bak kuvvet macun deyince canım lahmacun çektii oldumu şimdiii
bak kuvvet macun deyince canım lahmacun çektii oldumu şimdiii
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
dergilerin hepsi motoron, motorbike zaten her sene şubat veya ocak(fuar tarihine göre) sayılarında veriyor. sormaya gerek yok.
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
karizmatik rümuzumu hoşaf etmişiniz ayıptır.
ayarlayın bu işleri, "malik-i mahlas ül tiger"in gül cemalini görelim fuarda.
ev sahabı olarak bi meyveli meşrubatını içelim.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
meşrubat sponsorumuz halis abidir.
biz muhabbetin sponsoruyuz
arkadaşlar fuar davetiyesi 30 lira gibi birşeymiş duyduğuma göre; haliye öğrenci bütçemle yol-konaklama-yemek vs. gibi giderlerim varken fuara 30 lira veremem.
elinde fazla davetiye olan varsa benimle paylaşabilir mi? ya da daha ucuza davetiyeyi ne kadara temin edebilirim? bu dergiler vs. ne kadardır?
motor on 7 tl, motor bike 5 tl bildiğim kadarıyla
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
30 lira bilet parası çokmuş yaa ama neyse gideceğiz bir yolunu bulup bu fuarı kaçırmayı istemiyorum mt olarak gidilecekmi
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
Hudson deriden alabilirsiniz.
http://www.hudsonderi.com/
merhaba arkadaşlar,
geçenlerde motorbike dergisinin şubat sayısını aldım, üzerinde Motoplus fuar bileti hediye yazıyordu. dergi poşette olduğu için bakındım ama görünmüyodu heralşde derginin arasına koydular dedim, fakat eve gittim içinden çıkmadı. motoron dergisi aldım birde ondan bilet çıkmıştı halbuki.
bende mail attım motorbike dergisine cevap alamadım henüz. acaba anadoluya dağıtılmıyormu biletler diye veya bilet çıkmıyorda göndereceklermi, yoksa hileli bir reklemmı çözemedim.
şunu sormak istiyorum motorbike dergisi alıpta içinden bilet çıkan varmı yada çıkmayan, birde hangi şehirden satın aldınız.
umarım cevaplayan arkadaşlar olur teşekkür ederim...
napsam yawwwwww
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ben ayın 25 de mutlaka fuarda olacağım siteden gitmek isteyen anadolu yakasında oturan arkadaşlarla buluşma yeri harem iskelesi olsa çok iyi olur ordan hep beraber gelecek arkadaşlarla,gideriz tabi o gün müsait, vakti olan arkadaşlara duyrulur, sabah saat 10-00 da haremda iskelesinde buluşmak üzere derim....
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
sabah açılış saaatini bilen varsa yazsın lütfen. Ona göre garajdan geleceğim
mt katılıyorsa standı nerelerdedır gecen senekı yerındemıdır arayıp ta bulamazsam uzulurum:D
0-100 sana kalmış 100-0 1 saniye...
MT STANDI 11. SALONDA
11. salon fuar giriş çıkışlarının yapılacağı salon olup standımız girişin sağında vestiyer bölümünün yanında olacaktır.
Fuarda görüşmek üzere...
Fuara katılacakların dikkatine
Fuar Ziyaret Saatleri:
25 Şubat 2010 13:00 / 20:00
26 Şubat 2010 10:00 / 21:00
27 Şubat 2010 09:30 / 21:00
28 Şubat 2010 09:30 / 19:00
Çarşaba vip davetiyesi olup fuar açılışına gelecekler için.
VIP Davetiyeler 25 Şubat çarşamba 10:00 / 13:00
arasında geçerlidir.
MT yi tarif etmek bu fuarda çok kolay...Veestiyerin yanı derseniz kolaylıkla anlaşılır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Skul sana indirim mindirim yog...
god bless MT...every tıme MT...non stop eMTi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)