Ben motorbıke dergısınden aldım 3 tane çıktı şansıma
Ben motorbıke dergısınden aldım 3 tane çıktı şansıma
Bende ordaydım ama ne zaman bizim standa gitsem Erhan abide şahittir kimse olmuyor
Gelişim Sürücü Kursundan İpram abinin bundan sonraki lakabı Mobil İbrahim' dir...buradan ilan ediyorum...lan bi bırak şu telefonu elinden Mobil İpraam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşlar kanuni de yoktu fuarda bu arada ayrıca regal-raptor vardı ışıl ışıl duruyordu dd ler 350 süper meret
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------
sultanbeyliden kavacık kavacıkdan 500t otobus ordan cevizlibağ ordan metrobusle gidersin en kolay aklıma gelen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------
biz de 25 tl ödedik paşa paşa bu arada çekilişden bişeyler çıkar belki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------
o motoru ben de gördüm 250 cc kuyruk kısaydı yanlış hatırlamıyorsam 7000 tl falandı markasını ben de hatırlamıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------
girişde çekiliş kuponu verecekler bunu doldurup yarısını ikinci kat da iki hol arasında bulunan danışma-çekiliş bölümüne vereceksin yarısını sen alacaksın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------
süper hoca dedin de ben de sitemiz üyesi old abiyi gördüm resimde kısa falan ihtiyar bir herif galiba diyordum aman duymasın ama maşallah boylu poslu gençlere taş çıkartacak birisiymiş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------
bol miktarda harley tişörtü var yazlık kışlık chopper kullanıcıları için kurulmuş fuarın yarıdan fazlası bu açıdan daha şanslısınız bence güzel bir çizmeci vardı giriş kat da yine aynı kat da çantacı vardı
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
arkadaslar daha öncede söyledım. aksesuarların fıatları şişirilmiş. pazar günü indirin yapmaları sadece normal fiatına gelir bu kadar. fuar çok cansızdı ilk gün.
Bence de cansızdı çok fazla motor yoktu. 2. el motor da çok yoktu.
açıkcası sakindi ama katılım vardı alışveriş fazla yoktu ama zaten ürün de az bence fuara katılan firmalar da çok bişey beklemiyor gibiydi pazarlık şansımız çoğu yerde yok denecek kadar azdı kimisinde nakit olduğu için indirim yaptılar kimisinde kredi kartı çekeceksen yüzde 10 banka payı koyarım dediler böyle işte
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
waybe anlatılanlara göre hiç beklediğim gibi olmamış fuar ama inşallah pazar günü beklediğim gibi olur ya ucuz ucuz şeyler almak istiyorum ama baksana fuarda yokmuş tüh
Motoplusdaki MT üyelerini tanıyalım
Burcu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------
Rola
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
mck
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
Alper_tim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------
see
deli mavili
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------
jess
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 ----------
atilla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:21 ----------
Halis
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------
DeJaVu_91
bu resimler de bi eksiklik var ama neyse :D
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Aye ve GKN (Fotoğraf çekilmesine izin vermediler) basına saldırı f m k
temsili foto
HANİ KİMSE GELMİYOR HAVA YAĞMURLI DİYEMİ ACABA ? :p
ERHAN SIKILDI :d
SU MOTORCUNARININ HAVASI NE GÜZEL :p:p
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)