Anket: Etkinliğe katılabilecekmisin?
- Katılımcı sayısı
- 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Pazar Sultanahmet de sabah namazı ve kahvaltı...
-
31 Aralık 2009, 14:08
GKN adlı üyeden alıntı
Salı günü cuma mı?
Pazar kilisedeyiz abi, gel bekleriz..
Gürkan abiyi de getir. Papazefendi sorup duruyo nerde bu adam die
desene o papaz efendiye rahibelerle ugraşıyor diye
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
Reklamlar
-
31 Aralık 2009, 14:19
Benim motor hasta yatıyo doktora götüremedim daha yetiştirebilirsem orda olucam inş..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
31 Aralık 2009, 14:22
şaka bır yana ALLAHIN İZNİ İLE ORDA OLMAYA CALIŞACAĞIM
-
31 Aralık 2009, 14:41
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
nerde oturuyosun kardeşim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------
başka illerde olup bizimle bu organizasyona isteyipte gelemeyen kardeşlerimizin ayakları Kabe' ye varsın inşallah. . (amin)
küçükçekmecede
-
31 Aralık 2009, 15:07
babaçi adlı üyeden alıntı
vardiyalarımız aynı galiba
valla emin bende nöbetteyim,ben işten çıkıp geleyim filan diyene kadar siz abdesti bozmuş olursunuz
tmm abi sabah gelemeyecekler için bi gün yatsı organizasyonu düzenleyelim
whampir19 adlı üyeden alıntı
motorum olsaydı yüzde yüz gelirdim :D ama nasip allah şimdiden namazlarınızı kabul etsi
amin kardeşim
RoLa adlı üyeden alıntı
sınawlar başlıyo ptesi günü ve istanbulda olmicam
bırah olum bu işleri sabaha kadar oturuyosun zaten sabah uyuma gel işte
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
Emin kardeşim orda olmak o havayı tenefüs etmeyı okadar çok istiyorum ki lakın aramızda 1300 km var ama kismet bir gün oda olur...
allah kabul etsim rabbim kaza bela vermesın..
amin ali abicim cümlemize, fuarda gelirsen yaparız yine bi etkinlik inş. hem gönüllerimiz bir değil mi
nahzuvay adlı üyeden alıntı
emin hoca eline saglık gene toplayacan bonusları ha
)) aksilik cıkmazsa oradayım inşallah...
bu arada emre hatırlattıgın için teşekkür ederim ;)
herkesin bonusu kendine abi
ne varsa kırışıcaz artık kardeşim seni beni yok
kırışıcaz derken başkanım
mete_han adlı üyeden alıntı
Öncelikle Allah kabul etsin...
Bu duanın anlamını bilen gogıla bakmadan yazsın lütfen...
"Sübhânekellâhümme ve bi hamdik ve tebârekesmük ve teâlâ ceddük (ve celle senâük*) ve lâ ilâhe ğayrük."
Emin özellikle senden rica ediyorum kardeşim...
amac: Çoğunuzun ezbere okuduğunuzu sandığım duların anlamlarını bilip bilmediğinizi öğrenmek...sorgulamak haddim değil...
ee amaç ne o zaman niye soruyosun amin abi sağolasın valla bildiğim ama şuan aklımda olmayan bi şey istedin, seçenek sunsan ahanda bu derim bak o parantez içindeki kısım cenaze namazında okunur sadece onu biliyorum, cerrahi olsa bilirdi bak hem ordan laf yetiştircene nazik römorkunu kaldırda gel bi zamet, 3-5 sende bişeyler al orda zebil gibi sevap var
GKN adlı üyeden alıntı
Sağlam olsam gelirdim, Allah kabul etsin
niye kırıkmısın ki amin hacım sağolasın
-
31 Aralık 2009, 15:15
Allah kabul etsin kardeşim
-
31 Aralık 2009, 16:19
arkadaşlar sultanahmet camisinin müezzinlerinden bünyamin hoca var
oda motorcuudur ybr 125 var ondada. namazdan sonra yanına uğrarsanız muhabbeti iyidir..orda olursa yanına uğramadan geçmeyin..
[B]2006_6_kanuni seyhan 150
2009_7_honda cbf 250
2010_3_bütün dolmuşlar benim[/B]
-
31 Aralık 2009, 16:30
başka illerde olup bizimle bu organizasyona isteyipte gelemeyen kardeşlerimizin ayakları Kabe' ye varsın inşallah. . (amin)
Allah razı olsun, dualarda buluşmak ümidiyle
-
31 Aralık 2009, 16:34
CAPANORD adlı üyeden alıntı
Allah kabul etsin kardeşim
amin kardeşim cümlemizin
-
31 Aralık 2009, 17:38
Allah razı olsun, ne güzel bir dua olmuş
Mesafe uzak olmasa bende sizlerle birlikte olmak isterdim.
Şimdiden Allah kabul etsin arkadaşlar...
-
31 Aralık 2009, 18:18
AydoganX adlı üyeden alıntı
Allah razı olsun, ne güzel bir dua olmuş
Mesafe uzak olmasa bende sizlerle birlikte olmak isterdim.
Şimdiden Allah kabul etsin arkadaşlar...
amin cümlemizin inş. ;)
-
31 Aralık 2009, 18:19
kanka benim hayatım Sultanahmet...biliyosun 1.5 yıldır Sultanahmetde çalışıyorum...çalışmasak gelmezmiydik hacı abi...
bu arada hayırlı Chrıstmıslar Halis abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
31 Aralık 2009, 18:20
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete sen ordan bak söyle ben razıyım
emin ist olursam gelecegim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
31 Aralık 2009, 18:23
halis adlı üyeden alıntı
Halis abi senle ne zaman aynı safta namaz kılacaz...ne zaman nasip olur acaba...şimdi buraya ben gelsem sen gelmezdin mesela...hani geleceğin varsada...protesto edersin organizasyonu...
Aziz Santa Klaus yar yardımcın olsun abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
31 Aralık 2009, 18:27
halis adlı üyeden alıntı
emin ist olursam gelecegim
tmm abi inşAllah
mete_han adlı üyeden alıntı
kanka benim hayatım Sultanahmet...biliyosun 1.5 yıldır Sultanahmetde çalışıyorum...çalışmasak gelmezmiydik hacı abi...
bu arada hayırlı Chrıstmıslar Halis abi...
tmm abi bu bahane değil ama olsun bide şu manevi iklim dolu topikte dünyevi gerginlikler yaratmasak nasıl olur?
-
31 Aralık 2009, 18:27
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah’ım! Sen eksik sıfatlardan pak ve uzaksın. Seni daima böyle tenzih eder ve överim. Senin adın mübarektir. Varlığın her şeyden üstündür. Senden başka ilah yoktur.
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
31 Aralık 2009, 19:30
bu kıoyafet konusuna takılmış duru8mdasın mete ama bende sana şunu söylüyeyım bizde bu siyasi bır durum oldu amacından cıktı neyse bununla uğraştığımız kadar mıllete gusulu öğretseydık emın ol daha fazla müslüman olurduk şekille şekilcilikle olunmaz
yinede sen gel imam ol çağdaş değil çağı yakala yeter
-
31 Aralık 2009, 20:17
arkadaşlar hoşunuza gitmeyen saçma yazılara cevap vermek zorunda değilsiniz öyle düşünüyorum ki bazıları polimik yapıp konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyor Allah herkesin gönlüne göre versin taşlaşmış kalplere şifa versin inşallah. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
31 Aralık 2009, 20:26
Allah kabul etsin. Kısmet olursa bir gün bende gelmek isterim.
-
31 Aralık 2009, 20:30
Silverwing adlı üyeden alıntı
Allah kabul etsin. Kısmet olursa bir gün bende gelmek isterim.
müsait olursan bu pazar bekleriz aramızda gördüğümüz göreceğimiz herkez için bizde çok mutlu oluruz . . bundan sonrada bu tip organizasyonlar olacaktır Allahın izniyle görüşürüz. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler