bütün atışların böyleydi biraderimaliberkay adlı üyeden alıntı
o kadar uğraştım, ama nafile... olmadı... yapamadın...
bütün atışların böyleydi biraderimaliberkay adlı üyeden alıntı
o kadar uğraştım, ama nafile... olmadı... yapamadın...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
naapiyim abi olmuyo
motor kullanmaktan zor!!
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
Ben maymun Erhan benden maymun
Lan o ne biçim fotoğraf öyle
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Güzel Bir buluşma oldu yağmur çamur motorlarla geldik katılan bütün arkadaşlara teşekkurler. Dönüş yolunda ufak bir macera yaşadık detaları trenox anlatır artık biraz meraklanın
Aliberkey çook çalışman lazım çookİki oyun oynadık birinci oyunu erhan kazandı ( tabi o kazanıcak yoksa banlar manlar bizi siteden korktuk yani )
ikinci oyunu da mert kazandı. (moderatör ne de olsa )
Maymun sana benzer Olcaycıım bak nasılda benziyoBen maymun Erhan benden maymun
Lan o ne biçim fotoğraf öyle
Gurzan senin fotograf makinasında sorun var sanırım hani kırmızı göz ayarı vardı bütün gözler kırmızı çıkmış
arkadaşlar ricaaaaaaaaaaaaaa
isimleri yazın
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Skullhunter (Erhan)
Danger (Mert)
Gurzan + 1 (Güntekin + ?)
Bandit + 3 (Erhan + Leyla ? ? )
Aliberkay (Aliberkay)
Alestevardiya (Derya)
Eyong (Olcay)
Trenox (Zafer)
İsmini hatırlayamadığım arkadaşlar kusura bakmasınlar
Toplam 11 kişi Aralık ayı yağmur çamur sıcaklık 5 derece
sağolasınnnnnnnnnnn
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Organizasyonu ben yapmadık ki
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
tamam işte. kırmızı göz ayarı ve kırmızı gözler...Skullhunter adlı üyeden alıntı
yeşil isteseyseniz onu da yapardık.
gültekin + şebnemSkullhunter adlı üyeden alıntı
eyong adlı üyeden alıntı
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
arkadaşlar muhteşem ambians olmuş...
profiloyu inletmişsiniz....
gelemediğim için özür dilerim...because dün akşam(cuma) 22.00 civarlarında istanbula henüz giriş yaptım...izmirdeydim...cennet izmir hakkında şimdi bir yazı yazıyorum...özel başlık açacağım...sevgiler...
izmir yazım başka bir güne galiba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ne macerası abi ben meraklandım??Skullhunter adlı üyeden alıntı
toplu kapkaç mı yaptınız yoksa
06 AB 3263
0 Rh+
Berkay adamın biri arabayla son sürat erhanla benim aramızdan geçti, bana sürtecek kadar yakındı. trenox arkadaşımızda onun arkasından takip etti. gerisini bende bilmiyorum..
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Bir de yağmur yağıyordu ya!!
Geçmiş olsun..
06 AB 3263
0 Rh+
iyi de; trenox dan bi haber yok şu saate kadar, başı belaya girmiş olmasın ?danger0 adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Az olsun öz olsun Az kişide olsanız güzel bir gün geçirmişe benziyorsunuz,devamını bekliyoruz...Bu arada o küçük maceranızdan kaynaklı geçmiş olsun bişey olmamasına sevindim,o tür insanlara yapılacak çok şey var ama hangi birine
ledo , trenoxun iyi olduğunu öğrendim canım, yetişememiş vatandaşa. ama olay nası oldu bilmiyorum tam.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
geçen akşam aynı olay başıma geldi.yağmur yağıyor bir yandan ,o kadar yakınımdan geçtiki az kaldı bana çarpacaktı.beni geçer geçmez hemen önümüzdeki benzin istasyonuna girdi,bende peşinden.aracın içinden çıka,çıka seksen yaşlarında bir adam çıktı.adama amca napıyosun sen bana çarpıyodun dedim sinirli bir şekilde. bana sen benim talebemmisin yoksa dedi.adam beni yolda görmemiş bile.gazladım gittim.
buluşma aktiviteniz iyi geçmiş..yalnız ben hala kim kim dir tanıyamıyorum...bir türlü etkinliklerinize gelemedim..
bu arada tüm camiaya yeni yılda önce sağlık,sonra sağlık,tekrar sağlık dilerim..herşey herkezin gönlünce olsun sevdikleri ile beraber...iyi seneler.
Bi suru fotograf ceken vardi! :( Nerde diger fotolar?
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
geç oldu biraz ama işlerim vardı anca toparlayabildim telefondan cok net cıkamdı idare edin ve yerlerinize yorumlar yaptım kusura da bakmayın affınıza sıgınıyorum.
olayımıza gelince danger0 arkadaşımın dediği gibi bir olay oldu malum yakalayamadım belki daha iyi oldu içerde 5 kişi varmış hadi 4 ü tamam da 1 ine bişey yapamazdım herhalde.
bu arada süratli gitmek daha az ıslanmamızı sağlamıyor sanırım daha fazla ıslanıyoruz onu da belirtiiim
çok güzel bir geceydi düzenleyen arkadaşlara teşekkür ederim.
saygılar
Cok güzel olmuss,ellerine saglık
İyiki gelmemişim yoksa banada yazacakmıssın böyle
İnsanlar görünüşleriyle karşılanıp,davranışlarıyla uğurlanır..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)