Bugün bilet için motorbıke dergisi aldım. Fakat içinde bilet filan yok.
Başka bir arkadaşa daha olmuştu sanırım.Yarın motoronda da şansımızı deneyelim bakalım.
Normal bilet fiyatı ne kadardır ve fuar girişinde satılacak mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------
Teşekkürler..
hafta içi 25 tl
hafta sonu 30 tl bilet fiyatları.
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
bilet ücretleri fazla degilmi?
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
duyup da gelen çok olur, özellikle manken varsa mankenler için bir ton tip gelir, o yüzden caydırıcı olsun diye yüksek olmuştur, ilgili alakalı adam zaten davetiyeleri ediniyor. en azından cüzi fiyatlara edinebiliyor.
ikinci elde duruyor olucam oradayım
5 arkadas gelmei düşünüoz ama bilet sorunumuz var :( yardım gerekli 2008 dekine gitmiştim müthişti bunu kacırmak istemiorum
30 tl mi ?? ozaman biz dergi aramaya baslayalim desenize
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
arkadaşlar elimde bilet yok, olsa yollarım ama en azından alışverişinizin olduğu motosiklet mağazalarına sorun derim. bir ihtimal size yardımcı olabilirler.
arkadaşlar ben ikinci el de olacagım bana ulaşabilirseniz elimde 10 tane kadar bilet var elimden geleni yaparımm sizleri içeriye almaya çalışacağımm
bendeki bilet sayısı az olduğu için mazur görün
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------
DUYURU!!!
fuarda motosikletini ikinci el pazarında satmak isteyen arkadaşlar varsa motosikletini fuar alanına 24-25 şubat tarihleri arası saat 12:00 kadar fuar alanına getirmeri rica olunur motosikletlerini temiz olarak getirmeleri yerlidir. ÜCRET YOK yerimiz MT stan dının karşısında olacaktır (oktay motor).
DUYURU!!!
fuarda motosikletini ikinci el pazarında satmak isteyen arkadaşlar varsa motosikletini fuar alanına 24-25 şubat tarihleri arası saat 12:00 kadar fuar alanına getirmeri rica olunur motosikletlerini temiz olarak getirmeleri yerlidir. ÜCRET YOK yerimiz MT stan dının karşısında olacaktır (oktay motor). [/QUOTE]
Fuarda görüşürüz. Şu an elimde 100e yakın bilet kaldı. Pazar günü olan buluşmada bileti olmayanlara verilecek.
Şu motocup nickli üyeyi de davet etsenize fuara
GKN MOTORS
Biz Cumartesi günü 17:00 gibi orada olmayı planlıyoruz. Umarım bu sene güzel bir fuar olur.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)