Şimdi aşağıda sizlere 2008 yılında 3.marmok festivali sonrasında mensup oldum kulübün web sayfasında yazdıklarımı aynen aktarıyorum.
"Bu seneki marmok motosiklet festivali bence fiyasko ile sonuçlandı.Birdahaki senelerede bu festivalin yapılacağını sanmıyorum.Bu festivali marmaris motosiklet kulübünü ele geçiren Güneş beyin düzenlediğini ve diğer kulüp üyelerini saf dışı bırakarak şahsi çıkarları için düzenlediğini malesef orada öğrendik.Organizasyon tamamen başıbozuk ve panayır havasında geçti.Ne yazıktırki kulübümüzün web sayfasıda bu organizasyonun reklamı için kullanıldı.10000 ytl den kiralanan stantları kiralayanlar kan ağlıyordu.Festivalin son günlerinde Güneş beyin cebine bu organizasyon dolayısıyla 200000-250000 ytl girdiği dedikoluları ortalığı sarmıştı.Festival alanına haftalık ücret ödeyip girenler ancak birkaç gün dayanabilip alanı terk ettiler."
Bu organizasyondada farklı bir şey olacağını sanmıyorum.Yine Güneş beyin cebini parayla dolduracağız.
Artık o paralarıda hangi uzakdoğu turlarında yer bilemiyorum
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Kusura bakmayın ama sizin , hiç hesap kitap bilmediğiniz belli oluyor ... ne diyeyim size...
Az söylemişler... bence dörde katlayın.. bu rakkamları... Bu kadarda sallamayın ya.... demekki fiyasko diye anlatılan bir festival bu kadar para getiriyorsa siz daha güzelini yapar on katını kazanırsınız. Neden elinizi taşın altına koyup denemiyorsunuz? Fiyasko ile sonuçlandı diye etrafa dedikodu yapanları da gördük!!!! Marmok un her festivali başarılıdır ve de bu başarıları devam edecektir arkadaşlar. Sizlere bir hizmet ve bir birliktelik, bir imkan sunuluyor hazmedemediğiniz ne dir anlamıyorum. Ama çamur at izi kalsın düşüncesiyle yapılan davranışlar bence yakışıksız davranışlardır. Her emeğin bir bedeli vardır kimse de kimse için bedavaya profesyonelce çalışmaz. Bu tip polemiklerin de artık modası geçti dostum.
Sizin panayır havasında geçti fiyasko dediğiniz festival bu gün İz tv Digitürk de iki tekerli festival adı altında belgesel olarak gösteriliyor. Biraz Tv de belgesel izleyin isterseniz.
İlk önce bilgi sahibi olun sonra fikir sahibi olursunuz.
Beni yakından tanısaydınız, benim, festivalin kazancına da hiç ihtiyacım olmadığını öğrenmiş olurdunuz, ayrıca da bu yazdıklarınızdan da utanırdınız inan.
Arkadaşım. şunu unutmayın bir hizmet verilir ve bedelini ödersin... kural budur... Hilal -i ahmer değildir festivaller ..... hele MARMOK hiç... Bedava sirke baldan tatlıdır düşüncesiyle hareket edenler, malesef, sokak festivallerine katılmaya devam edeceklerdir.
2008 de Günlüğü 5.5 lira gibi, cüzi bir parayı, festival ücreti olarak ödeyip, çadırını 7 gün bedava kurup her akşam konser dinleyip, günlük aktivitelerde eğlenip, ücretsiz tekne turlarına katılıp ve dostlarıyla beraber olduktan sonra utanmadan hala , marmok hakkında dedikodu yapan, insanlarla bizim işimiz olamaz.
Kalite hak edenlerindir...
Bu topiklerde de ilgi çekmek için polemik konuları yaratmak yakışıksız davranışlardır...
Arkadaşlar kusura bakmayın, bu şekilde bir yazı yazmak istemezdim ama bu arkadaşımız gibi benzeri düşüncelerde olan, daha bir takım kişilerin, aslı astarı olmayan, malesef, yalan dolan ve kıskançlıkla yazdıkları, bu tip yazılardan, sizlerinde, benim de artık midemiz bulandı...
Sayın Necatik35 , aklıma yazdıklarınızdan sonra şu ata sözü geldi...
MEYVA VEREN AĞACI TAŞLARLAR....
Hepinize Marmaristen sevgiler.
Güneş Karaçetin
MARMOK Başkanı
[url]www.marmok.com[/url]
mümkün olursa burayı karmaşa ele geçirmesin geçen yıldan yeterince bu konu tartışıldı giden beğenende oldu işine gelmeyip beğenmeyen de bu yıl gidelim görelim dönünce nasıl olsa çok uzunca konuşulucak, 3 yıldır bu şekilde oldu yine olacak ( eğlenmeyi bilen ağaç dalında bile eğlenir )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Sevgili dostlar,
Sizleri aramıza görmekten, ben ve festival komitesi arkadaşlarım büyük mutluluk duyacağız..
Yolunuz hep açık olsun.
Marmaristen sevgiler..
Güneş Karaçetin
MARMOK Başkanı
Amacı dedikodu,karalama,kin,nefret,çekememezlik,grup oluşturma,grubunu güçlü gösterme,provakasyon,reyting gibi çirkin şeyler ifade eden bir yazı yazılmış,akabinde gerekli hassasiyeti Mt moderatörlerinin göstermelerini istemiştim.
Gereğinin yapılmasını rica ederim!
Bana yine uzak kaldı bu rota aslında temmuz ortası gibi bir antalya planımız var ama haziranda çok erken kalır zaten antalyaya kadar gelen fethiyeyede gelir
neyse artık başka seneye
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Marmok 2007,buyrun
http://vimeo.com/9062396
Festival alanımız.
Gündüz
Gece
Güneş Karaçetin
MARMOK Başkanı
Marmok 2010 festivalinin tanıtımı tüm dünya motosikletçileri ile paylaşılmaktadır. Google analytics verilerine göre 1- 20 şubat arası tüm dünyadan 633 ziyaret ve 5148 görüntülenme aldık.
Teşekkür ederiz.
İzlenme Haritası
Güneş Karaçetin
MARMOK Başkanı
MARMOK 2010 GOURMET RIDERS FESTİVALİ ana sponsorluğu, HALİKARNAS ŞİRKETLER GURUBU kapsamında, MARMARİS YACHT MARİNA üstlenmiştir.
Sayın BİLGİN ÖZKAYNAK'A motosiklet camiasına katkılarından dolayı, MARMOK MOTOSİKLET KULÜBÜ olarak teşekkür ederiz.
Güneş Karaçetin
MARMOK Başkanı
ben marmariste yaşadığım ve motor tutkunu olduğum için mademki organizazyonunda marmaris patentli olduğundan ,güzel marmarisimizde bütün motorcuların buluşup kısa bir şehir turuyla organize ettikleri yerlere seyahat etmelerini isterdim.tüm motorcu camiyasının kanboyunu görmek marmarislileri inanın hareketlendiricektir.
Mustafa Kemal Atatürk
inşallah iş güç sorun olmazda grup olarak gitmek kısmet olur
Gelmek istiyorum Ücret belli mi ?
Sevgili arkadaşlar,
Festival giriş ücreti, yakında belli olacak.
Marmaris Yacht marina ana sponsorluğunda yapılacak olan festivalde, 3 gün boyunca, ücretsiz çadır ve karavan yeri, karavanlara ücretsiz elektrik imkanı, hediye çekilişleri, ücretsiz göcek koyları tekne gezileri, muhteşem konserler, Sahilde Dj. partileri, yarışmalar, yemek ikramları ve harika bir doğada beş yıldızlı bir tesisde unutulmayacak bir festival yaşanacak.
Marmok festivalleri, bazı festivaller gibi halka açık alanlarda, belediye festivali tarzı festivaller gibi organize edilmediğinden , sadece motosiklet tutkunlarına hizmet ve motosiklet tutkunlarını bir araya getirme amaçlı festivallerdir. Giriş ücreti alınması, festival kalitesini oluşturma açısından çok önemlidir. Her elini kolunu sallayarak meraktan gelen ve motosikletle hiç alakası olmayan kişilerle festivalin amacı dışına çıkmasını istemiyoruz.
Nisan ayı ortalarında, kalınacak otel liste ve fiyatlarını sizlerle paylaşacağız. Ayrıca Türkiyede bir ilki yapılacak olan Blue Bay motosiklet rallisine de katılarak festivale gelmeniz sizlere festivalde başka bir ayrıcalık ta sunacaktır. Federasyon tarafından ralliye katılan tüm motorculara belgeler ve madalyalar verilecektir.
Ralli, sizlere çok daha keyifli bir sürüş ve yolculuk imkanı sağlayacaktır. Bununla ilgili olarak, detaylar ve güzergahlar TMF tarafından hazırlanmaktadır. En kısa zamanda ralli katılım şartları ve güzergahları hem federasyon yetkilileri hemde, MD başkanı ve ralli komite üyesi, sevgili Hakan DİNÇER de MD sitesinde, sizleri ralli konusunda bilgilendirecektir.
Marmaristen sevgiler.
Güneş Karaçetin
MARMOK Başkanı
Sevgili Arkadaşlar,
Marmok festivallerinin değişmez starı, FEDON Marmok 2010 da yine bizlerle..... Harika yorumcu, FEDON la unutulmaz bir eğlence bizleri bekliyor..
11 - 13 Haziran 2010 Günlüklü Koyu / Göcek / Fethiye
www.marmok.com Tüm detaylar yakında ...
Güneş Karaçetin
MARMOK Başkanı
Marmok festivaline katılacak olan arkadaşların,artık motosikletlerinde çadır veya eşya taşıma zorunluluğu kalmadı. Marmok yönetimi SÜRAT KARGO ile yaptığı sponsorluk anlaşması ile festivale özel çok ucuz fiyatlarla, kargo taşımalarını gerçekleştirecektir. Festival alanına açacağı, stand da katılımcılara kargoları teslim edilecek, ve son günde teslim alınıp, adrese teslim edilecektir. kargo fiyatları, ve açıklamalar, yakında marmok web sitesinde ..
Güneş Karaçetin
MARMOK Başkanı
Sevgili arkadaşlar,
Marmok web sitesinde, MARMOK 2010 festivalinde kalınacak oteller, fiyatları, kargo hizmetleri, sağlık hizmetleri aktiviteler ve konserler ile ilgili, yeniliklere, aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
http://www.marmok.com/festival2010/index.html
Marmaristen sevgiler.
Güneş Karaçetin
MARMOK Başkanı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)