Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

ÖNEMLİ: Rahmetli TUĞPER' in 02.02.2010 tarihli Duruşması'na Katılım !!!

REKLAM ALANI
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Yarın avrupa yakasından gelenler Saat 11:30 da Sirkeci iskeledinde olsunlar. saat 12:00 de feribotla karşıya geçeriz....
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    anlaşıldı merkez

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın avrupa yakasından gelenler Saat 11:30 da Sirkeci iskeledinde olsunlar. saat 12:00 de feribotla karşıya geçeriz....
    elim şişik ama yine gelicem aslan parçası
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elim şişik ama yine gelicem aslan parçası
    Hayırdır Reis Elin niye şiş.?
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Hayırdır Reis Elin niye şiş.?
    az sonra ögrenirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    ........

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar;
    yarın hava 5 derece ve karla karışık yağmurlu gözüküyor... tabi burası istanbul... havasına güven olmaz,bizler yinede önlemimizi alıp,full korumalı ve sıkı bir şekilde giyip gelelim...
    LÜTFEN YARIN TRAFİKTE HERKES DİKKATLİ OLSUN...

Motosikleti
    Bence hava yarın gayet güzel olacak...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    bugun içinde gökgurultulu sagnak yagıs dneılıyodu ama olmadı henüz yarında guzel olur ınsallah umıtlıyım:D

stanbul'da bu gece gökgültüsü ile birlikte yağmur kuvvetli yağacak. Yarın öğleden sonra kuvvetli poyrazla tepelerde kar, sahilde sulu kar başlayacak. Çarşamba hava aşırı soğuk ama kar hafif yağacak. demiş

Yinede tedbirli olalım...

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı trhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun içinde gökgurultulu sagnak yagıs dneılıyodu ama olmadı henüz yarında guzel olur ınsallah umıtlıyım:D

stanbul'da bu gece gökgültüsü ile birlikte yağmur kuvvetli yağacak. Yarın öğleden sonra kuvvetli poyrazla tepelerde kar, sahilde sulu kar başlayacak. Çarşamba hava aşırı soğuk ama kar hafif yağacak. demiş
    dün akşam sagnak yağışta kullandıysam hemde gece yarın gündüzde kullanırım

GÜRKAN ABİ...
    mesajını sildinmi sen?
    tam cevap yazmıştım sana... yok oldu????????????

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GÜRKAN ABİ...
    mesajını sildinmi sen?
    tam cevap yazmıştım sana... yok oldu????????????
    yok bişe silmedim

Motosikleti
    Alıntı trhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ya şimdi sen benim dediğime inanmıyormusun yarın havalar güzeeeeel. Evet katılım yokmu başka arkadaşlar.
    01- ayberk
    02- korkut
    03- bosnak_semko +1
    04- erdi_arikan
    05- dreamdark
    06- yeschim
    07- oğlum ve ben
    08- aparat
    09- cem demir
    10- ünaltürkyazı
    11- canercamalan
    12- sedat_57
    13- kuyucadısı
    14- esp
    15- jubaa
    16- gkn
    17- flying hellfish
    18- kahraman7863 + ?
    19- peyami
    20- osbourne
    21- tekteker_ramço
    22- stereo
    23- capanord
    24- aykut009
    25- batubay
    26- gkhnkzy (gökhan kuzey) + 1
    27- sultans
    28- stoneofdeath (banlı üye aydın )
    29- Bygrm (görkem)
    30- Shrieker
    31- TRhakan - Florence
    32- susruta
    33- boraerdin
    34- polo34
    35- ? Neden Sen olmayasın.
    Yarın avrupa yakasından gelenler Saat 11:30 da Sirkeci iskeledinde olsunlar. saat 12:00 de feribotla karşıya Geçilecek.

Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bildiğiniz üzere çok sevdiğimiz arkadaşımız Tuğper Haktan UZEL' i, 18 Ekim 2008 gecesi Bağdat Caddesi sahilyolunda, bir otomobilin de karıştığı acı bir trafik kazasında kaybetmiştik.

http://www.motosiklet.net/forum/onla...el-tugper.html

Beyaz renkli VW Jetta marka otomobiliyle, kazanın ardından olay yerinden kaçan araç sürücüsü, daha sonra ihbar üzerine polis tarafından yakalanarak cezaevine konmuştu.

2 ay yatan sanık, 2. duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere salıverilmişti.

Olayın ardından 1 seneden fazla zaman geçmesine rağmen, geride kalan duruşmalarda yapılması gereken birçok şey yapılmadı ve yargı süreci oldukça yavaş ilerliyor.
    İşin bir başka boyutuysa, olayda bazı ihmal ve usulsüzlükler olduğuna dair şüphelerin oluşması. Bunlar da zaten mahkemeye sunulmuştur.

22.10.2009 tarihinde yapılan son duruşmada açıklanan raporda, araçlar üzerinde yapılan inceleme sonucunda, Tuğper'in motosikletinin arka tekerleğinin sağ tarafındaki beyaz boya izinin, sanığın kullandığı araçtan alınan boya örneğiyle fiziksel olarak uyuştuğu tespiti tutanaklara geçmiştir. Ancak davalı taraf, bu boya izinin başka bir beyaz araca ait olabileceği teorisiyle daha kapsamlı bir laboratuvar araştırması talebinde bulunmuştur.

Ayrıca mahkeme tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü'ne, kaza gecesine ait Mobese kayıtlarına dair bir kez daha yazı yazılmıştır.

Son duruşmada başımıza bir de hoş olmayan olay gelmişti hatırlarsanız :
    Sanırım mahkemede açıklanan raporun gerginliğinin de etkisiyle, sanığın babası olan şahsın mahkeme görüldüğü esnada eşim Yeşim'in üzerine yürümesi ve benim de eşimi savunmak adına buna aynı şekilde müdahale etmem sonucu kısa süreli bir gerginlik yaşamıştık. Sanki beyefendinin mekanına gelmişizcesine bir edayla, "Efendi gibi geldiniz efendi gibi gidin!" şeklindeki terbiyesizce ve yersiz çıkışı anlamak pek mümkün değil maalesef.
    Umarım "Davalı" tarafın hiç de yakışık almayan bu tip nahoş hareketlerine bir daha maruz kalmayız.
    Biz yine de efendiliğimizi bozmayarak bu tip tahriklere kapılmamaktan yanayız ve "Davacı" sıfatında olmamıza, ciğerimiz yanmasına, ayrıca hayata gencecik veda etmiş pırlanta gibi bir rahmetlinin yakınları olmamıza rağmen, acımızı içimize gömüp adalet sarayındaki her duruşmada bize yakışan duruşu ve sükunetimizi sergilemeye devam edeceğiz.

EVET ARKADAŞLAR,
    YASAL VE DEMOKRATİK HAKLARIMIZ ÇERÇEVESİNDE, TÜM BU YAŞANANLARA KARŞIN TEPKİSİZ KALMAYACAĞIMIZI GÖSTERMEK VE BU OLAYIN TAKİPÇİSİ OLDUĞUMUZU GÖSTEREREK SESİMİZİ DUYURMAK ADINA, BU SEFERKİ DURUŞMADA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE KALABALIK OLARAK RAHMETLİ TUĞPER'İN ACILI AİLESİNE DESTEĞİMİZİ LÜTFEN ESİRGEMEYELİM!

TARİH : 2 ŞUBAT 2010 Salı
    SAAT : 13:30
    YER : Kadıköy Adliyesi - 5. Asliye Mahkemesi

Kadıköy Adliyesi, Bahariye Caddesi' nin yukarısında, sonuna doğru.
    Kadıköy Halk Eğitim Merkezi' nin bitişiği.
    Boğadan yukarı Bahariye' ye doğru;Tramvay yolunu takip ederek de ulaşabilirsiniz.

Mesaja Ek: Arkadaşlar buluşup toplu olarak gitmek adına Buluşma Detayları aşağıdadır :

SAAT : 12:45 / Adliyeye Hareket : 13:00
    BULUŞMA NOKTASI : Kadıköy'de Fenerbahçe Stadı'nın yan tarafında kalan, eskiden Salı Pazarı'nın kurulduğu boş alan.

Krokide gösterilen mavi hat, Avrupa yönünden geliş istikametini göstermektedir :
    1. Boğaziçi köprüsünden çıkıp hiçbir yere sapmadan yolun sonuna kadar gidip, Fenerbahçe Stadı'nın yayından Bağdat Caddesi'ne kıvrılıyorsunuz ve Stadın önünden geçtikten sonra ilk sağa girip, ışıklardan tekrar sağ istikamete devam ediyorsunuz. Böylece Stadın etrafından dolaşıp arkasına geçmiş oluyorsunuz. Sağ koldan devam ettiğiniz sürece buluşma noktasını görmemeniz mümkün değil.

Burada buluşup Tuğper'in fotoğrafının olduğu yaka kartları dağıtıldıktan sonra, saat 13:00 (5 dk. opsiyon) hareket ile Yoğurtçu Parkı-Bahariye Caddesi istikametinden Adliye'nin önüne gidilecektir.

KROKİ:

DETAYLI HARİTA İÇİN LİNK :

http://maps.google.com/maps?f=d&sour...19248&t=h&z=16

*** ÖNEMLİ ***

Arkadaşlar, unutmayalımki bizim o gün orada bulunma amacımız;
    Kaybettiğimiz çok sevdiğimiz bir kardeşimizi unutmadığımızı, Tuğper gibi 2 teker sevdalılarının yalnız ve sahipsiz olmadığını olmadığını anlatmak ve adaletin takipçisi olduğumuzu herkese göstermektir.
    Bu nedenle buluştuğumuz dakikadan ayrılıncaya kadar, temsil ettiğimiz kitleyi en iyi şekilde temsil etmek ve trafikdeki motosiklet kullanıcıları hakkındaki ön yargıları, "serseri motorcu" şeklindeki imajı kırmaktır. Dolayısıyla herşeyimiz nizami olmalıdır; lütfen aşağıdaki noktalara özellikle dikkat edelim :

1- Katılacak tüm arkadaşlarımızın kaskları olmalıdır. Lütfen korumasız gelmeyelim.
    2- Yol boyunca taşkınlık, ara gaz verme, gürültü ve toplumu rahatsız edici her tip hareketten kaçınılacaktır.
    3- Unutmayınki davalı tarafın yakınları da orada olacaktır. Efendiliğimizi ve soğukkanlılığımızı her türlü tahrik vs. durumda korumakla yükümlüyüz.
    4- Grup sürüşü esnasında fermuar düzeni uygulanacaktır, grup lideri takip edilecek, kimse kimseyi geçmeyecek ve trafikte tek şerit kullanılacaktır.
    5- Protesto ve yas anlamında, mümkünse siyah-koyu renk ağırlıklı giyim tercih edilebilir.

Tüm katılımcı arkadaşlara destekleri ve duyarlılıkları için şimdiden çok teşekkürler.
    ..................

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    hemşo ben sana ınanıyorum yağsada farkt etmez daha önceden antrenmanlıyız

yahu bi günde TATLISU MOTORCUSU olmayın be kardeşim!!!!!!!!!

Bizler İLK YARDIM kursu için sağnak yağmurda,lodosta kursa gitmiş adamlarız... fuar sabahı kahvaltı için sağnak yağmurlarda donumuza kadar ıslanmış adamlarız... mangal yapacağız diye,maltepe sahilinde yağmur altında kızlı-erkekli buluşanlardanız... yağmur yağarken romantizim olsun diye,kız arkadaşını arkasına alıp gezen adamlarız biz...

yarın gelemeyecek olan varsa şimdiden yazsın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    yahu bi günde TATLISU MOTORCUSU olmayın be kardeşim!!!!!!!!!

Bizler İLK YARDIM kursu için sağnak yağmurda,lodosta kursa gitmiş adamlarız... fuar sabahı kahvaltı için sağnak yağmurlarda donumuza kadar ıslanmış adamlarız... mangal yapacağız diye,maltepe sahilinde yağmur altında kızlı-erkekli buluşanlardanız... yağmur yağarken romantizim olsun diye,kız arkadaşını arkasına alıp gezen adamlarız biz...

yarın gelemeyecek olan varsa şimdiden yazsın...
    işte bu nerden olursan ol gene gel

Motosikleti
    yağmur yağarken romantizim olsun diye,kız arkadaşını arkasına alıp gezen adamlarız biz...[/SIZE]
    Kendi adına konuş Ben yağan yağmur buluşmalarında hep erkekler vardı kızlar yoktu.Ve pekte romantik olmuyordu.

Kendi adına konuş Ben yağan yağmur buluşmalarında hep erkekler vardı kızlar yoktu.Ve pekte romantik olmuyordu.
    hahahahaaaaaa..... hadi yaa!!!!!

yahu yoksa ben sitelerimi karıştırdım ne!!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------

LÜTFEN RAHMETLİ TUĞPER'İN VEFATININ OLUŞ ŞEKLİNİ OKUYUN...
    OLAYA SADECE TRAFİK KAZASI OLARAK DÜŞÜNMEYİN!!!

http://www.motosiklet.net/forum/onla...el-tugper.html

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    bu hafta gececiyim. umarım bu gece fazla yoğun olmamda yarın sakin kafayla görüşürüz.

01- ayberk
    02- korkut
    03- bosnak_semko +1
    04- erdi_arikan
    05- dreamdark
    06- yeschim
    07- oğlum ve ben
    08- aparat
    09- cem demir
    10- ünaltürkyazı
    11- canercamalan
    12- sedat_57
    13- kuyucadısı
    14- esp
    15- jubaa
    16- gkn
    17- flying hellfish
    18- kahraman7863 + ?
    19- peyami
    20- osbourne
    21- tekteker_ramço
    22- stereo
    23- capanord
    24- aykut009
    25- batubay
    26- gkhnkzy (gökhan kuzey) + 1
    27- sultans
    28- stoneofdeath (banlı üye aydın )
    29- Bygrm (görkem)
    30- Shrieker
    31- TRhakan - Florence
    32- susruta
    33- boraerdin
    34- polo34
    35-

16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler