buraya bir davet yazmıştım... silindimi acaba???
silindiyse neden????
GKN fuar yetkililerinden bir tekerlekli sandalye istersin...oralarda seke seke olmaz bu işler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yürüyorum olm ben Motürle gelicem fuara
GKN MOTORS
o zaman iyi kanka...sevindim ama bak gereğinden fazla dolanma...yani belki sakıncalıdır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
fuar demek sezonun acılıyor olması demek
bana motorbiketan 2 tane motoron dan 1 tane davetiye cıktı
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Ya fuarda MT nin standı olacakmı?. bide ben mt t-shırt ı alıcaktım fuarda satışı yapılacakmı acaba?
Arkadaşlar bende davetiye istiyorum nerden temin edebilirim birde bu fuara toplu bi halde gitsek nasıl olur ?
tüm ürünlerde şahsıma özel %90 indirim olmazsa gelmem
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Son fuarda dergiler davetiye veriyordu. Bu fuarda da varmı öyle bir uygulama varsa hangi dergiler yoksa bana davetiye vercek birini arıyorum beleş :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
sen dünyadasın dimi oku biraz kardeşim motoron dergisi veriyor yine
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
benide götürecek birisi aranıyoo
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
MT Yönetimin bu hususta net adımlar atması lazım...yani mt üyesi herkese bir şekilde orada davetiye ulaştırması lazım...isterseniz ben kıdemli modlardan birinin telefonunu buraya yazayım...fuar kapısında kendisini arayın size davetiye getirsin...
evet bu davetiye işini nasıl yapıcaz ?
geçen sene az daha para ödüyodumda ankara'dan telefonla teknik destek aldım, beni şu şu gönderdi abilerim dedim kapıdakine öyle girdim.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bunu siteye yazip bu sekilde istemek bana biraz garip gibi geldi acikcasi. Esinden dostundan hani rica edersin anlarim ama. Fuar bu yani sonucta ticari bir amaci var. Orayan gelen firmalar nasil binlerce TL dokuyor ise sizde giriste uc bes kurus verebilirisiniz. En azindan onca harcanan promosyon , park alani , guvenlik ve hizmet adina. Sinemaya gidip beles bilet istemek gibi ters bir sey bu. Icerde gosterilen filmi izlemek istiyor isen bu parayi odersin.Turkiyede yiyecek icecek fuarlarinda kesinlikle online bilet vermemeye ozen gosteriyorlar, insanlar yemek yemeden ac gidip verilen uc bes gramlik promosyonlar ile karinlarini doyurmaya gidiyor.Bazi seylerin hakkini ve degerini odemeyi bilmek lazim , bedava imkaniniz olsa bile... Sahsi degil, seni tanimiyorum bile ama sadece kisisel gorusum uslubun biraz ukalaca geldi simarik cocuklar gibi. Ben seker istiyorum , ben fuara bilet istiyorum....
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Amacım beleş istemek değildi yine dergilerin verip vermediği öğrenmekti. Ayrıca CNR ordaki katılan firmalardan zaten ücret alıyor hemde öyle böyle değil. Bilet alarak girmemizin ordaki firmalara hic bir katkısı olmuyor ve ayrıca kuru kalabalık dışında gercekten oraya giden birseyler almak icin gidiyor bu da firmaya kar getirir. Olayları birde bu şekilde bakın.
Oraya gidip 200-300 bütce ayıran kişiler var 15 tl nin hesabını yapmazlar ama eskiden ucretsizdi ve işi olan olmayan herkez gidiyordu bu fiyat uygulaması ipini koparan girmesin diye uygulandı. Fuardaki katılımcılara faydası olsun diye bu nedenle motor derigileri üçretsiz veriyor ilgli olanlar gercekten ücretsiz girebilsin diye...
Motoron dergisi bilgisini veren arkadaşım teşekkürler bilmiyordum.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)