ÖNEMLİ: Rahmetli TUĞPER' in 02.02.2010 tarihli Duruşması'na Katılım !!!
-
02 Şubat 2010, 12:03
Mesaja Ek: Arkadaşlar buluşup toplu olarak gitmek adına Buluşma Detayları aşağıdadır :
SAAT : 12:45 / Adliyeye Hareket : 13:00
BULUŞMA NOKTASI : Kadıköy'de Fenerbahçe Stadı'nın yan tarafında kalan, eskiden Salı Pazarı'nın kurulduğu boş alan.
Krokide gösterilen mavi hat, Avrupa yönünden geliş istikametini göstermektedir :
1. Boğaziçi köprüsünden çıkıp hiçbir yere sapmadan yolun sonuna kadar gidip, Fenerbahçe Stadı'nın yayından Bağdat Caddesi'ne kıvrılıyorsunuz ve Stadın önünden geçtikten sonra ilk sağa girip, ışıklardan tekrar sağ istikamete devam ediyorsunuz. Böylece Stadın etrafından dolaşıp arkasına geçmiş oluyorsunuz. Sağ koldan devam ettiğiniz sürece buluşma noktasını görmemeniz mümkün değil.
Burada buluşup Tuğper'in fotoğrafının olduğu yaka kartları dağıtıldıktan sonra, saat 13:00 (5 dk. opsiyon) hareket ile Yoğurtçu Parkı-Bahariye Caddesi istikametinden Adliye'nin önüne gidilecektir.
Reklamlar
-
02 Şubat 2010, 12:16
AYBERK adlı üyeden alıntı
semko'yla konuştum... trenle gelecekmiş..
hava burda bayaa kötü durumda,yağmur sert yağıyor!!!
motorla kimler gelecek bakiim???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 ----------
tuğper'imizin vefatına sebep olan şahsın hiç fotoğrafı yokmu???
Yağmur fena yağıyor; ben de motorsuz geleceğim büyük ihtimalle.
Fotoğraf yok Ayberk, canlısını görürsünüz bugün bakalım.
-
02 Şubat 2010, 12:16
ben yola çıkıyorum,biraz işim var... ordan kadıköy'e geçiyorum.....
dikkatli olun....
-
02 Şubat 2010, 14:27
Arkadaşlar herkesten özür dilemek istiyorum.Haber vermek için çok geç kaldım ama fırsatım olmadı.Gelememe sebebimi de söylemek isiyorum.dün dışarda yediğim bi yemek yüzünden zehirlendim.aşırı halsiz düşmüş durumdayım.anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
-
02 Şubat 2010, 16:00
yeschim adlı üyeden alıntı
Daha önce de söyledim yine tekrar edelim; Metehan'ın dediği gibi ne olursa olsun sakin olacağız, adam geçen duruşmada üzerime yürüdü Emre'yi zor tuttular ama sonra o da sakin olmanın bize artısı olacağını hatırlayıp sustu başka yerde ve zamanda böyle birşey olsa aynı tepki mi olurdu... Emin olun çok farklı sonuçları doğuğururdu bu hareketleri ama şartlar çok farklı orası mahkeme ve sükuneti bozanlara af yok, zaten hemen dışarı atıyorlar. Tuğper'in babası Tuğhan abi de hiç hoşlanmıyor bu tip gerginliklerden.. Zaten üzgünüz daha çok moralimiz bozuluyor. Onların hatırına Tuğper'in hatırına kan yutuyoruz ama susuyoruz, tek tesellimiz gerçekler açıklandığında o şahsın gözlerinin içine bakmak hepsi bu.... Tuğper'imiz rahat uyusun hepsi bu...
ah Yeşim ahh...işte ben neden gelmiyorum bu yüzden...demek senin üzerine yürüdü...ben şahit olaydım ya bu duruma...artık mahkemeymiş karakolmuş hakimmiş dmeeyip direkt saldırırdım...kendime hakim olamıyorum ki...laf atardım katil diye veya ağır ince bir hakaret derdim davanın ortasında buyur burdan yak...
sonuc nedir...kesin ertelenmiştir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
02 Şubat 2010, 16:13
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
02 Şubat 2010, 16:17
merhaba ben yemen siteye yeni üye oldum duruşmayada gelmiştim hatırlarsınız. bidaki duruşma varmı varsa ne zaman _?
-
02 Şubat 2010, 17:39
8 nisana ertelendi duruşma..
gerekli başlığı emre abi veya yeşim abla açar forumda ordan takip edersin kardeşim..
geldiğin içinde teşekkürler..
-
02 Şubat 2010, 17:49
evet arkadaşlar, her zamanki gibi adalet sistemimiz süper(!) işliyor. 8 nisan'a ertelendi...
Tuğper'in babasının içimi acıtan şu sözleri oldu.
"Mahkemede '8 Nisan'a ertelendi' deyince hakim, bari 1 Nisan olsun, oğlumun doğum günü"
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
-
02 Şubat 2010, 17:51
evet o kadar süper işliyorki ilk gün yapılması gerekenler 1buçuk senedir hala yapılmıyor..
-
02 Şubat 2010, 17:56
Yapılacak ne varsa yapacağız arkadaşlar neticelenene kadar sabır.
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
02 Şubat 2010, 18:45
Umarım adalet yerini bulur. Temennim başka tatsızlıkların yaşamaması. İstanbul da olsam elimden geleni yaparım gelmek için. Yine de belli olmaz belki imkanım olur gelebilmek için.
-
02 Şubat 2010, 18:48
hayır erteleyince ne değişiyor anlamıyorumkiii bu ertelenme olaylarını...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
02 Şubat 2010, 19:29
Ailemdeki ani sağlık sorunu nedeniyle gelemedim arkadaşlar..Sabahtan öğlene kadar hastahanedeydim..
Ne oldu duruşma? Ertelenmiş sanırım..
-
02 Şubat 2010, 19:32
Bu gun gelen kisi sayisi uzdu beni...Bu mu yani o herkesin dilinden dusmeyen dayanisma, gorduk iste.
Benim de isim gucum var, bana da hava kotu, bana da uzak ama bu zamanda da destek olunmazsa ne zaman oluncak acaba.
-
02 Şubat 2010, 19:42
erdi_arikan adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar, her zamanki gibi adalet sistemimiz süper(!) işliyor. 8 nisan'a ertelendi...
Tuğper'in babasının içimi acıtan şu sözleri oldu.
"Mahkemede '8 Nisan'a ertelendi' deyince hakim, bari 1 Nisan olsun, oğlumun doğum günü"
oradaydık... elimizden bukadarı geldi... dualarımız seninle Tuğber...
-
02 Şubat 2010, 20:05
Herkese teşekkürler.Emre ve yeşimede bize böyle bir dayanışmaya ön ayak oldukları için Ayrıca teşekkür ederim İnşallah Adalet en kısa zamanda yerini bulur ve O acılı ailenin birazda olsa acıları hafifler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
02 Şubat 2010, 20:07
Kokrucum bir tahrik ortamı oldumu...karş taraf geçende Yeşim ablaya artislik yapmış...Allahım okudukca çıldırıcam ya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
02 Şubat 2010, 20:15
bu sefer hiç bir taşkınlık olmadı.. efendi gibi gittik girdik efendi gibi çıktık.. ne onlar tahrik etmeye yönelik hareket yapabildi nede biz öyle bi eğilimde bulunduk..
onları bakışlarımızla ezdik aşşağıladık bu onlara yetti..
-
02 Şubat 2010, 20:16
Olmadı Mete .Eğer o adam geçen yaptığını yapsaydı Kur'an çarpsın ALLAH yaratmış demezdim...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler