Bastonlarımla gelicem ben, taşkınlık yapmak serbest dimi
HAdi bakalım MT gücümüzü gösterelim avaz avaz ama tek ses..
Unutmayın Tuğper bizden içimizden birisiydi..
GKN MOTORS
bu kadıköy adliye nerde kalıo acaba tarif edebilirmisiniz.
Kadıköy'de Boğa Heykeli'ni kime sorsan gösterirler,
Boğa'dan yukarıya doğru baktığında ortadan bir tramvay yolu, sağından ve solundan yayaların yürüdüğü kalabalık cadde Bahariye Caddesi'dir. Bu caddeden yukarı doğru hiçbir yere sapmadan 250 metre kadar gittiğinde solunda Mango mağazasını ve biraz ilerisinde de Adliyeyi görürsün.
Not: Üstteki msj bana aittir, Yeşim'in oturumu açık kalmış.
Yaaallaaannn ssöööyyllüüyyooorrssuunn yaaallaaannnn
Haydi arkadaşlar yok mu başka gelen
orada olucam inşallah ...
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Kadıköy'de Boğa Heykeli'ni kime sorsan gösterirler,
Boğa'dan yukarıya doğru baktığında ortadan bir tramvay yolu, sağından ve solundan yayaların yürüdüğü kalabalık cadde Bahariye Caddesi'dir. Bu caddeden yukarı doğru hiçbir yere sapmadan 250 metre kadar gittiğinde solunda Mango mağazasını ve biraz ilerisinde de Adliyeyi görürsün.[/QUOT
çok ii oldu bende acıbademde oturuorum zaten 2 km var arkadaslara sordum o zaman okullarda tatil olcam calısmayan arkadaslarım kesin gelcekler eger fazla getiremessem kusra bakmayın arkadaslar ben kesin gelicem
O saatte mesaide olcağım, malesef gelemeyeceğim.
Sizleri desteğiniz için tebrik ediyorum.
Dayanışma denilen şey gerçektende de bu olsa gerek...
= = = Be Aprilia racer! = = =
Sağol Tamer, elimizden geldiğince uğraşıyoruz birşeylerin iyi ve doğru olabilmesi için.
01- Ayberk
02- Korkut
03- Bosnak_semko
04- erdi_arikan
05- dreamdark
06- yeschim
07- oğlum ve ben
08- aparat
09- cem demir
10- Ünaltürkyazı
11- Canercamalan
12- sedat_57
13- kuyucadısı
14- esp
15- jubaa
16- GKN
17- flying hellfish
18- kahraman7863 + ?
19- peyami
20- Osbourne
21- TEKTEKER_RAMÇO
22- STeReO
23- ?
Umarım bundan sonu bu konu ile ilgili açacağın başlıkta, davanın lehimize sonuçlandığını ve suçlunun cezasını aldığını yazmış olursun...!
Çünkü bunları okudukça, katılsakta katılamasak ta her defasında aynı acılar ıyaşatıyor maalesef. Çalışma saatleri yüzünden hafta içerisinde yapılan duruşmaları hiç katılamadım, ama dualarım ve bütün iyi dileklerim sizinle.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Açıkcası bu davadan da karar çıkacağını sanmıyorum malesef, süreci don lastiği gibi uzattıkça uzatmaya çalışıyorlar.. Ama o başlığı açacağımız gün de gelecek en nihayetinde.
01- ayberk
02- korkut
03- bosnak_semko
04- erdi_arikan
05- dreamdark
06- yeschim
07- oğlum ve ben
08- aparat
09- cem demir
10- ünaltürkyazı
11- canercamalan
12- sedat_57
13- kuyucadısı
14- esp
15- jubaa
16- gkn
17- flying hellfish
18- kahraman7863 + ?
19- peyami
20- osbourne
21- tekteker_ramço
22- stereo
23- capanord
24- ???
evet arkadaşlar...
gelme olasılığı yüksek olan arkadaşları mutlaka bekliyoruz.... lütfen işimiz BELKİ'lere bırakmayalım!!! o günkü öze işlerimizi MAHKEME saatine göre ayarlayalım!!! bu konularda maximum derece hassas olmalıyız!!!
her gün eğlenceye,sinemaya,içmeye,yol yapmaya gidebiliriz... ama durum başka!!!
LÜTFEN BU İŞİN NE KADAR CİDDİ OLDUĞUNUN FARKINDA OLALIM...
Sonuçta TUĞPER kardeşimizinde bir ailesi,sevdikleri var... en azından onlar için orda olmalıyız... düşünsenize;
Evladınızı tanıyan-tanımayan onlarca kişi onun için orda!!!! sevenleri orda...
HADİ ARKADAŞLAR...
Davalı taraf hemen her duruşmaya kalabalık geliyor nedense, biz niçin gitmeyelim ? Bugüne kadar gerek yok dedik, ortalık gerilmesin dedik ama madem biz geriliyoruz o zaman herkes gerilsin.. Haklı olduğumuz halde neden bir tek bizim sinirlerimiz yıpranıyor ki.. Psikolojik baskıysa bizim elimiz de armut toplamasın..Gelebilecek herkes gelsin lütfen..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)