Gelmeyi çok isterdim ama aşırı yoğunum.Bakalım.
Kolpa Adamları
geyiğibaşka yerde yapın arkadaşlar lütfen
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Ben Avrupa yakasından geleceğim, ama o tarafları hiç bilmiyorum Kadıköy'ü falan zorlasam bulurum ama adliyeyi bulabileceğimi sanmıyorum bi yerlerde buluşup gidersek benim için de çok iyi olur yeri ve zamanı kesinleştirsek hani önceden gelecekler için çok sevinirim abilerim ablalarım
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
arkadaslar listeye 6 7 kişi falan ekleyin ben yanımda getiririm 2 3 motorcu arkadas daha tabi arkalarımızda dolu olur 2 şer kişiden :D böle bi haksızlık için elele sonucta bizi yardımcımız biz olmalıyız yokmu daha gelen ya bu kadarmıyız arkadaslar :(
Kadıköy'de Boğa Heykeli'ni kime sorsan gösterirler,
Boğa'dan yukarıya doğru baktığında ortadan bir tramvay yolu, sağından ve solundan yayaların yürüdüğü kalabalık cadde Bahariye Caddesi'dir. Bu caddeden yukarı doğru hiçbir yere sapmadan 250 metre kadar gittiğinde solunda Mango mağazasını ve biraz ilerisinde de Adliyeyi görürsün.
Yine de bulamam dersen o gün geleceklerden biriyle irtibata geçip seni bir yerlerden alma ihtimalimiz olur muhtemelen.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------
Teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 ----------
Benim niyetim de hava yağışsız olduğu takdirde herkesin motoruyla katılım göstermesi yönünde. Bu şekilde hem daha fazla ses getirip dikkat çekebiliriz, hem de temsil ettiğimiz kitleyi ve birlik beraberliğimizi belli etmiş oluruz.
Ewet haklisin Yeschim..
Du hast vollkommen recht..
Macht weiter so.. Biss zum bitteren ende ok..
Bunun müslümanlikla hiristiyanlikla alakasi yok..
Ben dozu fazla kacirmisim..
insan olmak gerek bunun icin..
Ozaman söyle diyeyim..
Bunlar insansa ben degilim..
Hadi görelim sizleri..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Evet inşAllah en güzel bir şekilde neticelenecek bu dava, zaten senin de dediğin gibi sonuna kadar devam edeceğiz mücadelemize Bu dünyada kötülere kötü olduklarını ve bunun yanlış olduğunu birilerinin göstermesi ve öğretmesi gerekiyor. Herkesin anladığı bir dil var o da karşı tarafın tercihine kalıyor tabii.. Manevi desteğin için de ayrıca teşekkür ederiz. Almanya'ya gelince sana da uğrarız artık
12 gün kaldı. Güncel!
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Evet arkadaşlar az kaldı, ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)