inşallah hava muhalefeti olmazsa Seyyahriders ailesiyle birlikte gelicem
inşallah hava muhalefeti olmazsa Seyyahriders ailesiyle birlikte gelicem
Her asker yeşil bereli olamaz
[IMG][/IMG]
sevgili arkadaşlarım,
yukarıdaki resim kadirli şehir merkezi güzergahlarını göstermektedir,Osmaniyeden giriş ve Adanadan giriş yapacakların dikkatine.
Emniyet ve zabıta güzergah üzerinde sizlere yardımcı olacak, ayrıca amatör radyocu arkadaşlarım sizleri dinlemedeler,Toplanma yerimiz sülemiş tesisleri (şahin tepesi),10.30 ve 11.00 toplanmanın tamamlanmasına müteakip,eskort eşliğinde klüplerin stadyuma girişleri,merasim geçişi (çekilecek kura sonucu klüpler sıralanacak),ilçe merkezinden geçiş ve tekrar tesislere dönüş,öğle yemeği,ikramlar,plaketler derken yagmur olmazsa geç vakite kadar muhabbetler,misafirlerin uğurlanması şeklinde proğramı özetliyorum.
görüşmek üzere,istek ve önerilerinizi bu topic üzerinde.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
üstteki resim günlük otomatik olarak yenilenmekte. "pazar günü" hava durumunu linkten güncelliyor kendisi.
hava 21 derece ve hafif yağmur atıştırabilir. ama cumartesi belli olacak tam tahmin. belki hiç yağmaz
Ya halil ille içimizi karartçan yaa dua edelimde güzel olsun bende kalkıp burdan gelicem
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
o gün sakın tamtamlar çalmasın
az önce motor46 dan mustafa( regal) ile konuştuk. hava büyük ihtimal yağış gösteriyor.
kararsızım
yani gönül diyo, mantık diyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------
mersinden otoban üzerinden geleceğim. otobandan kadirliye giriş yapacam ama bu harita bana bişey anlatmadı. bir de mersdini de dikkate alsaydınız ya abicim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
başlığa il ismini de ekleseydiniz daha iyi olurdu
cümleten kazasız belasız sürüşler, istanbuldan sevgiler
Arkadaşlar,sağanak yagış geçişleri olabilir ama sıcaklığın 20 derece olması bizim bölgemizde zeminin 15 dk'da kuruması demektir,yagmur sürüşü tecrübesi az olanların dikkatli olmasını istiyoruz.
Sencerciğim gelecek seferde haritayı Mersin gişelerden başlatırım,sen yeterki gel.BU grafik sadece şehir girişlerini göstermek içindi.
sevgili Asubayah @
Haklısınız ,Bu bölgesel bir toplantı olduğu için bütün motor grupları birbirleriyle bağlantılı ve diyalog halinde ,problem olmamakta ama tekrar belirtelim.
Osmaniye-Kadirli
Adana 100 km.
Osmaniye 40 km
Hatay 190 km
Gaziantep 170 km
KAMOK'tan selamlar
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
bak yaaaa, mersin'i yine unuttun ya abi...
İnş. yağmur olmassa bendede bir aksilik olmassa pazar sabahı çıkıcam yola önce ceyhana gidicem mertle birlikte direk kadirliye geçicez
150cc ile o yollar yoruyor ama napalım katlanıcaz artık
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
günaydın Akdenizim ve ülkemin ....
Dünyanın en güzel insanları olmak nasıl bir şey?
bu gün sipariş ettiğim yağmurluk geliyor, büyük bir aksilik çıkmaz ise inşallah oradayım...
sabah 7 de yola çıkacam, hız yapmadan, sakin sakin bir yolculuk planlıyorum. umarım yetişirim.
Yarınkı hava durumu Osmanıye,K.maraş,Gaziantep yagmurlu diyor Gaziantep MT olarak osmanıyedeki yagmurdan korkmuyoruz ahmet abi bizim korkumuz Nurdagı,Bahçe arası o 30 dk yol yüzde 90 yagmur var o bölgede...
sabah ola hayır ola yarın sabahkı hava durumuna göre bakacagız artık yagmur olursa gelemeyız
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
yarın hava güneşli
ya ne olacak kesin bişeyler olsa
artık kararsız kaldık
nasıl olacak bakalım
yarın sabah
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
artık geri sayım başladı... nasıl olursa olsun ben yola çıkıyorum... özlemişim yağmurda kullanmayı.
tatlı su motorcularını göreceğiz artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)