Arkadaşlar bu fuar tam kapsamlı olacakmı acaba? bildiğim kadarıyla ilk fuar şubat ayında daha sonra mart aylarında bir fuar daha yapıldığını biliyorum, tüm motosiklet markaları bu fuara katılacakmı?
ben 25/28 şubat arası fuara motorumla gelmeyi düşünüyorum, işallah hava güzel olur
http://www.motoplus.org/ detaylı bilgiyi bulabilirsin..
Geçen fuarda başıma gelenleri anlatayım...Elimde 150-200 davetiye kalmış napim bari dağıtayım dedim...Çıkışa gittim davetiye lazımmı beyler dedim...başıma abartısız 50 kişi üşüştü...beklemediğim bir talep tabi...tek tek dağıtıp kahraman ünvanı almaya çalışırken adamın biri geldi...sen kimsin dedi...bakayım o davetiyede kimin kaşesi var dedi...sana dedim kardeşim dedim...ben CNR fuarcılığın sahibiyim demezmi...bekle burada polis çağırıcam dedi içeri gitti...bende tüydüm oradan...napim ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tşk ler paylaşımın için
kesinlikle gideceğim
YANIMDA Fotograf makinası ile
ve NAKİT PARA ile
[COLOR="Red"]SkyGO SG 200 GY
Cheeta 150 -T3[/COLOR]
eğer motoruma gösterge panelı bulup trafıge cıkarabılırsem bende 1 adet kask almak ıcın orda olucam :D
fuar oncesı kahvaltı duzenleyen yokmuuu
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Selam millet benim bir sorum olacak bir motor alıcam ve şuana kadar hiç fuara gitmedim duyduğuma göre fuarda motor fiyatları piyasaya göre daha uygunmuş. Piyasa ile oran nedir acaba bu konuda bilgisi olan arkadaşım varsa bildiklerini paylaşırsa sevinirim herkeze hayırlı akşamlar.
GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler
yok usta bir daha davetiye ilerine girmem...Yenikapıda Tekay Motodan alabilirsin istediğin kadar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaşlar Fuar Davetiyeleri Motosiklet Malzemecılerınden Temin Edebilirsiniz Dün Bir Kaç Koruma Ekipmanı Aldım Sağolsunlar Bana 2 Adet Hediye Ettiler (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
B.cekmece civarından gidecek olan varmı :D aydın abide gitti(stoneofdeath) götürecek insan kalmadı
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
arkadaşlar 2010 motosiklet fuarı ne zaman bilen varmı ?..
yok abi iptal olmuş 2010 motor fuarı
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
http://www.motosiklet.net/forum/etki...at-2010-a.html
25-28 Şubat Arasında...
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)