Mt kebap yeme organizasyonu
-
Ben yaşar'ın yerinde olsam....
bu kadar fiyatlara takılıp kalan arkadaşlarıma kızar,
açtığıma açacağıma pişman oldum konuyu TAMAM GELİN HERŞEY BEDAVA DERDİM
dermiyim...demem
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
olmadı bisikletlere takılanlardan takcam
boşver panel yok 150yle giderken kapat gözlerini 300le gidiyorum de
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
aYe adlı üyeden alıntı
Kelon sorması ayıp kaç yaşındasın?
16 yaşındayım
babaçi adlı üyeden alıntı
Ben yaşar'ın yerinde olsam....
bu kadar fiyatlara takılıp kalan arkadaşlarıma kızar,
açtığıma açacağıma pişman oldum konuyu TAMAM GELİN HERŞEY BEDAVA DERDİM
yaya yaa tabiki emin ol öyle derdim
dermiyim...demem
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yaşına göre çok efendi bir karakterin var, kutlarım seni.
Akıl yaşta değil baştadır güzel kardeşim, sen güzel yeni bir başlık aç, ama açmadan önce hava durumuna bir göz at, ona göre bir gün seç...
Benide listeye kafadan yaz.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
kelon nedir şimdi son durum kebaplar senden mi
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
boşver panel yok 150yle giderken kapat gözlerini 300le gidiyorum de
gözlerımı kapasam oyle bı gıderımkı bı daha kendıme gelemem
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
kelon nedir şimdi son durum kebaplar senden mi
valla ablam oda olur ilerde şuan durum yok ama indirimi yaptım şuan bekliyorum yrın akşama kadar oldu oldu bidaha da açmıcam konu kimsede katılmıyor
-
kelon adlı üyeden alıntı
valla ablam oda olur ilerde şuan durum yok ama indirimi yaptım şuan bekliyorum yrın akşama kadar oldu oldu bidaha da açmıcam konu kimsede katılmıyor
öyle hemen pes etmek yok... bu sefer olmaz sa bi sonrakinde olur...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
mekanın hayırlı olsun. takip ettiğim kadarıyla hala bir gün kararlaştırılamamış. hayırlısı. ancak bazı arkadaşlar baya bir indirim ısrarına girmişler fakat şunu unutmamak lazım arkadaşlar, kelon kardeşimiz o salonu ticaret yapmak için açtı. bence indirim istemek yerine gidip paramızı vererek yeyip içip arkadaşa destek olmak gerek. eğer gerçekten kaliteli ise gerek motosikletle gerekse normalde gideceğimiz bir mekan kazanmış oluruz. bende fırsat bulsam mekana bir teftiş yapacam ama bakalım ne zaman
-
raven71 adlı üyeden alıntı
mekanın hayırlı olsun. takip ettiğim kadarıyla hala bir gün kararlaştırılamamış. hayırlısı. ancak bazı arkadaşlar baya bir indirim ısrarına girmişler fakat şunu unutmamak lazım arkadaşlar, kelon kardeşimiz o salonu ticaret yapmak için açtı. bence indirim istemek yerine gidip paramızı vererek yeyip içip arkadaşa destek olmak gerek. eğer gerçekten kaliteli ise gerek motosikletle gerekse normalde gideceğimiz bir mekan kazanmış oluruz. bende fırsat bulsam mekana bir teftiş yapacam ama bakalım ne zaman
beklerim....
-
kelon adlı üyeden alıntı
motorum toplanmıs sadece gosterge panelım kaldı oda takılsn
sana söz güzel bir topıc acıcam mt yı toplayıp gelıcez
eğer kımse gelmezse murat(aye) abımle gelırız (=
-
şimdi ne oldu?varmı yokmu? kesin bişey söyleyinde ya gelelim,ya gelmeyelim....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
yok iptal baksana kimse yok piyasa boş
-
burda arkadaşlara takılmak artık normal bir durum oldu zaten o da anlıyor şaka takıldıgımızı,yoksa nerelere gidip olmadık ücretler bırakmıyoruz kelon kardeşemi bırakmayacagız.ama organizasyon şekli zayıf.çagladan biraz tüyo alıp tükkandan biraz müşteri çalması lazım.yoksa tarih zaman kimin gelip gelmeyecegi belli degil hali ile vaz geçip duruyor ve haliyle sıkılıyor.ama şuda bir gerçek zamanında açıcaksın topic'i millet kendisini ona göre hazırlasın,isimlerini eklesinler listeye,gören gelsin.insanlar emri vaki durumları fazla sevmiyor.yaşar kardeş tüyoyu aldın galiba sıkı sıkı sarıl çagla ablana,dükkan dolsun
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
burda arkadaşlara takılmak artık normal bir durum oldu zaten o da anlıyor şaka takıldıgımızı,yoksa nerelere gidip olmadık ücretler bırakmıyoruz kelon kardeşemi bırakmayacagız.ama organizasyon şekli zayıf.çagladan biraz tüyo alıp tükkandan biraz müşteri çalması lazım.yoksa tarih zaman kimin gelip gelmeyecegi belli degil hali ile vaz geçip duruyor ve haliyle sıkılıyor.ama şuda bir gerçek zamanında açıcaksın topic'i millet kendisini ona göre hazırlasın,isimlerini eklesinler listeye,gören gelsin.insanlar emri vaki durumları fazla sevmiyor.yaşar kardeş tüyoyu aldın galiba sıkı sıkı sarıl çagla ablana,dükkan dolsun
benım motor servısten cıksın fuar sonrasına bır tarıh ayarlıcam doluşcaz yaşarın tükana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler