Ben mersindeyim ne yazıkki? üstelik motorumu da getiremedim. o yüzden satıyorum ya motoru. Bizim burdaki alt komşu hoda activa motor almış al gez diyor istediğin kadar. yine motorsuz kalmadım anlıycağınız.ama benim motorun yerini tutmuyo tabiki...
Ben mersindeyim ne yazıkki? üstelik motorumu da getiremedim. o yüzden satıyorum ya motoru. Bizim burdaki alt komşu hoda activa motor almış al gez diyor istediğin kadar. yine motorsuz kalmadım anlıycağınız.ama benim motorun yerini tutmuyo tabiki...
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
aaa mersin mi
benim hatun orali
nasil oraya mi yerlestin yani ?
oo arkadaşlar selam..tatilden yeni geldim..valla özlemişim buraları yahu...hadi baklım buluşmuşunuz bensiz bensiz..neyyseeee
valla yağmura yakalandık sayılmaz sadece yerler ıslaktı ama motordan inice anladımki ayakkabıların içinde ufak pir hamsi sürüsü gezerdi .
neyse bende dayanamadım motorun kirli kalmasına ama cumartesi sular kesikti öle yattı motor leş gibi bende pazar yıkadım bide cilaladım fıstık gibi oldu...
Bu arada motorum ismi lucy aklınızda olsun öle diyebilrim bundan sonra..
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
harbiden ya bende ismini şerif mi koysam yoksa osman mı? abi titana en güzel böle bişi yakışır.
racing racing ve racing.............
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)