güncelllll
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 ----------
üstad sana nerde ulaşabiliriz nerde oturuyon ? yakınmısın asya avrupa _?semt [/QUOTE]
avrupa bahçelievler ulaşmak isteyenler için 0535 302 24 10 kemal.
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
abiler kardeşler bilet bitti ama siz bana ulaşın orada gerisi sorun deil fuar alanına alırım sizleri..
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Fuardaki gösteriler
Ad / Soyad: Dougie Lampkin
Doğum Tarih / Doğum Yeri: 23.03.1976 / Silsden (İngiltere)
Silsden, İngiltere / Douglas, Isle of Man
Geçmiş: * 1991 - 2009 yılları arasında 5 indoors and 7 outdoors Dünya Şampiyonluğu
Freestyle dalında:
Ad / Soyad: Robert Naumann
Doğum Tarih / Doğum Yeri: 04.12.1982 / Lutherstadt Eisleben (Almanya)
İkametgah: Mansfeld (Almanya)
Geçmiş:
* 1993 yılından itibaren MX (Motocross)
* 2005 de FMX kariyerine ilk adım. En büyük başarı 2008 yılında IFMXF Almanya Şampiyonasında 5. lik
* 2010 Kings of Xtreme best Trick yarışmasına katılım
Yaptığı Hareketler: Bar Hop, BACKFLIP, Superman, Superman Seatgrab
Ad / Soyad: Gökhan Durmuş
Doğum Tarih / Doğum Yeri: 07.02.1977 / Hamburg (Almanya)
İkametgah: Fethiye
Geçmiş:
* 1999 yılından itibaren Motocross'a ilk adım.
* Türkiye Freestyle Şampiyonu
* Almanyada Motokros Yarışlarına katılım.
* Almanyada Freestyle Gösterilerine katılım.
Yaptığı Hareketleri: Cordova, Cliff Hanger, Heel Clicker, Superman Seatgrab, No Foot Can Can, Nothing
Stunt Dalında (Yer hareketleri):
Ad/Soyad: Arif Razgatlıoğlu (Tek Teker Arif), Adapazarı 10.06.1962
İkametgah: Alanya
Geçmiş:
* Motosiklette Türkiye'deki gelmiş geçmiş en iyi şovmen
* 1980 yılından itibaren profesyonel olarak gösteri yapıyor.
Yaptığı hareketler: Tek teker başta olmak üzere bütün yer hareketleri
Ad/Soyad: Toprak Razgatlıoğlu - Alanya 16.10.1996
İkametgah: Alanya
Geçmiş:
* 5 yıldan beri babası ile birlikte tüm gösterilere katıldı ve motokros yarışçısı.
* 2009 yılında Türkiye pist şampiyonası c sınıfında birincilik
* 2008 yılında 80cc Türkiye Şampiyonu
Bakırköyü bilen arkadaşlar deniz otobüsü iskelesinden CNR a kolay ve ucuz şekilde nasıl gidebiliriz?
Orhan KÖNİ
İskelenin hemen önünden 96T Havalanı-Taksim ekpress otobüsleri geçiyor. Çift biletli.
Cevizlik (hemen deniz otobüsü karşısındaki yolda göreceğin durak ismi) - İstanbul Fuar merkezi (CNR'ın durak ismi)
Detay için iettden hat detay haritası ve saatlerine bakmanı tavsiye ederim.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
show takvimi nasıl bay Skullhunter?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Cumartesi akşamı taksim yok mu
GKN MOTORS
standı ziyaret edecek olanlar bir kağıda nicklerini ve altlarına gercek adlarını yazarlarsa tanınmak ve diyalog kurmak kolay olur diye düşünüyorum...
bu showlar in hepsi pazar günümü olacak acaba arayip sormak lazım bi
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
Beyler cumartesi günü 6-7 kişi gelecez bizi kim içeri alıcak yada içerden kim davetiye cıkartıcak. Erhan abiye yazdım ama hala gelmedi buralara...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
CNR'da bu haftasonu yapılacak olan Motosiklet fuarı için davetiye temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz?
Geçen yıl bilet fiyatları 10Tl di. BU sene stant açmak isteyen çok firmada aşırı pahalı olduğu için vazgeçtiğini ve giyim ve benzeri aksesuar için fuarın amaca hizmet etmeyeceğini söylüyorlar. Aksesuar için Kadıköy' deki motosiklet aksesuarları satan mağazaları gezmek sırf bu amaçla fuara gelecek olanlar için daha mantıklı gözüküyor. Kendi mağazalarında % 30-40 civarında indirim yapacaklarını söylüyorlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
C.tesi erken saatte fuara gideceğim. Ankara' daki motor firmalarından bilet ayarlayabilirsem elimdeki fazlaları orada dağıtırım. Tanıdık olmadığına göre rast gele veririm artık, zaten oradaki herkes motorcu kardeşimiz dimi ama...
1881 -193
Motorsiklet dergileri,motor ve aksesuarı satan mağazalar
Bende var 3 tane boşta
slm herkese.bu motor fuarı girişi hafta içi 25 hafta sonu 30 tl imiş.telefon açıp öğrendim şok oldum.taa bodrumdan gelcem otobüs masrafı falan filan derken zor denk getirdim bide giriş için 30 tl veremem.kendime biletim var degiden çıktı ama kız arkadaşımın yok :S planlarım altüst olmak üzere.daha ucuza nasıl temin ederim bilen varsa sölesin lütfen.iyi günler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)