ÖNEMLİ: Rahmetli TUĞPER' in 02.02.2010 tarihli Duruşması'na Katılım !!!
-
01 Şubat 2010, 23:58
SEMKO; mc donalds'ın orda iett durağı var,orda bekliyor olacağım!!!! gelemezsende sms atarsın!!!
ben illaki motorla geleceğim,ıslansamda sorun değil... büyük bir ihtimalle duruşmaya giremeyiz tabiki, bide ıslak olacağız vs...
yarın görüşmek ümidiyle...
NOT: AVRUPA YAKASINDAN GELECEK OLAN ARKADAŞLAR... YEŞİM DOĞRU SÖYLÜYOR,MACERAYA,RİSKE GEREK YOK!!!! MİSSS GİBİ METROBÜS VAR,ATLAYIN GELİN!!!
Reklamlar
-
02 Şubat 2010, 01:37
AYBERK motorla geleceğin kesin ise kadıköy salı pazarının oraya da geliyonuz değil mi?
Bende hava ne olursa olsun motorla gelmeye karar verdim..Ama yalnız kalırım diye düşünüyordum..iyi oldu yazdığın..
-
02 Şubat 2010, 02:16
Yarin ordayim.
O cocugun canina kiyanin yuzune bakmak istiyorum...
-
02 Şubat 2010, 02:17
AVRUPA YAKASI avcılar beylikdüzü tayfası buluşup gelicektik fakat ozan250zc gelmiyor işi dolayısıyla stoneofdeath aydın il dışında oldugundan gelemiyecek görkem ve ben de hava şartlarını göz önüne alarak metrobüsle gideceğiz ben haber veriyim burdan ona göre
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
02 Şubat 2010, 02:27
ben de bu gün motoru bozdum yaa cikle kırıldı cok benzin gelio tıkanıyo motor artık gaz yemio yarına halaedebilirsem her sartta motorla gelcem halledemessem minübüsle ordayım
-
02 Şubat 2010, 02:30
Osbourne adlı üyeden alıntı
AYBERK motorla geleceğin kesin ise kadıköy salı pazarının oraya da geliyonuz değil mi?
Bende hava ne olursa olsun motorla gelmeye karar verdim..Ama yalnız kalırım diye düşünüyordum..iyi oldu yazdığın..
salı pazarında buluşuruz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 ----------
kahraman7863 adlı üyeden alıntı
ben de bu gün motoru bozdum yaa cikle kırıldı cok benzin gelio tıkanıyo motor artık gaz yemio yarına halaedebilirsem her sartta motorla gelcem halledemessem minübüsle ordayım
nerde oturuyorsunuz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------
canercamalan adlı üyeden alıntı
AVRUPA YAKASI avcılar beylikdüzü tayfası buluşup gelicektik fakat ozan250zc gelmiyor işi dolayısıyla stoneofdeath aydın il dışında oldugundan gelemiyecek görkem ve ben de hava şartlarını göz önüne alarak metrobüsle gideceğiz ben haber veriyim burdan ona göre
metrobüs'ten inip salı pazarının ordan geçerseniz bizleri görürsünüz... eğer çok yağmur yağarsa(!) bize uğramadan direkt olarak adliye ye geçersiniz... boşuna bidaha ıslanmazsınız...
-
02 Şubat 2010, 03:21
Orada gürültü patırtı yapmayın...Mahkeme heyeti bu tarz şeylerden hiç hoşlanmaz...tahrik olursada kapılmayın...biz kendimizi biliyoruz desenizde grup psikolojisiyle her türlü şey söylenebilir veya karşı tarafın akrabalarıyla kavga etme ihtimaliniz olabilir...Olur ya orada biri sözlü sataşmada bulunursa illaki birileri cevap verecektir...tatsızlık olmasını istemem...destek için gittiğiniz bu ambians mahkeme heyeti tarafından antipatik karşılanabilir vereceği kararıda etkileyebilir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
02 Şubat 2010, 03:25
mete_han adlı üyeden alıntı
Orada gürültü patırtı yapmayın...Mahkeme heyeti bu tarz şeylerden hiç hoşlanmaz...tahrik olursada kapılmayın...biz kendimizi biliyoruz desenizde grup psikolojisiyle her türlü şey söylenebilir veya karşı tarafın akrabalarıyla kavga etme ihtimaliniz olabilir...Olur ya orada biri sözlü sataşmada bulunursa illaki birileri cevap verecektir...tatsızlık olmasını istemem...destek için gittiğiniz bu ambians mahkeme heyeti tarafından antipatik karşılanabilir vereceği kararıda etkileyebilir...
Kesinlikle doğru.Bunları yapamam,ben sinirli adamım v.s diyen varsa hiç gitmeye kalkmasın.Faydasından çok zararı dokunur.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
02 Şubat 2010, 03:32
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Kesinlikle doğru.Bunları yapamam,ben sinirli adamım v.s diyen varsa hiç gitmeye kalkmasın.Faydasından çok zararı dokunur.
Abi 3-4 ay önce Bakırköy adliyesindeydim...polise mukavemet hakaret davam vardı...kendi savunmamı yaptım bir suç unsuruna rastlanmadığı gibi bilirkişinin video kayıtlarını incelemesi sonucu teyit edildi...çok sakindim kendimden emindim...Savaş Kayan abiden bir kaç tiyo aldım...nette araştırma yaptım...olay anındaki ifadelerle mahkemedeki polis memur ifadeleri çelişince fırçayı yiyip ayrıldılar mahkemeden...farklı bir dava ama Mahkemedeki sukunet çoğu kararları etkiler...tek isteğim sessizlik ve Mahkeme heyetine saygı...
orada gerilim yaratacaksanız...veya gerilime neden olacak şeylere zemin hazırlarsanız gitmeyin derim...Adalet asla sağlanamaz buna emin olun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
02 Şubat 2010, 03:36
Abi 3-4 ay önce Bakırköy adliyesindeydim...polise mukavemet hakaret davam vardı...kendi savunmamı yaptım bir suç unsuruna rastlanmadığı gibi bilirkişinin video kayıtlarını incelemesi sonucu teyit edildi...çok sakindim kendimden emindim...Savaş Kayan abiden bir kaç tiyo aldım...nette araştırma yaptım...olay anındaki ifadelerle mahkemedeki polis memur ifadeleri çelişince fırçayı yiyip ayrıldılar mahkemeden...farklı bir dava ama Mahkemedeki sukunet çoğu kararları etkiler...tek isteğim sessizlik ve Mahkeme heyetine saygı...
orada gerilim yaratacaksanız...veya gerilime neden olacak şeylere zemin hazırlarsanız gitmeyin derim...Adalet asla sağlanamaz buna emin olun...
Haydi son dem.....Badi Selaaam olsun
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
02 Şubat 2010, 03:37
iyi nöbetler kuzen korkut...
-
02 Şubat 2010, 03:39
Eyvallah... Hayırdır kanki hala ayaktasın.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
02 Şubat 2010, 03:56
Meraklanma hacı..Mahkeme tecrübeliler orada olacak öğretmenim ben unuttun mu
-
02 Şubat 2010, 05:11
Osbourne adlı üyeden alıntı
Meraklanma hacı..Mahkeme tecrübeliler orada olacak öğretmenim ben unuttun mu
Bende Tecrübeli sayılırım
-
02 Şubat 2010, 10:10
herkese GÜNAYDIN!!!!!
gelecek olanlar parmak kaldırsın bakiim...
bakın metehan ne kadar doğru söylemiş!!! aynısını bizlerde söyledik ama tekrarlamakta fayda var... buyrun okuyun...
teşekkürler metehan
-
02 Şubat 2010, 11:44
evet arkadaşlar az sonra yoldayız
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
02 Şubat 2010, 11:51
ben işteyim ama umarım çok iyi geçer haberlerinizi bekliyorum....
yağmur durur umarım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
02 Şubat 2010, 11:55
Daha önce de söyledim yine tekrar edelim; Metehan'ın dediği gibi ne olursa olsun sakin olacağız, adam geçen duruşmada üzerime yürüdü Emre'yi zor tuttular ama sonra o da sakin olmanın bize artısı olacağını hatırlayıp sustu başka yerde ve zamanda böyle birşey olsa aynı tepki mi olurdu... Emin olun çok farklı sonuçları doğuğururdu bu hareketleri ama şartlar çok farklı orası mahkeme ve sükuneti bozanlara af yok, zaten hemen dışarı atıyorlar. Tuğper'in babası Tuğhan abi de hiç hoşlanmıyor bu tip gerginliklerden.. Zaten üzgünüz daha çok moralimiz bozuluyor. Onların hatırına Tuğper'in hatırına kan yutuyoruz ama susuyoruz, tek tesellimiz gerçekler açıklandığında o şahsın gözlerinin içine bakmak hepsi bu.... Tuğper'imiz rahat uyusun hepsi bu...
-
02 Şubat 2010, 11:57
semko'yla konuştum... trenle gelecekmiş..
hava burda bayaa kötü durumda,yağmur sert yağıyor!!!
motorla kimler gelecek bakiim???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 ----------
tuğper'imizin vefatına sebep olan şahsın hiç fotoğrafı yokmu???
-
02 Şubat 2010, 11:59
evet izin aldım gelebiliyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler