Sabah namazı 06.50'de kılınıyor, sanırım 06.30 gibi orada olurum.
Sabah namazı 06.50'de kılınıyor, sanırım 06.30 gibi orada olurum.
topicte gördüğüm kadarıla herkes aynı dili konusuyo, kimse zıt görüşlülükte yapmıyo tartışma kısır bi hal almıs bnce, dallandıra budaklandıra ana temadan uzaklasmıssınız. pazara ne kaldı surda saygı deger hocalarım imamlarım müezzinlerim, gelin namaz sonrası kahvaltıda dertleşelim yav, sanalda ne gerke var lafı uzatmaya
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
arkadaşlar erdem 860 arkadaşımız arabasıyla gelicek telefon numarası lazım olur diye yazıyorum gelmek isteyen ulaşsın kendisine 0535.814.37.86
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Sevgili Panda yazılarına cevap yazacaktım ama gerek kalmamış çoğu kişi sana kapak yapmış nasıl olsa .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
namaz sonrası kahvaltı nerede olacak ve kaç gibi olacak.nöbetten erken sıyrılabilirsem sizin o gül cemalinizi görmek isterim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ne o birader ? inanmayın arkadaşlar gülcemali'ni görecekmiş milletin derdi kahvaltı
benden demesi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------
namaz sonrası kehvaltıya sen o saatte kalkacan ve gidecen
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
hava yağışlı gözüküyo fakat kısmetimiz mi diyelim niyelim bilmiyorum geçen namaz ımızdada yağmurluydu hava sınanıyoruz galiba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 ----------
arkadaşlar gelmek isteyip vasıta sorunu olan motorum var ama yağmurda nasıl gidicem diye düşünen kardeşlerimiz için telefon numaram 0531 651 04 18
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
ya herkes imam olmuş la biriniz şu kahvaltıdan bahsedın kardeşimj bedavamı öyleyse ne yıyeceğiz kahvaltıda neler var caylar şirkettenmi kahvaltıyı hazırlayan u8sta kim bunlardan bahsedın kardeşlim
5,30 - 6,00 gibi sultanahmette cami girişinde bekliyor olucağız saygılar.
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Yarın sabah görüşmek dileğiyle..
Ocak sonu İstanbuldayım..Bu sefer değil ama bi dahaki sefer gelicem Allah izin verirse
Allah Kabul etsin
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
KATILIMCI LİSTESİ;
1-askon
2-BerKToprak
3-Birkannn
4-boşnak47
5-dalyan_
6-E-M-R-E
7-Generall
9-halis
10-hasanpinar0537
11-kelon
12-nahzuvay
13-ortadadogulu
14-salih425
15-selçuk sezer
16-style_77
17-ugur volkan
18-alkadras
19-deli mavili
20-dgknm
21-GSXRR
22-kartal032
listeye giremeyen banlı arkadaşımız erdem860 ve banlı saz arkadaşlarındanda bazıları teşrif edecekler he bide ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------
son güncelleme !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)