsun
orda sızlerın yanında olmak ısterdım
basarılar yenı gorevın hayırlı olsun ızmırden slm lar 27 ye sevgıler
KIMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERISI HIKAYE
YOLLARDA BIR YERLERDE KARSILASMAK UZRE :cat:
ayılana gazoz bayılana tatlı o gün orda olucam
Bende cumartesi mi pazr mı gitsem diye düşünüyoduum ve aniden karar verdim :D ordayım şu yeşil baklavaya bitiyorum :D
SATILIK Ramzey DT125 scooter sahibinden ilan kodu 21128890
Bende c.tsi mı pazar mı diye karar veremedim pazar çok fazla yogun olur niye düşünüyorum.Resimler çok karika gözukuyor
Yemede Yanında Tek Teker Yap Beee (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
pazar ordayım bak gelirim tatlı kalmadı felan dersen bozuşuruz vallaha haaaa
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ben marmarise paket olarak alim lüffen
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aydemirim bizim hakkımızı saklı tut bi ara antepe gelip olayın merkezinde sabri dayımla, onun ellerinden yiyelim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Hayirli olsun....hemen kutlamayida ist a cekmissin bravo hizina ....İnsallah nice etkinliklere imzani atarsin....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Böyle olmaz ama mubarek, şimdiden baklavaları yemeye başlamışsınız...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
fuara gelemeyenlere de paket yapıp gönderin yarım kilo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)