hareket yeri denizli belediyesi önü öğlen 12 konaklama yeri vb. şeyler bu hafta içi belli olucak ısparta davraz 175 km denizli ısparta arası sorularınızı sorabilirsiniz
hareket yeri denizli belediyesi önü öğlen 12 konaklama yeri vb. şeyler bu hafta içi belli olucak ısparta davraz 175 km denizli ısparta arası sorularınızı sorabilirsiniz
yol güzergahı
yol tarifi
kalıncak otel
geri döndük diyosun yani:Dbi yol yapalım artık ya..fazla göbek bağladık...
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
kesinlikle aga daha kıbrıstayım işte döndüğüm hafta uzun yol :D habu arada kuzu bizim kartları hazırlamışssın
bunlar geziye katılanların dimi :D
aynende önderimiz yok yaaaa:Dnası ıyı hazrlamısmıyım.bundan sonra bu kartları tasıcaz polis durdurgnda gösterce:D iyi düşünmüşmüyüm.
heee bencede :D içeri atmak için sebep arıolar zaten ii olur da abi şimdi bak benn nkarda motor kullamadım gibi bişi daha dğrusu o kadar yüksek karda motorun lastiğine zincir takmak gerekirmi yha :D
duruma göre deısır ya bizim gitcemz yerde kar yok.gittkten sonra kaycamız yerde var :Dbakıcaz orda duruma göre
çatmassanız olmuyor dimi bana
neyse gençler.forumda hiç org. göremıom nie ki???
olmaz çatmazsak olmaz zaten gezi bomba geçicek yine :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 ----------
ne biliyim aga organizasyona şunu mu yazsaydık tüm iller zorunlu olarak bu hafta sonu gezi yapsın die yapmıolar abi
biz gibi deli biz gibi motor sevdalısı zor bulunur
harbiden ha hakkımızda "ulan adamlarda scoter var yol yapcaz die urasıolar.motorcuyuz dıe gecınıolar"dıyen cok kısı vardır eminim.naparsın bütcemiz elverdigi kadr gezimizi tutkumuzu doya doya cıkartıoz.altında devasa makına olupta sadece hafta sonu 20km yapanlar utansın biz deil kardeşim kim ne derse desin sonuç olarak çin malı motorumla istedigim yere akarım.......
aynen abi de şimdi bak yolda bayabi sıcak tutmamız lazım kendimizi kask+mont benim 10 numara ama yetmicek biliyorum ekstra ne yapcaz yha :(
kalın gıyıncez hcı.yapcak bişi yok eldven le maske almamız lazım mont kask ıyıde....
çözüm basit seyyar soba şaka bi yana dostluğumuzun ateşi yeter be
önder sen sus olum bı ara bankta yatcadın o gunlrı unutmuom :D
aga walla ben en azından eldiven termal içlik alt üst almayı düşünüyorum yha
gençlik ateşi ne yapayım
çok sağlam bir gezi olıcak yha süper olcak walla hayal bile edemiyorum yha
Böylesine güzel bir Gezi Başlığı Görmeyeli Uzun zaman olmuştu, özenilmiş uğraşılmış denizli'li motorcular çalışıyor geçeceğimiz yerlerde ki MT üyeleri size de uğrayabiliriz
Kara Ambar Motorcular Derneği iyi olmuş Gökhanım da hepsinin seri numarası aynı
Comfirmation Bias
beyler isterseniz yolukısaltaabilirz gibime geldi yaptığım haritaya bakınca dazkırıdan başmakçıya kıvrılıyoruz ordan da keçiborluya ordan ısparta bi 50 km kısalır gibime geliyo bu birinci teori
ikinci teori denizliden dazkırıya kadar trenle trene atıcaz motorları dazkırıdan motorlarla devam edicez :D
3. teori standart prosedürü uygulucaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)