Fuarcılıkdan bizimkilerin anladıkları bizim meyve sebze aldığımız PAZARCILIĞIN içinde motosiklet olan versiyonu...dediğin gibi...maliyetlerde yüksek olabilir...stand kiraları vs...belkide buna layığızdır...
Fuarcılıkdan bizimkilerin anladıkları bizim meyve sebze aldığımız PAZARCILIĞIN içinde motosiklet olan versiyonu...dediğin gibi...maliyetlerde yüksek olabilir...stand kiraları vs...belkide buna layığızdır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bugün fuarın son günü hava idare eder içerde hava nasıl acaba fiyatlar normale mi döndü yoksa kapanın elinde kalıyor derecesinde indirimler yapıldı mı ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------
ben ilk gün gittiğimde yazmıştım fiyatlar yüksek diye son gün düşer deniyordu genelde merak ettim şimdi ne oldu ..!
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Biz cumartesi gecesi döndük ya çok güzel geçti benim açımdan baya çok kişiyi gördüm tanıştım.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Fuar superdı ben bugun gıttım yanı
pazar gunu
Farkındaysanız
dışarıdaki motorlar içerdekilerden fazla
RESIMLERI CEKDIM AMA FOTO MAK.. BOZULDU FAZLA CEKEMEDIM :(
CROSS LA YAPILAN SHOWDA GÜZELDİ
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------
4 ever custom harley davidson
[COLOR="Red"]SkyGO SG 200 GY
Cheeta 150 -T3[/COLOR]
aynen oyle bızde beklıyoruz kı rampatan catıdan atlasın o rampada ne dıye duruyorsa orada
Her şey iyi güzel de standlarda sigara içilmesi pek şık durmadı. Hani "dumansız hava sahası"
içiyorlar içmeyin desek kalp kırılıyor...ben standa ziftin pekinide getircektim onuda içerlerdi...terbiyesizlik saygısızlık başka birşey değil...
şimdi Gelişimden İbrahim...sever sayarım içiyordu ne diyim...ben uzaklaştım standdan...üstüm başım sigara kokacak...ne gereği var...bi okey masasıda kuraydınız...kurallar var yasak...ama kimse yasak...insanlara yasak...kurallar insanlar için var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Ayıp ayıp.... Sigara içenleri kınıyorum.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gerçekten çok güzel bir fuardı.. Kimseyi göremedim ama olsun.. Seneye kısmet..
Bodrumdan dostlar...
ahanda bu benim metehan abi :D
yahu ben Mandalım demedin ki... bende niki çıkaramadım...
MT de AYKAN nikli kişide Bodrum Turgutreiste ikamet eder...aklında olsun...katamaranı var...gezi tozu manitaya arkadaşlara hava atam bir yat kiralayam dersen yanına uğra... ben aslında Kadıkale çocuğuyum hayatım Armonıa clubda geçti...
o kadar motorsıklet fuarına gıttım bu senekı gıbı hıc berbat bır fuar gormedım ne standları stand nede urun cesıdı var
senle şu mt 03fazer hususunda bayağı yazışmıştık ordan mandal diye kafaya yazmışım...
Genc Kaptan Avcılardan cbfci kardeşim...fotoğrafı çeken arkadaşda yurdumun one touch easy hassas tuşundan bihaber iyiliksever insanı...az yaklaş diyorum gittikce gitti uzağa...yahu bel üstü yakın çek işte...bunuda bizmi söyleyelim...
Ayıntap balı Aydemir...
DB Motor Doğu Batı Konşuk Hondadan Gökhan Konşuk...
DB Honda Servis Müdürü Kasım Beg...Yamaha modellerini çok kurcaladık...
Satoyama Mustafa...canım kardeşim...saçları hanım dırdırı dökmüş...
kankisinin şefkatli kollarında...
Fuar bana bu sene biraz soğuk geldi . Ayrıca Kawasaki firmasının (yeni modellerinin gelmemesi bahanesiyle) fuara katılmaması beni üzdü. Fuara iyi hazırlanan Yamaha , BMW, Ducati , Honda,Suzuki markalarıydı. DL-1000'e , CB600F'e ve kendimden hiç beklemediğim bir şekilde Goldwing'e bayıldım diyebilirim.
CBF1000 de o rengiyle çok göz alıcıydı. Dikkatler onun üzerindeydi.
Yinede oldukça soğuk geldi bana . Özellikle aksesuar satan bölümler pazar yeri gibiydi.Çeşitlilik yoktu. Fuar indirimi adı altında fiyatlara çok cüzi düşüşler uygulanmış.
Umarım seneye daha güzel bir fuar olur.
Ayrıca çıkışta MT standına uğradık ancak kimse yoktu . Dükkanı boş bırakıp gitmiş görevliler
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Metehan Abi grüştügümüze çok sevindim, resim içinde teşekkür ettim..
En kısa sürede görüşmek üzere..
Kal saglıcakla..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)