Kuvvetmiradan Fatih ve Ankaradan ekürisi...(kuvvetmira sağda olan)
Bodrumdan dostlar...
Totoratörlerden mod FORRAP...
Düzceden Sereye Abim...Düzce Meslekte Öğretmen...Sezai Rahmi...
Kuvvetmiradan Fatih ve Ankaradan ekürisi...(kuvvetmira sağda olan)
Bodrumdan dostlar...
Totoratörlerden mod FORRAP...
Düzceden Sereye Abim...Düzce Meslekte Öğretmen...Sezai Rahmi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bugün fuar alanındaydım , kaderde sevgili büyüğümüz ağabeyimiz , Ümmet beyi ardçı almak varmış.artık ölsemde gam yemem
Hodson deri , cemal beyin özel gazoslarından başka beğendiğim bir ürün yoktu bu seneki fuarda , TT custom ürünlerini göremedim. galiba bu fuarda yoktu, ama benzeri şekilde custom işleri yapan şenkalaycı kardeşlerin standı mutlaka görülmeli.bunun haricinde geçen seneki fuarın birebir aynısıydı.
bu pempe kravata pempe kimlik yakışır...
Fuar bildiğiniz fuar. Yalnız cıbıl bayan sayısını biraz azaltmışlar. Bu gerçekten iyi olmuş. Boynumu geçen senekine göre daha az kullandım Yıldız Ticaret'te Shark kasklar gerçekten çok uygun. Shark rsr'lar 245 tl, rsr 2'ler 600 lira. Bir tane kask aldım. Giderseniz bir göz atın derim.
Ha bir de müdavimler daha iyi bilir. Sanki önceki senelere göre daha mı az motosiklet modeli vardı?
Bu fuar bana çok zayıf geldi hem satış potansiyeli olarak hemde katılan firmalar açısından.
bu kuvvatmeacun da yüz vermedi bize, ben de mankenlere bakmaya gittim
skull, aye, ümmet abi ve deli emini görür görmez tanıdım
forrap da beni tanıdı
başta fuarı alt kattaki mahalle panayırından ibaret sanarken skull üst kata bakın deyince asıl fuar yerinin orası olduğunu öğrendik
çıktık gezdik
ducati streetfighter ve ktm duke gibi motorları iyiden inceledim 10 numero verdim kendilerine
vtr250 ye baktım, şehiriçinde iyi iş görür lakin o para o motora fazla
ybr 125 biraz daha adam olmuş ama çok cılız kalıyor halen
bunun dışında hepsi bildiğimiz gördüğümüz motorlar yeni birşey yok
tekstil mont alacaklar hudson' un 90 liralık montlarına bir baksın, iş görür
hatırlayamadığım bir standtta 130 lira civarına shark kasklara bakılabilir
velhasılı kelam:
daha önce motur fuarına gitmediydim, bir bildiğim varmış meğer.
bundan böyle de gitmem
gönül isterdi ki hepsini tek tek akşama kadar detaylı bir şekilde fotoğraflayayım fakat iş çıkışı gitmiştim ve zamanım da kısıtlıydı o yüzden scooter'ları ve chopper'ları biraz es geçmek zorunda kaldım. Kymco standını boş geçmek istemediğimden Venox 250 ve en beğendiğim cruiser olan Suzuki Intruder 800 arada kaynadılar
zaten fotoğraflarımı incelerseniz kişisel beğenilerim kendini belli ediyor. Özellikle Triumph Street Triple ve Ducati'lerle ile çok ilgilendim.
Fuar alanında internet mevcuttur yalnız şifreli giriş gerekiyor
gerekli şifreyi danışmadan ucretsiz olarak temin edebilirsiniz
bir şifre bir pc içindir .
Yanında pc getirmek isteyen arkadaşlara duyurulur.!!!
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Bugün bir dostumla fuardaydım..Metehandro bey, bir kısım mod, siteden bazı arkadaşlar ile görüştük, öpüştük, koklaştık
Yarın da orada olacağım..İyicene öpüşürüz artık...heh..
bu gün ordaydım yav
ama şu an evime dönmüş durumdayım seneye tekrardan görüşelim
bu sene cidden fuar biraz durgundu showlar yağmur nedeniyle iptal edildi ama oraya gelmeme engel olamadı
skullhunter sayın adminimize ilgisinden dolayı çok teşekkürler.
Fuarda kimseyi görmedim ben?.... Hayalet gibi dolaştım ortalarda...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Anaaaa..Kütük yaşıyormuş.........................
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Arka sıradakiler diziisindeki haylaz çocuklar gibi Emin arkada tüttürüyordu...sigarayı gördüm...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:04 ----------
khutucuk yaşıyor sayılamaz...bedeni orada ama ruhu kışlada...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)