25-28 şubat iptalmi ?
ana sayfada reklamları mevcut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iptal değil...
Fuarda Mt Standı Olacakmı?
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
bileti nereden temin edeceğiz? bilet almadan gelsek fuar yerinden bulabilirmiyiz?
Bende gidicem kısmet olursa. Geçen sene motoshow'a gitmiştim ve iyi bulmamıştım. Bu sene motoplus umarım daha renkli ve hareketli olur.
Motosiklet dergileri veriyor yeni sayılarında. Motoron 1 adet veriyormuş sanırım. Motorbike 3 adet veriyormuş. (kaynak: arka sayfalar)
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
MotoPlus 2010 Çekilişinde Dağıtılacak Ödüller
1 Adet PIAGGIO Marka VESPA LX 151 Yılı: 2009 Motosiklet
10 Adet Hudson Marka Deri Motosiklet Montu
Bu piyango Milli piyango idaresi Genel Müdürlüğü'nün 02/02/2010 tarih ve B.07.1 MPİ. 0.13.00.02-401.02.99/221-893 sayılı izni ile düzenlenmiştir.
Mavi Vespa haricinde herkeze bol şans dilerim.
"motor on" dergisi şubat sayısında fuar için bir adet davetiye vermiştir. ilgilenecek arkadaşlara duyurulur...
ayrıca yamaha'nın türkiyedeki yeni konumu ile ilgili ufak da olsa bir bilgi var derginin içerisinde...türkiye genel müdürü nün dediğine göre bu sene fiyat ve model açısından fazla beklentiye girilmemesi gerektiği fakat servis ve yedek parça konusunda büyük kolaylıklar ve gelişmeler olacağını söylüyor...
Not: umarım reklam yapmış gibi olmamıştır.
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
bu hediyeler yetmez açın biraz kesenin ağzını örneğin ; sabah kahvaltı organizasyonu,sıcak çay,güleryüz,hoş sohbet,akşam yine bir toplantı,çay,yine çay,stand a gelen ve üzerinde mt tişört,stiker,anahtarlığı olana çay ikramı gibi masraflı şeyler yapın bu kadar para nerede bitecek yoksa ( çay makinesinin yanına kumbara koymayı unutmayın) başınada tuçik,yada olcanı koyun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kanka ben sana eşlik edrim...
ayağına basan olursa bende ona basarım ama nereye...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:11 ----------
takılıyoz abi ne yapalım...
c.tesi pazar oradayım PTT tatil izin aldım...
görüşürüz inşallah...
perşembede gideyim diyorum ama bakalım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 ----------
GKN ım bilet ayarlarım ben sen iste yeter...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Hasan yavrum saol, Selçuk da sağolsun ayarladı bana bi vip bilet
Perşembe gideriz alışverişe, cumartesi pazarda dostları görmeye gidderiz
Hee bu arada istediğine basabilirsin
GKN MOTORS
arkadaşlar alışverişi son gün yapın ,son gün ciddi indirim yapıyorlar hatta son saatlerde geçen sene ilk gün ve son gün gittim, ciddi düşüşler vardı fiyatlarda
Arkadaşlar,
Önceki fuarlarda Armode deri nin standı oluyor muydu hatırlıyor musunuz?
Veya katılımcı firmaları görebildiğimiz bir yer var mı?
İyi hafta sonları..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)